הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אני רוצה להתחיל סייקל בלי בולשיט .. תמונות בפנים

omernono

משתמש מתחיל
265
65
נק' מוניטין:
129
265
65
שלום חברים..
אני מעוניין לעלות על במה בקטגורית פיטנס..

זה אני
https://www.lbs.co.il/threads/60508/

באמת שאני לא מעוניין סייקל של מסה כי באמת שקל לי לצבור מסה שמלווה באחוזי שומן אבל עדיין בשר.

אני מעוניין בסייקל חיטוב טוב.
יש הרבה אנשים טובים שרוצים לגזור קופון על החומרים וכל אחד מציע משהו אחר על מנת להרוויח כמה שיותר..
אשמח באמת לסייקל החיטוב הכי טוב עם תוצאות מקסימילות ושמירה על הביראות והשריר בצורה הכי טובה.

כמובן שהכל לפי הספר ואם זה סייקל אז זה חיטוב לפי תפריט מידה במידה ואירובי לפי ספר

תודה רבה אשמח לעזרה בתבונה!
סליחה התכוונתי בטקגוריה של פיזיק מן

בתמונות שהעלת כתבת שאין רגליים כי הן על הפנים ורק התחלת. מה יש לך לחפש כרגע על במות?
(סייקל זה לא הוקוס-פוקוס).

• פותח/ת השרשור
א יש לי קצת רגליים אבל לא בפרופורציה לגוף העליון
ב אני רותה להתחרות בקטגוריה בגד ים פיזיק

חיטוב זה יותר דיאטה ופחות חומרים.
עם זה סייקל ראשון אז טסט קלן וקטוטיפן.
הכנה לתחרות זה משו אחר

• פותח/ת השרשור
אם אפשר יותר פרוט איזה טסט איך לחלק ואיזה pct

לא כדאי לקחת אולי עם הטסט ויני או ט בול

הטסט ישמור לך על השריר והקלן יגדיל את הגרעון הקלורי במקצת , שוב אין חומרי קסם אתה יכול להגיע לתוצאות חיטוב מרשימות גם כטיבעי אני עכשיו נימצא על טסט פרופ וקלן אירובי פעמיים ביום ותזונה מאווד מוקפדת ורואה תוצאות מדהימות ואני רק שבוע בחיטוב (הייתי במסה לפני) עשיתי חצי סייקל מסה חצי חיטוב

כדורים יעשו נזק לכבד אבל לדעתי אם זה סייקל ראשון קח את הסיכון לכבד וקח בכדורים כי שמעתי שויני בזריקות זה כאב לא יאמן

שלום חברים..

זה אני

באמת שאני לא מעוניין סייקל של מסה כי באמת שקל לי לצבור מסה שמלווה באחוזי שומן אבל עדיין בשר.

יש הרבה אנשים טובים שרוצים לגזור קופון על החומרים וכל אחד מציע משהו אחר על מנת להרוויח כמה שיותר..
אשמח באמת לסייקל החיטוב הכי טוב עם תוצאות מקסימילות ושמירה על הביראות והשריר בצורה הכי טובה.

כמובן שהכל לפי הספר ואם זה סייקל אז זה חיטוב לפי תפריט מידה במידה ואירובי לפי ספר

לא כל מבנה גוף מתאים לקטגוריה הזו.

לגבי חומרים:
לפי התמונות והערכת מצבך, אתה כרגע יכול להגיע בשקט בשקט בלי עזרה מכלום מלבד הצלחת שלך ל13% לבד.
משם אפשר עוד להגיד, אהה.

מה לקחת:

קודם-כל, כמה שפחות. השאפתנות שלך והצלחת שלך יקבעו 90% מההצלחה שלך, כך שללכת לרוץ ולזרוק כסף על דברים שבריאותם מוטלת בספק, זה לשים את הכסף שלך על קרן הצבי.

היה ואני יודע שכל הלהוטים עושים בכל מקרה, כי ככה זה.
אין לך מה לנגוע ביותר מהחומרים הבאים: טסט פרופ, קלן + קטוטיפן. ממש ממש בסוף אולי אולי אם תהיה ברמה טובה, תוכל לשלב מעט ויני בשביל ייבוש נוסף.

מה זה מה:
טסט: אני לא מאמין שצריך להסביר את זה - זה גם נמצא בנעוצים בשפע, זה בנאלי.

קלן: חומר נגד אסתמה לסוסים - יש לו תופעות של הפחתת הורמוני סטרס ומניעת פירוק שריר במידה מסויימת. בנוסף, מעלה את התרמוגניות של הגוף ומגביר ע"י כך את ההוצאה הקלורית בכ-10% להערכתי. הגוף מהר מאוד מתרגל אליו.

קטוטיפן: מאחר וקלן זה חומר וטרינרי ולא יועד לבני-אדם במקור - יש לו השפעה לא מיטיבה על תאי בטא ולפי מחקרים הוא משפעל יותר מהם שדווקא קרובים ללב וקשורים לשליטה על קצת הלב וההתכווצות. קטוטיפן הוא אנטיהיסטמין דור-1 (ישן מאוד) יש לו תכונות של אישוש אותם תאים. בין היתר גורם לתחושת צמא ויובש פה ואף לנמנמת קלה.

ויני - גם בנעוצים.

• פותח/ת השרשור
מעולה אביעד!
עכשיו בגלל שטקסט פרופ זה יום כן יום לא איו אפשרות לעשות אופציה אחרת כמו פעמיים בשבוע? והאם התחושה לאחר הסריקה כואבת

שלום חברים..

זה אני

באופן אישי אני חושב שאתה רחוק מאוד מלהשתתף בתחרויות פיזיק. מסת השריר מאוד נמוכה בהתחשב במטרה וסייקל חיטוב לא מתאים כסייקל ראשון עבורך.
בשלב זה רצוי שתחטב לא"ש נמוך מספיק ואז תוכל לשקול את האפשרות לסייקל מסה שייאפשר לך להעלות את מסת השריר וגם זה בהינתן ואתה יודע להתאמן ולאכול נכון.
אולי אני נשמע קצת קשה, אבל הצבת מטרה מכובדת (בתחרויות פיזיק למיניהן מסת השריר גבוהה למדי, סתם קוביות לא יספיקו) וסביר שזו היתה התגובה שלי ל-90% מפותחי הפוסטים אילו היו מפרסמים נתונים אישיים או מעלים תמונה.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד אני אוהב רצינות וישירות לא התכוונתי לעלות בעוד מספר ימים. אציין שקשה לי להתחטב מה הפתרון שתציע בלי חומרין
@Tom

כל הכבוד אני אוהב רצינות וישירות לא התכוונתי לעלות בעוד מספר ימים. אציין שקשה לי להתחטב מה הפתרון שתציע בלי חומרין
ניתן להשתמש בשורפי שומן (קלן, אפדרין) ביחד עם תפריט מוקפד וגירעון קלורי.
תקופת חיטוב ובמידה ותבחר לבצע סייקל, תהנה מגדילה איכותית ותצבור מסת שריר.
אז תדחה את חלום ילד הקוביות לתקופה מסויימת ובמידה והגנטיקה, התזונה והאימונים יתאימו, אולי תמצא את עצמך לאחר כמה סבבים עם מסת שריר מכובדת יותר וסבירה יותר לבמות ותחרויות.

שניה אס לבצע סייקל בחיטוב או לא לא כלכך הצלחתי להבין
@Tom סליחה שאני משגע
שימוש בשורפי שומן כמו קלן ואפדרין רחוק מאוד משימוש בחומרים אנבוליים/אנדרוגניים.
לצורך חיטוב, החשוב ביותר הוא הגירעון הקלורי. בכדי לסייע ולהאיץ באפקטיביות ניתן להיעזר במה שמכונה "שורף שומן" כמו קלן או אפדרין.

שימוש בשורפי שומן כמו קלן ואפדרין רחוק מאוד משימוש בחומרים אנבוליים/אנדרוגניים.
לצורך חיטוב, החשוב ביותר הוא הגירעון הקלורי. בכדי לסייע ולהאיץ באפקטיביות ניתן להיעזר במה שמכונה "שורף שומן" כמו קלן או אפדרין.
תום סליחה שאני מתפרץ לו לאשכול
אבל האם בתור סייקל ראשון של חיטוב ניתן לעלות במסת השריר תוך כדי ירידה בשומן ובאחוזי השומן או שזה מיתוס?

כי לפי ההגיון זה לא נשמע הכי הגיוני

תום סליחה שאני מתפרץ לו לאשכול
אבל האם בתור סייקל ראשון של חיטוב ניתן לעלות במסת השריר תוך כדי ירידה בשומן ובאחוזי השומן או שזה מיתוס?

כי לפי ההגיון זה לא נשמע הכי הגיוני
מאוד לא סביר להעלות מסת שריר בעת גירעון קלורי אבל זה בהחלט אפשרי. קיימים לא מעט מחקרים העוסקים בתזונה ובאימון שהדגימו ירידה במשקל תוך הוספת מסת שריר בקרב קבוצות מחקר מסויימות (אנשים שמנים מאוד בתזונה המכילה צריכת חלבון מתאימה למשל).
מדובר לרוב במצבי קיצון וסייקל ראשון בהחלט עלול להביא לתוצאה כזאת בהינתן שתנאים מסויימים בתזונה ובאימון מתקיימים וגם אז בקרב חלק.
מצד שני, לו הייתי מרגיש שחסרה לי מסת שריר והגעתי למעין התקדמות מאוד איטית על-אף האימון והתזונה התקינים לא הייתי מנסה להרוויח את מסת השריר באמצעות גירעון קלורי...
אם סייקל ראשון מתוכנן, עדיף לנסות ולחטב ללא חומרים אנבוליים ולהיכנס לסייקל למטרת גדילה כסייקל ראשון. צריך לזכור שלרוב אף סייקל אינו דומה לסייקל ראשון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית