הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 230 לנצח ---> 230 לנפח

הרבה אמרו לי את זה, אבל לא יודע.. אני מפחד שלא אתמיד וסתם ילך הכסף של המנוי.
הייתי ממליץ לך לעשות תרגילים עם משקל גוף במקום להירשם לחדר כושר, כי ממשקולות אתה עלול בטעות להתנפח יותר מדי, וחבל...

אני כנראה אפתח עכשיו תיבת פנדורה עם חצים, קווים ומה לא, אבל לדעתי אתה לא שובר בחצי מהחזרות. אולי זו זווית הצילום, אבל ככה זה נראה מהסרטון. וכן, אני לא עושה סקוואט 230 ק"ג. וכן, אני לא יודע איך מרגיש 230 ק"ג על הגב. זה עדיין לא תרוץ לדעתי.

• פותח/ת השרשור
אני כנראה אפתח עכשיו תיבת פנדורה עם חצים, קווים ומה לא, אבל לדעתי אתה לא שובר בחצי מהחזרות. אולי זו זווית הצילום, אבל ככה זה נראה מהסרטון. וכן, אני לא עושה סקוואט 230 ק"ג. וכן, אני לא יודע איך מרגיש 230 ק"ג על הגב. זה עדיין לא תרוץ לדעתי.
אצל ואלרי זה עובר, אז אין בעיה.

צריך בשביל לדעת באמת תמונה עם קווים, זויות סינוסים ו-arctan מול מערכת צירים קרטזית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית