הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שינוי לו"ז תוכנית בגלל עבודות (מכרז פומבי לציבור)

שלד הלילה

פעם הייתי קפטן קקי
1,545
1,327
נק' מוניטין:
3,594
1,545
1,327
הועתק מהלוג:

טוב אז בגלל שאני עובד בשתי עבודות ולומד וגם מנסה איכשהו לראות חברים ולזיין, אני אפתח לציבור שאלה: יש לי ככל הנראה שלושה ימים בשבוע להתאמן בגלל כל הלו"ז הזה, אני באמצע תוכנית לחיצות של פעמיים בשבוע (אד קואן) ועדהיום הייתי עובד בשני הימים האחרים של הפלג גוף התחתון במתוכנת של יום חזרות גבוהות (8*3 סקוואט ודדליפט רומני לעשיריות) וביום השני שתי שלשות כבדות בסקוואט ו5-3-1 בדדליפט.

אם למישהו יש הצעה איך להמשיך מכאן בלי להרוס את ה4-5 שבועות האחרונים שנשארו של אד קואן כדי שאני אצליח לתת שיא בלחיצה זה מאוד יועיל. שאחטה ותמונת עירום של אמריקאית למי שיביא את ההצעה שתתקבל

שבוע נפח סקוואט(אקרוס או פירמידה) עם דדליפט מהירות/פאוורקלין ושבוע שני פירמידה דדליפט(נפח) עם פרונט סקוואט.
אחרי 2 סבבים של שבועיים(~חודש) לעשות שבוע עם שלשות כבדות גם בסקוואט וגם בדדליפט, עם איזה תרגיל באמצע כדי לנוח(פרס?)

סוגר בלוק של 5 שבועות

• פותח/ת השרשור
איך אתה מסדר שבועיים אימונים כאלה ועוד עם פעמיים לחיצות אד קואן בלי להרוס את החלק הכבד של התוכנית?

יש לך יום אחד בשבוע לתחתון ממה שהבנתי?
אז ביום הזה אתה נותן אחד מהאימוני נפח התחתונים.

לא אמור להשפיע הרבה על הלחיצות אימון תחתון עם יום-יומיים מנוחה, הייתי עושה תחתון/עליון יום אחרי יום הרבה זמן והכל טוב

• פותח/ת השרשור
יש לך יום אחד בשבוע לתחתון ממה שהבנתי?
אז ביום הזה אתה נותן אחד מהאימוני נפח התחתונים.

לא אמור להשפיע הרבה על הלחיצות אימון תחתון עם יום-יומיים מנוחה, הייתי עושה תחתון/עליון יום אחרי יום הרבה זמן והכל טוב
אני לא חושב שחייבים להשאיר את זה עליון תחתון. אולי אפשר לעבוד פעמיים בשבוע תחתון בשלושה אימונים בשבוע איכשהו? בגלל זה העליתי את זה לכאן, אני לא בטוח מה לעשות

אני לא חושב שחייבים להשאיר את זה עליון תחתון. אולי אפשר לעבוד פעמיים בשבוע תחתון בשלושה אימונים בשבוע איכשהו? בגלל זה העליתי את זה לכאן, אני לא בטוח מה לעשות

יש לך זמן בלתי מוגבל בימים שאתה כן מתאמן או שאתה במתכונת של ~שעה וחצי סטייל 531?

אני זז לעבודה אבל אני אחזור בערב*

• פותח/ת השרשור
יש לך זמן בלתי מוגבל בימים שאתה כן מתאמן או שאתה במתכונת של ~שעה וחצי סטייל 531?

אני זז לעבודה אבל אני אחזור בערב*
תכתוב כאילו יש את הזמן ואני אקצץ מאיפה שצריך אם לא מסתדר

יש משהו ספציפי שמונע ממך לעשות סקוואט ודד בימים של בנץ'? אם מה שעשית עד עכשיו עובד לך הייתי פשוט משלב את זה נגיד
אד קואן+סקוואט 3x8
אד קואן+ דדליםט רומני
סקוואט כבד ודד כבד.
משהו בסגנון הזה בצורה שתהיה לך נוחה

• פותח/ת השרשור
יש משהו ספציפי שמונע ממך לעשות סקוואט ודד בימים של בנץ'? אם מה שעשית עד עכשיו עובד לך הייתי פשוט משלב את זה נגיד
אד קואן+סקוואט 3x8
אד קואן+ דדליםט רומני
סקוואט כבד ודד כבד.
משהו בסגנון הזה בצורה שתהיה לך נוחה
אף פעם לא ניסיתי לעשות סקוואט אחרי מלא לחיצות, זה מפריע?

• פותח/ת השרשור
אם אתה אוכל מספיק אין סיבה שזה יפריע יותר מדי. בטח שלא לעבודת נפח...
לא אוהב את הקונספט של "אם אתה אוכל מספיק"

אולי לכל דבר שאנחנו עושים נאכל מספיק? זה נשמע לך הגיוני לפתור כל בעיית תכנון עם יותר אוכל?

אף פעם לא ניסיתי לעשות סקוואט אחרי מלא לחיצות, זה מפריע?

אני תמיד עושה סקוואטים אחרי לחיצות, אם יש פאמפ אז זה מאוד מפריע להיכנס מתחת למוט - חוץ מזה אין בעיה.

• פותח/ת השרשור
אני תמיד עושה סקוואטים אחרי לחיצות, אם יש פאמפ אז זה מאוד מפריע להיכנס מתחת למוט - חוץ מזה אין בעיה.
חושב שזה קריטי אצלי, יש לי כתף פרוקה וגם ככה קשה לי להכנס למנח לו באר. אני יכול לנסות באימון הקל של דוד אד לעשות את הסקוואטים זה כן

אוכל מספיק במובן של לא בחיטוב עכשיו או משהו. לבן אדם שאוכל עכשיו 3-4 אלף קלוריות ליום לא צריכה להיות בעיה לעשות סקוואט אחרי בנץ. במיוחד עבודת נפח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית