אחר תקוע בבנץ' זמן רב

ShooterFix

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אני תקוע בבנץ' על אותו משקל כבר חודש ויותר, בעוד שבסקוואט אני מתקדם ובדדליפט גם כן.
איפה הבעיה? המשקל שלי די נמוך בבנץ'.

• פותח/ת השרשור
משקל גוף 66
משקלי עבודה 100 סקוואט, בנץ' 60 ודדליפט 95.
האמת שאין לי ממש תכנית מסודרת, ניסיתי להכנס קצת ל-SS לתקופה ממש קצרה אבל אני עדיין לא מבין איך תכנית יכולה לעזור לך להרים יותר.
מתאמן 4 חודשים בערך..
אוכל 3200 קל ביום ו-120 חלבון

כמה עלית במשקל גוף, בארבעת החודשים שבהם אתה אוכל לטענתך 3200 קלוריות?

תתחיל stronglift או ss
תכנית יכולה לעשות הרבה במיוחד שאין לך ניסיון באימונים ואתה לא ידוע איך לתכנן תכנית כמו שצריך.
תנסה לעשות :
deload
להוריד 10 אחוז מהמשקל שלך ולהתחיל לקפוץ מאימון לאימון ב 2 וחצי קילו .
תבדוק את הטכניקה שלך אם היא טובה או לא (רוב הסיכויים שהיא לא )

אבל עזוב את מה שאמרתי אני בטוח במאה אחוז שאם תתחיל ss אתה תוך חודש לא תזכור שעשית 60 קילו ,
תקרא את התכנית שבאתר לא בחפיף תקרע יסודי תבין כל דבר ודבר ותתחיל את התכנית .

כל הדברים שנכתבו למעלה + כשאתה מתחמם (אני מקווה שאתה מתחמם ולא מתחיל ישר עם 60) אז אני ממליץ לך לעשות פאוז בנץ',
אתה מוריד את המוט עד לשניה לפני שנוגע בחזה, מחכה 2 שניות ומעלה.
אפילו לעשות את זה עם 55 קילו שיהיה טיפה קשה, לך לשמור על מתח בשריר, לי זה מאד עזר!

כל הדברים שנכתבו למעלה + כשאתה מתחמם (אני מקווה שאתה מתחמם ולא מתחיל ישר עם 60) אז אני ממליץ לך לעשות פאוז בנץ',
אתה מוריד את המוט עד לשניה לפני שנוגע בחזה, מחכה 2 שניות ומעלה.
אפילו לעשות את זה עם 55 קילו שיהיה טיפה קשה, לך לשמור על מתח בשריר, לי זה מאד עזר!
במשקל של 60 קילו לא הייתי מתחיל לסבך דברים ,
פשוט להרים כבד ולאכול לא צריך כלום יותר מזה .

תשמע בגדול אתה צודק, אבל אני גרוע בבנץ' בצורה נוראית, ונתקעתי טיפה וזה עזר לי, הרגשתי שזה עזר לי כי המשקל עלה ממצבים
שהוא לא היה עולה בעבר.
וזה עזר לי בידיוק לאותו משקל 60 קילו.
וזה לא הולך בידיוק להפריע בכלום או לעשות משהו מסובך מידי אז שינסה שיראה אם זה עובד.

תשמע בגדול אתה צודק, אבל אני גרוע בבנץ' בצורה נוראית, ונתקעתי טיפה וזה עזר לי, הרגשתי שזה עזר לי כי המשקל עלה ממצבים
שהוא לא היה עולה בעבר.
וזה עזר לי בידיוק לאותו משקל 60 קילו.
וזה לא הולך בידיוק להפריע בכלום או לעשות משהו מסובך מידי אז שינסה שיראה אם זה עובד.
אתה צודק זה בטוח יעזור לו אבל זה משקל כל כך נמוך (60 קילו) נראה לי בדיחה להתחיל עכשיו להסתבך עם פאוזאד ודברים כאלה שאפילו רוב הסיכויים שהלחיצת חזה שלו עם טכניקה לקויה .

משקל גוף 66
משקלי עבודה 100 סקוואט, בנץ' 60 ודדליפט 95.
האמת שאין לי ממש תכנית מסודרת, ניסיתי להכנס קצת ל-SS לתקופה ממש קצרה אבל אני עדיין לא מבין איך תכנית יכולה לעזור לך להרים יותר.
מתאמן 4 חודשים בערך..
אוכל 3200 קל ביום ו-120 חלבון
קשה לי להאמין שאתה אוכל 3200 קל' ביום, כי אם היית אוכל ככה היית עולה הרבה יותר מ 5 קילו ב 4 חודשים...
חוסר התקדמות בבנץ' יכול להיות בגלל טכניקה לא טובה, חוסר התאוששות מבחינת שינה ואוכל (לדעתי פחות סביר אם אתה מתקדם בתרגילים אחרים), תוכנית אימונים לא מתאימה, או אולי שילוב של הדברים. אתה אומר שאתה לא עובד לפי תכנית מסודרת, אז נגיד אתה בא לאימון ולפי מה אתה מחליט למשל שהיום אתה עושה בנץ', או משהו אחר?
לפי דעתי יש לך עוד לא מעט לאן להתקדם ב SS, תגיד מה אתה לא מבין בתכנית ואולי אפשר יהיה להסביר לך, וגם תקרא עליה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית