הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים במפרק כאב היד

• פותח/ת השרשור Donto
  • פורסם בתאריך

Donto

משתמש מתחיל
136
14
נק' מוניטין:
14
136
14
סוואט סטאר
היי,
לפני משהו כמו חודש וחצי עשיתי military press , כשבאתי להחזיר את המוט לראק פישלתי וצד שמאל לא נתלה על הוו וכל המשקל נפל הוחזק ע"י היד השמאלית בתנוחה לא טובה, ובמקום לתת לו ליפול עוד ניסיתי להחזיר אותו למקום.
אחרי זה הרגשתי שמשהו לא בסדר המשכתי להתאמן ואז שבאתי לעשות כפיפות מרפקים לא יכלתי להזיז את המוט בכלל איך שעטפתי את המוט עם יד שמאל ונסיתי טיפה להרים הגיע כאב שפשוט שיתק לי את היד ולא יכלתי לעשות כלום.
בקיצור מאז ועד היום הפסקתי להתאמן אבל עד עכשיו יש לי כאבים חזקים כשאני מרים דברים ומאמץ את כף היד.
הכאב מגיע מהעצם העגולה שבמפרק כף היד בצד שמאל של יד שמאל.
ywujvi5mm1ym.jpg

חשבתי שיעבור לבד בהתחלה אבל עבר כבר יותר מדי זמן, התקשרתי לקבוע תור לאורטופד וכמובן תור לעוד 3 שבועות.. יותר מדי.
מישהו יודע מה זה יכול להיות ואיך אפשר לטפל בזה וסוף סוף לסדר את זה?
תודה רבה!

נערך לאחרונה:
זה יכול להיות כל מיני דברים. בהנחה ולא מדובר בשבר, סביר להניח שמדובר בפציעה שקשורה לגיד, ל TFCC או לחוסר יציבות.
מאורטופד סביר להניח שתקבל נוגדי דלקת אבל זה יכול להקל רק על חלק מהבעיות האפשריות שם. אני מציע לך ללכת לפיזיותרפיסט, רצוי מישהו שמתמחה בבעיות כף יד לאבחן את הבעיה ולטפל בה.

• פותח/ת השרשור
רציתי לעדכן - הייתי אצל האורטופד קצת אחרי שפתחתי את האשכול הצלחתי להשיג תור מוקדם,
הוא איבחן את זה כמתיחה בגיד, נתן לי כדורים נגד דלקת, תחבושת שלא שמתי כי המחיר שלה היה יחסית ממש גבוה, והפניה לפזיוטרפיה שגם נקבעה לאחרי הרבה זמן, עוד לא הגיע בכלל התור שלי.
כרגע אין לי כאבים בכלל אבל אני בכל זאת אלך לפזיותרפיה, תחילת שנה הבאה שכבר קרובה אני אמור לחזור להתאמן סוף סוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית