ייעוץ איך מתכוננים לתחרות פאוורליפטינג?

אסף8

משתמש מתחיל
44
17
נק' מוניטין:
282
44
17
מה כדאי לי לעשות בשבוע-שבועיים לפני התחרות מבחינת אימונים ותזונה? ואיך אני יודע מה המשקלים של הכניסות?
אני אשמח אם מישהו יעזור לי, אני מתאמן כבר שנה וחצי אבל חדש בקטע של התחרויות..

120 שנה לפני תחרות אסור לצאת.
תמשיך לאכול כרגיל, אם אתה לא יודע איך מתכוננים סימן שזו תחרות ראשונה שלך פשוט תאכל.
הכניסות שלך צריכות להיות כך
כניסה ראשונה משהו שאתה עושה בכל יום בשנה גם אחרי צום ומכות ומלחמה.
כניסה שנייה ללכת על גבוה, המטרה שלך זה המשקל שאתה צריך להראות את עצמך בו.
השלמה לכניסה השלישית, מרגיש שיש לך עוד 15 קילו ? תוסיף עוד כמה קילו אבל לא 15. מרגיש שיש לך עוד 2.5 ? תוסיף עוד 2.5

אם אתה נשקל בשקילה המוקדמת אחר כך פשוט תאכל, אתה יכול לאכול יותר מלחים ופחמימות אבל תדאג לא להרגיז את הבטן שלך.
ליום התחרות תביא איתך אוכל קל לזמן התחרות (עוגיות, מיץ, סנדוויץ קליל) ואחר כך איזו ארוחה נורמלית.
2 לילות לפני תחרות תישן טוב.

לאיזו קטגוריה אתה רוצה להיכנס ומה המשקלים שלך אם אפשר לשאול ?

בנוסף רצוי לא לתת דדליפט כבד 2-3 שבועות לפני. סקוואט ובנץ' כבד שבוע-שבוע וחצי לפני גם לא.

תלוי מאוד בהתקדמות שלך, מתאמנים מתחילים לפעמים ממשיכים את התכנית כרגע עד התחרות.

לגבי כניסות אני מסכים עם אליק, כניסה ראשונה משהו בטוח שעשית בעבר ל3-5 חזרות. כניסה שניה משהו שאתה יודע שיש לך, כניסה שלישית מה שאתה חושב שיש לך.

שים לב וקח מראש בחשבון שהרבה מפשלים בתחרות הראשונה בגלל החוקים ובגלל לחץ. יש כל מיני פקודות ונהלים שלא רגילים אליהם מהמכון ורצוי מאוד להתכונן לזה, ולקחת בחשבון שלא קל בתחרות ראשונה להביא 100% מה שיש לך.

מחזק את המפצל, בתחרות הראשונה שלי היה לי 180x3 סקוואט ונתתי 180 ונכשלתי פעמיים עם 187.5. למה? לא הייתי רגיל לסקוואט בלי מראה וירדתי atg.

• פותח/ת השרשור
120 שנה לפני תחרות אסור לצאת.
תמשיך לאכול כרגיל, אם אתה לא יודע איך מתכוננים סימן שזו תחרות ראשונה שלך פשוט תאכל.
הכניסות שלך צריכות להיות כך
כניסה ראשונה משהו שאתה עושה בכל יום בשנה גם אחרי צום ומכות ומלחמה.
כניסה שנייה ללכת על גבוה, המטרה שלך זה המשקל שאתה צריך להראות את עצמך בו.
השלמה לכניסה השלישית, מרגיש שיש לך עוד 15 קילו ? תוסיף עוד כמה קילו אבל לא 15. מרגיש שיש לך עוד 2.5 ? תוסיף עוד 2.5

אם אתה נשקל בשקילה המוקדמת אחר כך פשוט תאכל, אתה יכול לאכול יותר מלחים ופחמימות אבל תדאג לא להרגיז את הבטן שלך.
ליום התחרות תביא איתך אוכל קל לזמן התחרות (עוגיות, מיץ, סנדוויץ קליל) ואחר כך איזו ארוחה נורמלית.
2 לילות לפני תחרות תישן טוב.

לאיזו קטגוריה אתה רוצה להיכנס ומה המשקלים שלך אם אפשר לשאול ?

אני בן 17, משקל 65 כרגע, בונה על עד 67.5 קילו..
סקוואט 150X5
דדליפט 145X5
בנץ' פרס 87.5X3
אלה כרגע השיאים..
בכל מקרה תודה על הטיפים! מה לגבי השבועיים שלפני? מה עושים באימונים בעצם?

בנוסף רצוי לא לתת דדליפט כבד 2-3 שבועות לפני. סקוואט ובנץ' כבד שבוע-שבוע וחצי לפני גם לא.

תלוי מאוד בהתקדמות שלך, מתאמנים מתחילים לפעמים ממשיכים את התכנית כרגע עד התחרות.

לגבי כניסות אני מסכים עם אליק, כניסה ראשונה משהו בטוח שעשית בעבר ל3-5 חזרות. כניסה שניה משהו שאתה יודע שיש לך, כניסה שלישית מה שאתה חושב שיש לך.

שים לב וקח מראש בחשבון שהרבה מפשלים בתחרות הראשונה בגלל החוקים ובגלל לחץ. יש כל מיני פקודות ונהלים שלא רגילים אליהם מהמכון ורצוי מאוד להתכונן לזה, ולקחת בחשבון שלא קל בתחרות ראשונה להביא 100% מה שיש לך.
קראתי את החוקים באנגלית ואני פחות או יותר סגור עליהם, יש משהו שצריך ממש לשים לב אליו?
מחזק את המפצל, בתחרות הראשונה שלי היה לי 180x3 סקוואט ונתתי 180 ונכשלתי פעמיים עם 187.5. למה? לא הייתי רגיל לסקוואט בלי מראה וירדתי atg.

יש איזה מכון שיכול לדמות את התחרות? (ציוד דומה/בלי מראות וכו') כי זה נשמע חשוב כל הקטע של סקוואט בלי מראה

אם אתה עושה סקוואט בכלוב פשוט תשים את המוט מאחורה במקום מקדימה וכנס בכיוון ההפוך,כך אתה לא מול המראה

אדטו תמיד מכין סרטונים לפני תחרות,ככה שמבחינת חוקים וכו' אתה תדע הכל.
ברכה והצלחה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה עושה סקוואט בכלוב פשוט תשים את המוט מאחורה במקום מקדימה וכנס בכיוון ההפוך,כך אתה לא מול המראה

אני לא חושב שזה אפשרי אצלי (ראק פתוח) אבל שווה לבדוק.. יש סיכוי קטן שאפשר לשים את המתלים ומוטות הביטחון הפוך.

אדטו תמיד מכין סרטונים לפני תחרות,ככה שמבחינת חוקים וכו' אתה תדע הכל.
ברכה והצלחה.

סבבה, ותודה רבה!

פשוט כנס לראק הפוך...
לגבי השבועיים שלפני... שבוע לפני התחרות אל תעשה כלום אולי אימון התאוששות/טכניקה ביום ראשון-שני.
בשבוע שלפני כן אפשרי ביום חמישי לעשות את הכניסות הראשונות שלך, לא חובה אם אתה הולך להיכנס עם השלשה שלך בערך, במיוחד לא אם אתה בss או משהו כזה שאתה יכול עדיין להתקדם באימון הזה. ד אז תעבוד רגיל... ברמה שלך אין ממש צורך ביותר מדי דילואוד לקראת התחרות

• פותח/ת השרשור
פשוט כנס לראק הפוך...
לגבי השבועיים שלפני... שבוע לפני התחרות אל תעשה כלום אולי אימון התאוששות/טכניקה ביום ראשון-שני.
בשבוע שלפני כן אפשרי ביום חמישי לעשות את הכניסות הראשונות שלך, לא חובה אם אתה הולך להיכנס עם השלשה שלך בערך, במיוחד לא אם אתה בss או משהו כזה שאתה יכול עדיין להתקדם באימון הזה. ד אז תעבוד רגיל... ברמה שלך אין ממש צורך ביותר מדי דילואוד לקראת התחרות

נשמע מסוכן להיכנס הפוך.. אבל אני אנסה. בכל מקרה תודה!

אפשר לשים מזרון או שניים אסף, נחמד שפתחת משתמש

האמת שהוא קיים הרבה זמן רק לא פעיל.. ומה יעזרו מזרונים?

איך להתכונן לתחרות? שאלה טובה, אחרי 4 תחרויות אין לי מושג איך להתכונן ומכל תחרות לתחרות אני לומד דברים חדשים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית