הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדרבי התל אביבי פוצץ

והנה עוד בן אדם עיוור. תן לי לנחש, התקשורת שמאלנית מניאקית אז אוהבים את הפועל?
מוותרים לכל אוהדי הקבוצות ומפלים את כל אוהדי הקבוצות, ועל כל דוגמה אני יכול למצוא לך דוגמה נגדית. אם התקשורת בעד הפועל כל הזמן למה לא מדברים על המניע של התוקף אלא רק על ההתגוננות של זהבי?
ו

אל תכניס לי מילים לפה. אמרתי משהו לגבי תקשורת שמאלנית?
אם לא הייתי באנגליה הייתי אולי חושב להמשיך להגיב, אבל אתה בעצמך העיוור ואין לי חשק להתדיין עם אוהד הפועל מתוסכל.

והנה עוד בן אדם עיוור. תן לי לנחש, התקשורת שמאלנית מניאקית אז אוהבים את הפועל?
מוותרים לכל אוהדי הקבוצות ומפלים את כל אוהדי הקבוצות, ועל כל דוגמה אני יכול למצוא לך דוגמה נגדית. אם התקשורת בעד הפועל כל הזמן למה לא מדברים על המניע של התוקף אלא רק על ההתגוננות של זהבי?
ו

אתה חושב שעל זה שפרצתם למגרש לא מגיע לכם עונש ואני דביל?
כמה שאני שונא את מכבי ת"א (עוד משנות ה-90), כאוהד הפועל הייתי שותק. הפועל העונה היא תת-כדורגל בליגה של תת-כדורגל. קבוצה כל-כך חלשה שרק לרחם עליה נשאר. בלי כדורגל, ללא כסף ואחרי כל זה, עוד מפוצצים משחקים.

במקרה הייתי במשחק, אני אוהד נתניה אך רציתי לחוות דרבי תל אביבי לטובת מכבי תל אביב. אני המום מהתקרית.

מצורפת תמונה שצלמתי בשריקת הפתיחה, כמה אירוני שהוא גם נגמר באש.

20141103_205601.jpg

כמה שאני שונא את מכבי ת"א (עוד משנות ה-90), כאוהד הפועל הייתי שותק. הפועל העונה היא תת-כדורגל בליגה של תת-כדורגל. קבוצה כל-כך חלשה שרק לרחם עליה נשאר. בלי כדורגל, ללא כסף ואחרי כל זה, עוד מפוצצים משחקים.
ומה לעזעזאל היכולת של הקבוצה קשורה?

אני מתבייש!
אני מתבייש שחשקן מתגרה בקהל, שבעצם לשמו ובזכותו הוא נמצא על המגרש.
אני מתבייש שאוהד, לא יכול לשלוט ביצרים וברגשות שלו, ושוב! מערבבים אלימות וספורט!!
מתבייש שערן זהבי, שחקן בין לאומי שמייצג מדינה שלמה! מתגרה בקהל שאותו באופן די מפתיע מייצג במדי נברחת ישראל...
אין צורך לציין שנחצה קו אדום. אין מקום לאלימות! במיוחד לא בספורט!
להזכירכם, לאחר הפסד מכבי ת"א בכדורסל גיא פניני 'מזכיר' לקהל הירושלמי שהוא אלוף אירופה....

עם האוהד האלים, שהמשטרה תתן את הדין.
אבל ספוטאים מן השורה הראשונה בהחלט בישראל, שמייצגים את המדינה כולה, לא מצליחים לשלוט באמוציות?
נכון שהם בני אדם......אבל הם נתפסים כעילוי, הם יצוגיים!!!!!!

מאוכזב לחלוטין מכל הסיטואציות הללו!

חבל שמערכת המשפט בארץ קוקסינלים. צריך לתת שנה מאסר בפועל על הפרת סדר כמו התפרצות למגרש.
זהבי לא היה צריך לקבל אדום בשום מצב, צריך לפטר את השופט.

הם רק אנשים מבוגרים שבועטים בכדור במטרה להכניס אותו לשער.קצת פרופורציות.
אני בחיים לא אבין אוהדים של קבוצות ספורט.

הרבה כאן אומרים שצריך להגביר את הענישה ולטפל בנושא האלימות במגרשים ויכול להיות שזה נכון, אבל נסו לחשוב רגע על האינטרסים. האוהד הממוצע הוא לא בדיוק פרופסור לפיזיקה, ומה לעשות - כל הדברים האלה מוסיפים עניין, סקרנות וטירוף לענף. לא שאני אומר שזה טוב, להיפך - זה גרוע מאוד. אבל האינטרס הוא לא להבריח אחוז כל כך גדול מהמגרשים (ולהפסיד כסף) על ידי הפיכת הספורט ל... ספורט. הענף מרוויח כסף מהמטומטמים שאלימות ו"מה אוהדי מכבי עשו לאוהדי הפועל" הם חלק בלתי נפרד מהעניין שלהם במשחקים. במודע או לא במודע. גם אם הם לא אלה שפורצים למגרשים / פותחים אבוקות באופן ישיר, אלא רק מתלהבים מזה ולכן באים ומשלמים כרטיס.

אז כן, האידיאל הוא שזה יהיה כמו באנגליה למשל - ספורט של ממש. אבל אני לא בטוח שיש לנו כאן, בישראל, מספיק אנשים שבאמת ובתמים יתעניינו במשחק עצמו בלבד, ושכל המסביב לא יעניין אותם בשיט. באנגליה יש, ולכן הכרטיסים נמכרים. בארץ אם אין, ואולי אין - הכרטיסים לא ימכרו, ולמעשה הורדת ההייפ מהענף לקחה את הכסף בו.
המון כסף בענף מגיע מהאנשים שהולכים למשחקים ולא רק צופים בטלויזיה. הם רוכשים את המנויים, את הכרטיסים למשחקי החוץ, את הבגדים, הצעיפים והכובעים של הקבוצה. בלעדיהם המון כסף יזרום החוצה.

לא יודע עד כמה מה שאני אומר נכון, אבל אולי זה אחד האינטרסים שמעורבים שם למעלה ב"נגד עצירת האלימות באופן מלא". ואולי סתם לא עושים כלום פשוט כי הכל רקוב ואני מפתח תיאוריות שלא תופסות במציאות. מי יודע.

ומה לעזעזאל היכולת של הקבוצה קשורה?
הקשר הוא בכך שכל מה שנשאר לאוהדי הפויל כנראה, זה לפוצץ את המשחק. התנועה האינפנטילית של זהבי לעבר יציע אוהדי הפועל נעשתה גם בפעם הקודמת שהוא כבש מול הפועל, מעניין שדווקא הפעם החליטו האוהדים ששווה לקבל הפסד טכני.

אפשר לסכם את הדיון מבחינתי בהסכמה ששתי הקבוצות התל-אביביות מיותרות בליגת העל ועדיף היה להוריד לשתיהן 10-15 נקודות ליגה.
(יש לנו חרא עונה בירוק...😆)
במופע של דרו קארי, דרו מנסה לעשות דיאטה ומתעצבן על החברים שלו שלא עוזרים לו להרזות, אז הם אומרים לו: עזוב, דרו, החלטנו שיותר קל לגרום לכל העולם להשמין 😛

זהבי היה יוצא פי 1000 יותר גבר אם היה שותק אחרי הגולים ומדבר בתקשורת אחרי המשחק, הבעיה שכמו כל שחקני הכדורגל בארצנו (להוציא את שרן עייני וזנברג ועוד כמה אולי) כולם ערסים במלוא מובן המילה. אבל למרות זאת מה שאוהד הפועל עשה זאת תקיפה אולי תקיפה בנסיבות מחמירות אפילו זהבי התגונן , כך ששנה בכלא ממש לא תספיק ואפילו לא תרתיע.

אתמול ראיתי ספיישל על זה בערוץ הספורט,אבל לא הצלחתי להבין,
למה זהבי קיבל אדום בדיוק אחרי שתקפו אותו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית