הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על AB

EatTrainSleep

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
התוכנית היא כזאת:
A חזה כתפיים יד אחורית
B גב רגליים יד קדמית

לפי סדר:
לחיצת חזה 3*5
מיליטרי פרס 5*5
לחיצת חזה עליון במשקולות 3*8
פרפר במשקולות 3*10
הרחקת כתפיים 3*8
בנצ' צמוד 3*8
טרייספ פושדאון 3*8

B:
סקוואט 4*6
דדליפט 3*5
פנדליי 3*5
פולי עליון 3*8
מסור 3*6
לג פרס 2*8
תאומים 2*20 מה שפנוי
פטישים 3*8
עוד משהו ליד קדמית 3*8

עצות לשיפור?

התכנית נראית בסדר באימון B הלג פרס והתאומים מיותר לדעתי אם אתה עושה סקוואט ודדליפט.
אם אתה עושה לפי הסדר שכתוב זה לא טוב אתה צריך קודם חזה אז כתפיים ואז יד אחורית אתה כאילו מתחיל חזה עובר לכתפיים וחוזר לחזה .

התוכנית היא כזאת:
A חזה כתפיים יד אחורית
B גב רגליים יד קדמית

לפי סדר:
לחיצת חזה 3*5
מיליטרי פרס 5*5
לחיצת חזה עליון במשקולות 3*8
פרפר במשקולות 3*10
הרחקת כתפיים 3*8
בנצ' צמוד 3*8
טרייספ פושדאון 3*8

B:
סקוואט 4*6
דדליפט 3*5
פנדליי 3*5
פולי עליון 3*8
מסור 3*6
לג פרס 2*8
תאומים 2*20 מה שפנוי
פטישים 3*8
עוד משהו ליד קדמית 3*8

עצות לשיפור?

כן,

תחלק את A ל-2 חלקים.
בחלק הראשון תעשה את הבנצ' בעצימות כמו שכתבת בתוכנית ובמקום פרס של 5X5 תעשה לחיצה עם משקולות ובנפח גבוה יותר, משהו כמו 3X8.
בחלק השני תתחיל מפרס חזק ב 3X5 ובמקום בנצ' תעשה לחיצה עם משקולות בנפח של 3X8.

אחרת יהיה לך קשה להתקדם בבנצ' ואחריו בפרס כמו שצריך פעמיים בשבוע, אבל תרגיש חופשי לנסות זה רק מהניסיון האישי שלי.

ותשאיר רק תרגיל אחד בטרייספ ובבייספ, לדעתי מיותרים 2 תרגילים.

איפה המתח ב B ?
תעשה מתח עם משקל במקום פולי עליון וב B תעשה פולי עליון בנפח גבוה יותר אם אתה רוצה.

ומה עם בטן?

עמוס יותר מידי, יש לך 3 תרגילים לחזה וגם 2 תרגילים לידיים, זה ממש מוגזם תסתכל עדיף פה באתר על תוכנית AB

אתה גם רושם "עוד משהו ליד קדמית" כלומר אין לך מושג בדיוק מה לעשות. תקח תוכנית שיש פה שאנשים קצת יותר מבינים ממני וממך כתבו.

עמוס יותר מידי, יש לך 3 תרגילים לחזה וגם 2 תרגילים לידיים, זה ממש מוגזם תסתכל עדיף פה באתר על תוכנית AB

מסכים איתך בנוגע לידיים,
אבל 3 תרגילים לחזה לא תמיד יהיה עמוס מידיי..אם הנפח גבוה למשל אני לא רואה בזה כעומס.
אבל אם העצימות כמו במקרה שלו היא גדולה, אתה צודק.

• פותח/ת השרשור
כן,

תחלק את A ל-2 חלקים.
בחלק הראשון תעשה את הבנצ' בעצימות כמו שכתבת בתוכנית ובמקום פרס של 5X5 תעשה לחיצה עם משקולות ובנפח גבוה יותר, משהו כמו 3X8.
בחלק השני תתחיל מפרס חזק ב 3X5 ובמקום בנצ' תעשה לחיצה עם משקולות בנפח של 3X8.

אחרת יהיה לך קשה להתקדם בבנצ' ואחריו בפרס כמו שצריך פעמיים בשבוע, אבל תרגיש חופשי לנסות זה רק מהניסיון האישי שלי.

ותשאיר רק תרגיל אחד בטרייספ ובבייספ, לדעתי מיותרים 2 תרגילים.

איפה המתח ב B ?
תעשה מתח עם משקל במקום פולי עליון וב B תעשה פולי עליון בנפח גבוה יותר אם אתה רוצה.

ומה עם בטן?
שמע ממש אהבתי את הרעיון תודה רבה גבר אני ינסה את זה.. בידיים אני חושב שכן כדאי 2 תרגילים בכל מקום אומרים 5-6 סטים לשריר קטן מניסיון אישי עליי שאימונים עם הרבה נפח עובדים עליי יותר טוב מאשר קצרים..
מתח אני עושה B1 כן B2 פולי כדי לגוון..
בטן אני עושה אם יש כוח

שמע ממש אהבתי את הרעיון תודה רבה גבר אני ינסה את זה.. בידיים אני חושב שכן כדאי 2 תרגילים בכל מקום אומרים 5-6 סטים לשריר קטן מניסיון אישי עליי שאימונים עם הרבה נפח עובדים עליי יותר טוב מאשר קצרים..
מתח אני עושה B1 כן B2 פולי כדי לגוון..
בטן אני עושה אם יש כוח

בכיף, בהצלחה.

אל תזניח את הבטן, אפילו תרגיל אחד עם התנגדות טובה יעשה את העבודה.
תעשה כפיפות בטן בשיפוע שלילי עם משקל למשל.

לדעתי אם עושים מתח ומגוונים אותו עם צ'ין אפס מספיק רק תרגיל אחד אבל שיהיה לבריאות,
רק אתה יודע מה טוב יותר לגוף שלך:bananaparty:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית