עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
120 שנה לפני תחרות אסור לצאת.
תמשיך לאכול כרגיל, אם אתה לא יודע איך מתכוננים סימן שזו תחרות ראשונה שלך פשוט תאכל.
הכניסות שלך צריכות להיות כך
כניסה ראשונה משהו שאתה עושה בכל יום בשנה גם אחרי צום ומכות ומלחמה.
כניסה שנייה ללכת על גבוה, המטרה שלך זה המשקל שאתה צריך להראות את עצמך בו.
השלמה לכניסה השלישית, מרגיש שיש לך עוד 15 קילו ? תוסיף עוד כמה קילו אבל לא 15. מרגיש שיש לך עוד 2.5 ? תוסיף עוד 2.5
אם אתה נשקל בשקילה המוקדמת אחר כך פשוט תאכל, אתה יכול לאכול יותר מלחים ופחמימות אבל תדאג לא להרגיז את הבטן שלך.
ליום התחרות תביא איתך אוכל קל לזמן התחרות (עוגיות, מיץ, סנדוויץ קליל) ואחר כך איזו ארוחה נורמלית.
2 לילות לפני תחרות תישן טוב.
לאיזו קטגוריה אתה רוצה להיכנס ומה המשקלים שלך אם אפשר לשאול ?
קראתי את החוקים באנגלית ואני פחות או יותר סגור עליהם, יש משהו שצריך ממש לשים לב אליו?בנוסף רצוי לא לתת דדליפט כבד 2-3 שבועות לפני. סקוואט ובנץ' כבד שבוע-שבוע וחצי לפני גם לא.
תלוי מאוד בהתקדמות שלך, מתאמנים מתחילים לפעמים ממשיכים את התכנית כרגע עד התחרות.
לגבי כניסות אני מסכים עם אליק, כניסה ראשונה משהו בטוח שעשית בעבר ל3-5 חזרות. כניסה שניה משהו שאתה יודע שיש לך, כניסה שלישית מה שאתה חושב שיש לך.
שים לב וקח מראש בחשבון שהרבה מפשלים בתחרות הראשונה בגלל החוקים ובגלל לחץ. יש כל מיני פקודות ונהלים שלא רגילים אליהם מהמכון ורצוי מאוד להתכונן לזה, ולקחת בחשבון שלא קל בתחרות ראשונה להביא 100% מה שיש לך.
מחזק את המפצל, בתחרות הראשונה שלי היה לי 180x3 סקוואט ונתתי 180 ונכשלתי פעמיים עם 187.5. למה? לא הייתי רגיל לסקוואט בלי מראה וירדתי atg.
אם אתה עושה סקוואט בכלוב פשוט תשים את המוט מאחורה במקום מקדימה וכנס בכיוון ההפוך,כך אתה לא מול המראה
אדטו תמיד מכין סרטונים לפני תחרות,ככה שמבחינת חוקים וכו' אתה תדע הכל.
ברכה והצלחה.
אפשר לשים מזרון או שניים אסף, נחמד שפתחת משתמשאני לא חושב שזה אפשרי אצלי (ראק פתוח) אבל שווה לבדוק.. יש סיכוי קטן שאפשר לשים את המתלים ומוטות הביטחון הפוך.
סבבה, ותודה רבה!
פשוט כנס לראק הפוך...
לגבי השבועיים שלפני... שבוע לפני התחרות אל תעשה כלום אולי אימון התאוששות/טכניקה ביום ראשון-שני.
בשבוע שלפני כן אפשרי ביום חמישי לעשות את הכניסות הראשונות שלך, לא חובה אם אתה הולך להיכנס עם השלשה שלך בערך, במיוחד לא אם אתה בss או משהו כזה שאתה יכול עדיין להתקדם באימון הזה. ד אז תעבוד רגיל... ברמה שלך אין ממש צורך ביותר מדי דילואוד לקראת התחרות
אפשר לשים מזרון או שניים אסף, נחמד שפתחת משתמש
מזרונים על המראה דהנשמע מסוכן להיכנס הפוך.. אבל אני אנסה. בכל מקרה תודה!
האמת שהוא קיים הרבה זמן רק לא פעיל.. ומה יעזרו מזרונים?
אני מתחיל ללחוץ מעצירה כחודש וחצי לפניאם כבר מדברים על תחרות, כמה זמן לפני מומלץ לתרגל בנץ' עם עצירה?