פורום של פסיכים

גם פלסבו עובד לפעמים, זו לא הייתה הנקודה. מה שרציתי להגיד זה שכאב ופציעה זה שני דברים שונים, ופיזיוטרפיסט לא יכול לעזור לי עם הכאב בסקוואט כי אין לו מושג בזה. כל מה שהוא יכול לעשות זה להגיד לי לנוח או להמציא איזה בולשיט על זה שהשרירים שלי רדומים. הרוב המוחלט של הכאבים נובעים מעומס שאת לא רגילה אליו, מחוסר התאוששות (שינה/אוכל) או מבעיה בטכניקה. אם זה הראשון אז זה עובר תוך כמה שבועות, את כל השאר צריך ללמוד לסדר. אין שום כאב שאמור להמשך לתקופה של שנה, אלא אם כן זאת פציעה.
כנראה שלא פגשת את הפיזיוטרפיסט הנכון. יש כמה (לא המון) שמבינים מאוד.

אני מאוד בעד כירופרקטיקה למקרים מסוימים (ביחוד גב/חוליות)
ובאופן כללי מאוד מסכים איתך בענין הפסיכיוּת.
ברור שיש אלמנט של צחוקייה אבל ברור גם שבכל צחוק יש מידת אמת ולטעמי זה מאוד גיל טיפשעשרה הקטע
הזה כאן של "איזה כיף לי/תותח אני, שכואב לי בכל כך הרבה מקומות".

אה, וגם ההמלצות של ה-שיאן קצת למעלה מצוינות.
נסי לאפשר לגוף שלך איזה ריסט כללי של כשבועיים, הוא יודה לך וישבור שיאים אח"כ.
תרגישי טוב.

אני מאוד בעד כירופרקטיקה למקרים מסוימים (ביחוד גב/חוליות)
ובאופן כללי מאוד מסכים איתך בענין הפסיכיוּת.
ברור שיש אלמנט של צחוקייה אבל ברור גם שבכל צחוק יש מידת אמת ולטעמי זה מאוד גיל טיפשעשרה הקטע
הזה כאן של "איזה כיף לי/תותח אני, שכואב לי בכל כך הרבה מקומות".

משעשע בהתחשב בעובדה שאין פאוורליפטרים ברמה גבוהה שלא פצועים/סובלים מכאבים במקום כלשהו על בסיס קבוע. בטח כולם בגיל טיפשעשרה. או שלא כולם מרימים ״בשביל הבריאות״, אחד מהשניים.

נסי לאפשר לגוף שלך איזה ריסט כללי של כשבועיים, הוא יודה לך וישבור שיאים אח"כ.
תרגישי טוב.

לפני שאתה נותן עצות על אימונים כדאי להתאמן בעצמך כי אתה מדגים כאן חוסר ניסיון מוחלט.

משעשע בהתחשב בעובדה שאין פאוורליפטרים ברמה גבוהה שלא פצועים/סובלים מכאבים במקום כלשהו על בסיס קבוע. בטח כולם בגיל טיפשעשרה. או שלא כולם מרימים ״בשביל הבריאות״, אחד מהשניים.

לפני שאתה נותן עצות על אימונים כדאי להתאמן בעצמך כי אתה מדגים כאן חוסר ניסיון מוחלט.

כתבתי שאני מצטרף להמלצות של מישהו אחר כאן. הקטע עם שבירת השיאים נכתב כמובן בחצי חיוך אבל שזה לא יפריע לך
להוסיף עוד תגובת ילד מתלהב.
ואח"כ, תיזכר שאתה לא מגיב לי כפי שאני מקפיד לא להתיחס לשטויות שלך שאתה ממלא בהן את הפורום הזה קרוב ל 24 ש' ביממה.

אז עכשיו אתה לוקח בחזרה את הקטע של שבירת שיאים?

והגבת, לא?

לקחת את זה ככה 'אישית' כי אתה פאוורליפטר ברמה גבוהה? כי הרגשת שאתה כנראה נציג הטיפשעשרה?

כתבתי שאני מצטרף להמלצות של מישהו אחר כאן. הקטע עם שבירת השיאים נכתב כמובן בחצי חיוך אבל שזה לא יפריע לך
להוסיף עוד תגובת ילד מתלהב.
ואח"כ, תיזכר שאתה לא מגיב לי כפי שאני מקפיד לא להתיחס לשטויות שלך שאתה ממלא בהן את הפורום הזה קרוב ל 24 ש' ביממה.

אני לא פאוורליפטר, אני רק מצביע על הבולשיט שאתה כותב, כהרגלך. זה לא חייב להיות קשור אליי באופן אישי.

