הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

פורום של פסיכים

כנראה שלא נסכים. אני לא אקבל רשות לחזור לחדר כושר אחרי פציעה מאנשים שהאימונים חשובים להם, יותר משאתה (או אני) תקבל עצות איך להתאמן מ-יד50 במכון שלך.

לא ברור לי למה בכלל צריך לקבל רשות ממישהו לאחר פציעה אורטפדית, אבל זה לא חשוב. יש מספיק מחקרים שמצביעים על כך ששיקום מפציעה עובד משמעותית יותר טוב עבור אנשים שחוזרים לפעילות גופנית לעומת אנשים שנשארים לשבת על הספה.

לא ברור לי למה בכלל צריך לקבל רשות ממישהו לאחר פציעה אורטפדית, אבל זה לא חשוב. יש מספיק מחקרים שמצביעים על כך ששיקום מפציעה עובד משמעותית יותר טוב עבור אנשים שחוזרים לפעילות גופנית לעומת אנשים שנשארים לשבת על הספה.
תלוי מה המצב שלך! כמה החלמת כבר מהפציעה, כמה אתה מסוגל להתאמן, לעומת כמה נזק תעשה אם תתאמן עכשיו במקום לנוח.

תלוי מה המצב שלך! כמה החלמת כבר מהפציעה, כמה אתה מסוגל להתאמן, לעומת כמה נזק תעשה אם תתאמן עכשיו במקום לנוח.

לא. אם זו לא פציעה שמצריכה ניתוח, החזרה צריכה להיות כמה שיותר מוקדמת. אתה רוצה שתהליך ההחלמה יתרחש בזמן שימוש נכון בשריר/מפרק. כנראה שלא נסכים.

במקום כירופרקטור (שזה שווה ערך ללכת למכשפה) כדאי במקום לפנות לפיזיתרפיסט/ית...
וואלה כירופרקט ממש הציל אותי, מה ש3 אורתופדים, דיקור סיני, 3 מעסים שונים ופיזיותרפיסטית לא הצליחו
עחי, כל מה שצריך זה להקשיב לריפטו בכל בעיה רפואית - גם כשיש לך סרטן - כי התרופה היא סקוואט לכל דבר.
*עחי!*
זה מוניטין שלילי.. אבל אני מפחד חחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח מי השתלט למשה על הפרופיל ?

@talp @nlr666
זה לגמרי הסגנון שלכם.
האם ?
🥰
בקשר לאשכול:

כל יום אני מקבל תזכורת לגב כואב, אגן דוקר, זרמים מהאגן ועד לתאומים (דרך האמסטרינג מאחורי הברך) ודומס בזוקפים מכל שטות, כולל משב רוח קריר
@the Raccoon ביום שאני ואיציק @nlr666 נשתלט ל @Moshe על המשתמש, כל הפורום יהיה מאוייר ומצוייר ב"עחי!", "אסטרואידים", "אפקות ניפוח", "חלון הזדמנויות" והמון ספאם, ממש כמו "גוף_ישראלי" הפורום ה"מתחרה" שמאמין במיתוסים הללו.

נערך לאחרונה:
סורי,לא יכול
אני בייעוץ אישי 🤣
חחחחח אה איציק שומע... אני זה שמייעץ לך כבר מחודש אוקטובר 🕴
כעבור חודשיים....

1412594086344-1.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית