הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סקוואט 3 פלטות - ב SS

אז יגיד לך למה אני משתמש בהם.
האימון האחרון שלי עשיתי משקל כבד של סקוואט ל 5X5 אחרי 3 סטים הראשונים בקושי עמדתי על הרגליים.
אז בסטים האחרונים אני מחליט ללבוש אותם בשביל לעצב את הברך שלי שלא תקרוס ושיהיה לי קל יותר לשלוט בירידה וביצא מהתחתית.
תתפלא שזה עוזר לי לסיים את האימון כי הן תורמות לתכניקה שלי,ואני מאמין שתכניקה טובה תורמת לכוח.
צריך לשאול את אושר למה הוא לובש אותם כל אימון.

אתה חוזר על עצמך. אני אשמח לשמוע איך חתיכת בד מסדרת את הטכניקה.

מקסימום את העור...

מה?

מה?
זה בד מיוחד, יש לי כזה גם לזין ואז כשאני עושה מישהי בדוגי פתאום הטכניקה יותר טובה

מה?

קורא תמים עלול לחשוב שלרצועות/חבקים הללו יש אפשרות להעלות את החום של המפרק ( הכוונה היא לתוך המפרק - שינוי הצמיגות של הנוזל הסינוביאלי למשל ) , וזה לא מה שקורה.
בשביל העלאת הטמפ' של המפרק צריך עוצמות חימום גבוהות הרבה יותר.
לכן , ה"חימום" שמושג בשימוש באביזרים הנ"ל הוא בעיקר של העור.

קורא תמים עלול לחשוב שלרצועות/חבקים הללו יש אפשרות להעלות את החום של המפרק ( הכוונה היא לתוך המפרק - שינוי הצמיגות של הנוזל הסינוביאלי למשל ) , וזה לא מה שקורה.
בשביל העלאת הטמפ' של המפרק צריך עוצמות חימום גבוהות הרבה יותר.
לכן , ה"חימום" שמושג בשימוש באביזרים הנ"ל הוא בעיקר של העור.

העור לא מוליך חום?

כן, במידה קטנה שרוולים להוסיף כמה קילו.
אז בעצם @harder שם שרוולים והמשקל נהיה קל יותר, ובגלל זה הוא חושב שהטכניקה משתפרת. אבל בפועל הוא פשוט צריך להתאמץ פחות כדי להרים את אותו העומס.

פחות טוב, אבל לא עד כדי כך שאפשר יהיה להזניח את ההולכה שלהם.

לא מזניח , אבל אין לי ספק שהשרוולים הללו לא משפיעים על הטמפ' הפנימית של המפרק.
לצורך העניין , כשאני שם hot pack למטופל במטרה לחמם אזור מסוים , ה hot pack נמצא בתוך מיכל מים בטמפ' של 70-80 מעלות , וכושר החדירה שלו הוא כ 1-1.5 ס"מ , ולוקח משהו כמו 15-20 דקות כדי להעלות את הטמפ' של השריר הכי שטחי במעלה אחת.

לא מזניח , אבל אין לי ספק שהשרוולים הללו לא משפיעים על הטמפ' הפנימית של המפרק.
לצורך העניין , כשאני שם hot pack למטופל במטרה לחמם אזור מסוים , ה hot pack נמצא בתוך מיכל מים בטמפ' של 70-80 מעלות , וכושר החדירה שלו הוא כ 1-1.5 ס"מ , ולוקח משהו כמו 15-20 דקות כדי להעלות את הטמפ' של השריר הכי שטחי במעלה אחת.

אבל הם לא צריכים להעלות אותה, רק למנוע ממנו להתקרר במקומות שיחסית קר בהם.

מסכים עם אלכס, אין פה עניין של "לשפר טכניקה" או "להחזיק את הברך" בתור אחד שקרע את הצולבת אני מודיע שאני שם את השרוולים בקטע "פסיכולוגי" לגמריי ויודע שזה לא עושה כלום חוץ מלעזור לי בראש קצת(לפעמים יוצא שאני מסקביט בלעדיהם ולא קורה כלום דוגרי)
החלפתי לא מזמן מהריבנד 5' לאליקו 7' אני מודה שהברך מרגישה יותר "חמה" בזמן האימון - לא יודע אם זה העור רק או משהו יותר פנימי (שריר או משהו כזה) אבל זה בערך ההבדל ותו לא.

מסכים עם אלכס, אין פה עניין של "לשפר טכניקה" או "להחזיק את הברך" בתור אחד שקרע את הצולבת אני מודיע שאני שם את השרוולים בקטע "פסיכולוגי" לגמריי ויודע שזה לא עושה כלום חוץ מלעזור לי בראש קצת(לפעמים יוצא שאני מסקביט בלעדיהם ולא קורה כלום דוגרי)
החלפתי לא מזמן מהריבנד 5' לאליקו 7' אני מודה שהברך מרגישה יותר "חמה" בזמן האימון - לא יודע אם זה העור רק או משהו יותר פנימי (שריר או משהו כזה) אבל זה בערך ההבדל ותו לא.

קרעת את הצולבת וחזרת לאימונים ?
עשית ניתוח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית