עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תותח. מוניטין.
יש לי הערה על הטכניקה: איפה ההבי מטאל ברקע?
אני כרגע בתקופה של therapy, לתשומת לב מי שמעלה פה סירטונים.אם להסיק מהעבר, אז נראה שהחוק הוא לשים שיר אקראי של disturbed 😕
אם זה היה מהטלפון שלי בטוח הייתי עורך, אבל זה @Koller צילם והעלה ליוטיוב, אבל זה מה שהיה לי באוזניות 😃:יש לי הערה על הטכניקה: איפה ההבי מטאל ברקע?
דווקא אני לא שם דיסטרבד, בסרטונים ששמתי בפורום היה PANTERA, ARTILLERY, OVERKILL, MEGADETH ואולי עוד שאני לא זוכראם להסיק מהעבר, אז נראה שהחוק הוא לשים שיר אקראי של disturbed 😕
108-9יפה מאד, כמה שוקל?
אם זה היה מהטלפון שלי בטוח הייתי עורך, אבל זה @Koller צילם והעלה ליוטיוב, אבל זה מה שהיה לי באוזניות 😃:
דווקא אני לא שם דיסטרבד, בסרטונים ששמתי בפורום היה PANTERA, ARTILLERY, OVERKILL, MEGADETH ואולי עוד שאני לא זוכר
108-9
איך הגעת ליוליוס? יוג'יניוסיוליוס תביא קצת שירים של overkill.
עדיין לא נפל לי האסימון עליהם, חוץ מthe years of decay שחרשתי בערך בכל צורה אפשרית.
ironbound, bring me the night, rotten to the core, second son, wrecking crewאני דיברתי על השיר חחחח, התעצלתי לשמוע את כל הדיסק
לא, לא כאב...זה נראה שבפרס אתה לא נשען על שורש כף היד כלומר היד מסובבת מידי, לא כאב לך אחרי הסט?
כן זה גרבי דדליפט, הזמנתי אותם כשנמאס לי להיות עם פצעים ברגליים למרות הגרביים הצבאיותדרך אגב מה הגרביים הללו ? גרבי דדליפט?
ironbound, bring me the night, rotten to the core, second son, wrecking crew
לא, לא כאב...
כן זה גרבי דדליפט, הזמנתי אותם כשנמאס לי להיות עם פצעים ברגליים למרות הגרביים הצבאיות
כן, יש להן עוד שכבה מקדימה (החלק הכחול) אז זה מגן טוב, והן יותר גבוהות מגרבי צבא גםכנראה עם היד זה סתם הרגשה שלי... ייתכן וגם אני עושה ככה ולא שם לב חח...
חחחחחחחחח גם אני עם גרבי צבא אבל עדיין יש לי אדום וכאבים מהמוט, הגרביים מונעות את זה?