אה, אולי לא הייתי ברור. גם אורטופדים זה מיותר.
עחי, כל מה שצריך זה להקשיב לריפטו בכל בעיה רפואית - גם כשיש לך סרטן - כי התרופה היא סקוואט לכל דבר.

עחי, כל מה שצריך זה להקשיב לריפטו בכל בעיה רפואית - גם כשיש לך סרטן - כי התרופה היא סקוואט לכל דבר.

די נו, אתה באמת חושב שאם נניח אתה חולה + פרצת דיסק בבוקר מותר לך לוותר באותו ערב על סט סקוואט אחד ועדיין להיקרא גבר
ואפילו לצפות לקבל איזה כמה לייקים פה ושם??

כאבים = בעיה רפואית?
די נו, אתה באמת חושב שאם נניח אתה חולה + פרצת דיסק בבוקר מותר לך לוותר באותו ערב על סט סקוואט אחד ועדיין להיקרא גבר
ואפילו לצפות לקבל איזה כמה לייקים פה ושם??

תתחיל בלהתאמן כשאתה בריא. אפילו את זה אתה לא עושה.

גם פלסבו עובד לפעמים, זו לא הייתה הנקודה. מה שרציתי להגיד זה שכאב ופציעה זה שני דברים שונים, ופיזיוטרפיסט לא יכול לעזור לי עם הכאב בסקוואט כי אין לו מושג בזה. כל מה שהוא יכול לעשות זה להגיד לי לנוח או להמציא איזה בולשיט על זה שהשרירים שלי רדומים. הרוב המוחלט של הכאבים נובעים מעומס שאת לא רגילה אליו, מחוסר התאוששות (שינה/אוכל) או מבעיה בטכניקה. אם זה הראשון אז זה עובר תוך כמה שבועות, את כל השאר צריך ללמוד לסדר. אין שום כאב שאמור להמשך לתקופה של שנה, אלא אם כן זאת פציעה.
אני נפלתי על פיזיותרפיסטית שכששאלתי אם מותר לי סקוואטים (עם הבלטי דיסק שלי), פרצה בנאום חוצב להבות כמה סקוואט זה תנועה טבעית שגם ילדים קטנים עושים, וכמה זה בריא וטוב. אז אלא אם ריפ התחיל לחלטר בקופת חולים כללית - יש פיזיותרפיסטים טובים.

חוץ מזה, אתה מתכחש לשינה של השרירים שלך!? סגרנו את זה כבר, לא? 🤡

אם כבר מדברים על פיזיו: יש למישהו המלצה לפיזיו טוב שעובד עם הכללית באזור המרכז-שרון? (עדיף לא ת"א)

אני נפלתי על פיזיותרפיסטית שכששאלתי אם מותר לי סקוואטים (עם הבלטי דיסק שלי), פרצה בנאום חוצב להבות כמה סקוואט זה תנועה טבעית שגם ילדים קטנים עושים, וכמה זה בריא וטוב. אז אלא אם ריפ התחיל לחלטר בקופת חולים כללית - יש פיזיותרפיסטים טובים.

חוץ מזה, אתה מתכחש לשינה של השרירים שלך!? סגרנו את זה כבר, לא? 🤡

אולי יש כמה טובים (למרות שלצורך הדגמה, תבקש ממנה פעם הבאה להראות לך איך עושים סקוואט עם 50 קילו). אבל עדיין לא הבנתי איך פיזיוטרפיסט מועיל במקרה של כאבים כתוצאה מאימונים.

לצורך הדגמה, תבקש ממנה פעם הבאה להראות לך איך עושים סקוואט עם 50 קילו
ונניח שהיא חלשלושה, ומסוגלת לעשות סקוואט רק עם מוט ריק, זה אומר שהיא לא מבינה מהחיים שלה? היא ביקשה ממני להראות לה סקוואט ללא משקל, וההערות שלה היו מצוינות, עם דגש על ירידה עמוקה ושמירה על גב תחתון ישר. בקיצור, כמו בכל מקצוע, יש מצוינים ויש מעאפנים.
עדיין לא הבנתי איך פיזיוטרפיסט מועיל במקרה של כאבים כתוצאה מאימונים
תלוי מה עשית לעצמך באימונים. אם קרעת משהו, או פיתחת דלקת כתוצאה למשל מחוסר איזון במסובבי כתף (כמוני...), פיזיותרפיסט יכול מאד לעזור, גם בתיקון הנזק וגם בתיקון התנועה ומניעת נזק עתידי.

@coldfire ממה נובעים הכאבים מהאימון? האם עיסוי באמצעות foam roller או פיזיוטרפיסט לא יקלו על הכאב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית