הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 3 פלטות - ב SS

כל הכבוד על ה3 פלטות בסס!

יכול להיות כי עייני מטעות אותי מהזווית הזו אבל זה לא נראה שאתה יושב על העקבים(במילים אחרות - עקבים עולים מעט),
קשה לי לבקר מישהו על הסקוואט שלו שהוא יותר חזק ממני.. אבל בכל זאת אם אתה לא יושב על העקבים המרכז כובד נופל במקום שונה וברוב המקרים זה גורם לגלישה ואי אפשר ככה 'לשבת אחורה'

איך קרעת ?
וכמה זמן לקח לך לחזור לאימונים אינטנסיביים?

במשחק כדורסל
ולקח לי 5 חודשים עד שחזרתי שוב לכדורסל.

בזמנו לא עשיתי כל כך סקוואטים וזה רק אחרי הניתוח בתוך שיקום

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על ה3 פלטות בסס!

יכול להיות כי עייני מטעות אותי מהזווית הזו אבל זה לא נראה שאתה יושב על העקבים(במילים אחרות - עקבים עולים מעט),
קשה לי לבקר מישהו על הסקוואט שלו שהוא יותר חזק ממני.. אבל בכל זאת אם אתה לא יושב על העקבים המרכז כובד נופל במקום שונה וברוב המקרים זה גורם לגלישה ואי אפשר ככה 'לשבת אחורה'
אל תדאג אני על העקבים שם את רוב המשקל

במשחק כדורסל
ולקח לי 5 חודשים עד שחזרתי שוב לכדורסל.

בזמנו לא עשיתי כל כך סקוואטים וזה רק אחרי הניתוח בתוך שיקום

הבנתי 😃
כי יצא לי לקרוא על זה שלא חוזרים לפעילות אינטנסיבית אלא אם עושים ניתוח להחלפה...
יפה שחזרת אחי 😃

כן הבנתי את זה...
יפה 😃
יוצא לי לשמוע על לא מעט פציעות מכדורסל.

כל ספורט שכולל שינויי כיוון מהירים וחדים בזמן עייפות ותשישות יחשוף אותך לפציעה הזאת. פוטבול כדורגל כדורסל , לפעמים גם טניס גם שמעתי על לא מעט בכדוריד וכו'. קיצר זאת פציעה מעצבנת מאד אבל מאד נפוצה

כל ספורט שכולל שינויי כיוון מהירים וחדים בזמן עייפות ותשישות יחשוף אותך לפציעה הזאת. פוטבול כדורגל כדורסל , לפעמים גם טניס גם שמעתי על לא מעט בכדוריד וכו'. קיצר זאת פציעה מעצבנת מאד אבל מאד נפוצה

כן מסכים איתך...
לא פשוט לחזור מפציעה 😃 שאפו.
דרך אגב יצא לי לראות שאתה מחזיק בנעליים משקולנים מאוד איכותיות.
אציק לך על זה בפרטי, כדאי לא להרוס לbear את האשכול 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית