הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דור שהולך כולו לפח.

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
מה דעתכם על זה??

קבלו חבורה של קופים ערסים, שחשים גברים ומחשפים צומי!
מתבייש שהחרא האנושי הזה מקיף אותי, וחושש מה יצא מהחרא הזה כשיגדל וילך לצבא ולעבודות אחרי זה.

העיקר שיש כיפה שחורה על הראש.

http://bit.ly/1x7umTL

יצא לי ללמד פרטית את החברה מבתי הספר האלה ברמלה ולוד . אני יכול להגיד לך שאחרי החוויה הזאת אני יכול ללמד נעל בית חדו"א (נעל בית לא צורחת ומקללת אותך תוך כדי השיעור).

מהצד השני יש עדיין איזורים עם חינוך טוב פה ושם במדינה (שוהם למשל) .

• פותח/ת השרשור
יצא לי ללמד פרטית את החברה מבתי הספר האלה ברמלה ולוד . אני יכול להגיד לך שאחרי החוויה הזאת אני יכול ללמד נעל בית חדו"א (נעל בית לא צורחת ומקללת אותך תוך כדי השיעור).

מהצד השני יש עדיין איזורים עם חינוך טוב פה ושם במדינה (שוהם למשל) .
נכון יש, כמו גילה, שמזכירים בכתבה.
מעניין למה לא משתמשים במערכת הזאת, שיש להם בגילה, בכל בתי הספר...
זה גאוני וזה יכול לחסוך ים של בלאגן בהתנהגות, כי כל פיפס שלך הולך להורה שלך.
אם היה את זה בתקופה שלמדתי, הייתי יכול להיות מצטיין, באחריות!

אשמת ביתי הספר שמאפשרים את זה או משרד החינוך שלא ממן\יוזם\עוזר. לא אשמת התלמידים כי התלמידים באים לבית הספר בשביל להתחנך בין השאר.

טוב גילה היא מקום טוב. בחלק לא קטן מהמקומות שבהם יש בעיות ההורים בעצמם ערסים או עובדים קשה ואין להם רצון או זמן להתעמת עם הילד או שמדובר במשפחות שממילא כל הזמן כולם צועקים שם אחד על השני (הם לא תמיד הצליחו להחזיק מעמד ולהסתיר את זה ממני כשבאתי ללמד את הילד) ואז הילד רגיל לזה וקשה להעניש אותו...

אני מסכים שהרעיון של התוכנה הוא לא רע בכלל, הוא היה משפר הרבה דברים כשאני הייתי בתיכון זה בטוח, אבל קודם כל צריך להחמיר את הענישה. ילד שקורע שלט מהלוח, זורק פחית קולה על המורה ומפיל ארונות בכיתה וגורם נזק לרכוש צריך להיות מושעה לשבועיים ולהיות בסכנת העפה מבית הספר.

אם המורה היה יכול להכניס כאפה לסתום עם הכיפה והעגיל בגבה (פרדוקס לא?) ולחנך אותו במקום ההורים שלו אני בטוח שהוא היה יושב בשקט.

שהיתי בתיכון למדתי בכיתה עם ילדים הרבה יותר בעייתים והאמת 80 אחוז מהם שהגיעו לצבא השתנו מקצה לקצה
אז לדעתי זה אשמת משרד החינוך

זו תוצאה של מערכת חינוך חלשה באיזורים חלשים (בעיקר בתחום הצבת גבולות ואכיפתן), סביבה שלא אכפת לה ולא משתפת פעולה (אם לאבא הערס לא אכפת, גם לילד הערס לא אכפת) וטכנולוגיה מתקדמת (כי למה להתנהג יפה בכיתה, כשאפשר לעשות כזה ונדליזם, להעלות ליוטיוב ופייסבוק ולקבל לייקים?).

בבתי ספר באיזורים כאלו, מתעקשים להילחם להשאיר כל תלמיד, גם אם הוא כל כך אלים, רק מהסיבה שזה לא יהיה "על המצפון" של בית הספר בפרט, ומערכת החינוך בכלל, על שנשר והפך לעבריין או כל דבר הדומה לזה.

זה פשוט מעגל כושל ואינסופי, שממנו כל המשתתפים נפגעים: מערכת החינוך, שלא הצליחה לעשות את הדבר הבסיסי שהיא אמורה לעשות, אותם ילדים מאוד בעייתיים, שכנראה הרבה בעתיד לא יצא מהם והסביבה, שלרוב כנראה תפגע בצורה כזו או אחרת מהם (לאו דווקא פיזית, אבל עוד אסיר במדינת ישראל, משמעותו עוד מיסים שיוצאים מכיסו של האזרח הנורמטיבי).

הרבה מאותם בעייתיים גם לא יזכו לשרת בצבא, עקב חוסר מוטיבציה, רתיעה ממסגרת, או, למשל, רישום פלילי.

אבל היי, בברלין החינוך טוב יותר.

נערך לאחרונה:
לא חסרים ילדים בעולם שהיו מתים לקבל הזדמנות ללמוד בחינם כמוהם.
אני בעד להטיס ילדים משבטים מאפריקה למערכת חינוך שלנו וילד ישראלי שיתנהג כמו חרא קטן ישלח לשבטים באפריקה לצוד דורבנים במקומם.

לא חסרים ילדים בעולם שהיו מתים לקבל הזדמנות ללמוד בחינם כמוהם.
אני בעד להטיס ילדים משבטים מאפריקה למערכת חינוך שלנו וילד ישראלי שיתנהג כמו חרא קטן ישלח לשבטים באפריקה לצוד דורבנים במקומם.
לדורבן יש זין של 40 סנטימטרים

החינוך בא מהבית. ומה לעשות שכל ההורים עובדים 40-50 שעות בשבוע ואין להם לא זמן ולא כח להשקיע בילד. החינוך הכושל הוא לדעתי עוד צעד בפירמידה שמתחיל ביוקר המחייה ואחרי נגררות אינספור בעיות( אני מדבר מניסיון אישי, לא בדיוק גאה איך שאני התנהגתי בצעירותי)

שהיתי בתיכון למדתי בכיתה עם ילדים הרבה יותר בעייתים והאמת 80 אחוז מהם שהגיעו לצבא השתנו מקצה לקצה
אז לדעתי זה אשמת משרד החינוך

זה בגלל שלצבא יש כלים שלמורים אין. בצבא אין יותר אמא אבא פיפי קקי. לא התנהגת יפה? אין יציאה הביתה. תתחיל לרוץ, לעשות הקפות, שכיבות סמיכה. למורים אין את הכלים האלו. היום התלמידים יותר חשובים מהמורים ואסור לגעת בהם או חס וחלילה להעליב.

התלמידים באים לבית הספר כדי ללמוד, חינוך זה מהבית.
לא חושב שהייתי צריך לציין שבתי הספר שצולמו לכתבה הזאת נמצאים באזורים יחסית קשים ולכן דווקא שם משרד החינוך צריך לתת יד, יותר שעות\לתת גב למורים להעניש באופן חמור יותר\לממן פעילויות וכו'.

ילדי שמנת,הענישה פה פשוט בדיחה. תלמיד יכול לשים זין במשך כל השנה ופעם בכמה שיעורים מקבל "הפרעה" בתוכנה הזאת,ההורה גם לא שם זין ושום דבר לא משתנה. איפה הימים שהמורה הייתה מרביצה לך עם סרגל אם התנהגת לא יפה? אין הרתעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית