עוד פיגוע דריסה בירושלים

מה שאמרתי סך הכל זה שהזכות לקניין היא זכות שהמדינה מעניקה לכל אדם וקוראת לה בשם "זכות טבעית". מבחינה עובדתית יש זכויות מסוימות שנקראות " זכויות טבעיות" או "זכויות אדם" וזה השם שלה . אין טעם להתווכח על השם שלהם כי זה לא עניין של דעה אלא שזאת עובדה שהם נקראים ככה, לא משנה כמה תנסה להתחכם.

זה מעייף כבר. אם תקרא לזכות טבעית, זה לא יהפוך אותה לכזו רק כי כולם רוצים לקרוא לה ככה. יש משמעות למילים, תשתמש בה.

זה מעייף כבר. אם תקרא לזכות טבעית, זה לא יהפוך אותה לכזו רק כי כולם רוצים לקרוא לה ככה. יש משמעות למילים, תשתמש בה.
כמו שאמרת הוויכוח הזה באמת מעייף. מה שאמרתי מהתחלה זה שפשוט הזכות נקראת ככה, זה לא אומר שאני מסכים עם השם אלא שזה פשוט השם. בכל מקרה אני לא הולך להמשיך בדיון הזה כי הוא הפך להיות מעייף ודי טיפש .

מחבל פתח באש בבית כנסת בירושלים,יש נפגעים.4הרוגים לפחות במקום.המחבלים נוטרלו.

נערך לאחרונה:
4 הרוגים ו-4 פצועים קשה. 2 המחבלים נרדפו וחוסלו. להכנס לבית כנסת עם נשקים זה פשוט טבח כוס אמא שלהם.

אני לא מאמין 😲
אני 3 פעמים בשבוע מתפלל שמה....היום לא הלכתי כי אני עם שפעת בבית.
אני אפילו לא יודע אם ההרוגים הם כאלו שאני מכיר

מעצרים מנהליים. הריסת בתי המשפחות. קבורה עם פגרי חזירים. קצת פחות לקחת ללב מה ש"העולם" אומר, כולל אדון אוסמה. אהה.. אובמה.

האסלאם זו פשוט דת מופלאה שכל מטרתה בעולם היא להפיץ אור ואהבה. ותעיד על כך הכמות הבלתי נדלית של סופרים, משוררים וחתני פרס נובל שיצאו מאותה דת קסומה.

האסלאם זו פשוט דת מופלאה שכל מטרתה בעולם היא להפיץ אור ואהבה. ותעיד על כך הכמות הבלתי נדלית של סופרים, משוררים וחתני פרס נובל שיצאו מאותה דת קסומה.

אתה כיהודי אמיתי וקסום במקרה משורר או חתן פרס נובל?
כל הדתות הן חרא וזוועה שעדיף לאנושות בלעדיהן.

כן, קבורה עם חזירים תעצור את הפיגועים.
עבד מעולה לאנגלים
אם אתה לא מבין, המניע שלהם זה להיות שאהידים ולהגיע לגן עדן. חזיר נחשב לחיה טמאה. אם הם נקברים בעור של חזיר יש להם סיכוי טוב מאוד להגיע לגהנום.
וככה לקחת להם את הכבוד מלהיות שאהיד ואת הסיכוי להגיע לגן עדן.

קצת מחקר. זה הכל.

עבד מעולה לאנגלים
אם אתה לא מבין, המניע שלהם זה להיות שאהידים ולהגיע לגן עדן. חזיר נחשב לחיה טמאה. אם הם נקברים בעור של חזיר יש להם סיכוי טוב מאוד להגיע לגהנום.
וככה לקחת להם את הכבוד מלהיות שאהיד ואת הסיכוי להגיע לגן עדן.

קצת מחקר. זה הכל.

אני מודע לכל מה שכתבת.
אני טוען שזה לא יעצור את הפיגועים ולא יפתור כלום.

אני מודע לכל מה שכתבת.
אני טוען שזה לא יעצור את הפיגועים ולא יפתור כלום.
על סמך...מה בדיוק אתה אומר את זה?
כי נסיון העבר אומר שאתה טועה.

אני מסכים שיש עוד צעדים שצריך לעשות(הקלה במתן רשיונות לנשק למשל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית