ייעוץ איך הטעם וניל של ISS?

• פותח/ת השרשור Asher-B
  • פורסם בתאריך

Asher-B

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
מדובר על האבקת חלבון של ISS הMATRIX
איך הטעם?

הבנתי שהוניל לא ממש להיט בשום חברה אבל בא לי לגוון קצת
ניסיתי כבר קרם עוגיות של צ'מפיון, קרם עוגיות של ISS ובננה של אופטימום

מבקש דעה רק ממישהו שטעם...

גם אם יגידו לי שזה הכי טעים בעולם אני לא אקח,וניל לא טעים בשום חברה.
תנסה את הקרמל טופי פאדג' של אופטימום או הבננה של ISS,או השוקו של אופטימום

הוניל של ISS חמוד,לא להיט כמו הקרם עוגיות או הבננה.דרך אגב אם בא לך לגוון תנסה את התות של ISS,הופתעתי מימנו מאד לטובה,תמיד פסלתי טעם תות אבל איתו ממש הופתעתי לטובה.

מכל הטעמי וניל שמכרתי\טעמתי אי פעם,הוניל של ISS הכי טוב נכון שהוא לא טעים כמו הקרם עוגיות והבננה אבל עדיין הטעם שלו טוב.
אתה מוזמן ליצור איתי קשר יש לך את הנחת הפורום.
שמחתי לעזור.

בכל פורום ברשת שקראתי על וניל מכל חברה שהיא - כולל אופטימום, כולם אמרו שזה פשוט מסריח ולא כדאי לנסות, אבל משום מה ב- BB.Com כמעט בכל פוסט שקשור לנושא אתה רואה אנשים שלוקחים ווניל של אופטימום או לפחות ממליצים, מה הטעם של הישראלים כ"כ שונה משל האמריקאים? D:

צריך שמאסל האוס יארגנו איזה ערכת טעימות...כולם אמרו לי שהקרם עוגיות של ISS טעים ובסוף נתקעתי עם מוצר שלדעתי יש לו טעם של גרביים

מה נראה לך מאסל האוס מייצר את זה? הם סה"כ מקבלים את זה מהיבואן ואצל ISS הרישמי בארה"ב אין ערכת טעימות, בניגוד לאופטימום כי אין להם הרבה טעמים מלכתחילה ככה שזה לא ממש שווה וכדאי לדעתי וכנראה גם לדעת היצרנים. בכל מקרה אם רוצים ללכת על בטוח בננה זו תמיד אופציה בכל חברה גם שוקו לא רע אם רוצים להמר אז קרם עוגיות ותות, אישית לא סובל קרם עוגיות באף חברה זה פשוט דוחה.

צריך שמאסל האוס יארגנו איזה ערכת טעימות...כולם אמרו לי שהקרם עוגיות של ISS טעים ובסוף נתקעתי עם מוצר שלדעתי יש לו טעם של גרביים

מוזר חח למה זה הטעם שנדיר שמישהו יגיד שהוא לא טעים.הכל שאלה של כמה מים או חלב אתה שם,טעמי האישי הוא 300 מ"ל חלב או מים על כף של חלבון,קודם לשים את הנוזל בשייקר ואז את האבקה,לדעתי עם חלב הקרם עוגיות של ISS פשוט כמו גלידה.

הייתי עושה את זה עם 300 מל חלב, וכמו שאמרו פה, זה פשוט יותר מידי מתוק...ואני לא בעניין. למרות שרוב האנשים שאני מכיר מתים על הטעם הזה...
בקיצור, אין דרך לדעת מה טעים אלא אם טועמים..זה יהיה יפה אם יארגנו איזה ערכת טעימות או משהו..

נו אז שישימו יותר מים,אני אף פעם לא מתייחס בדיוק להוראות שימוש כי הרי אם תשים יותר מים זה לא יפגע באיכות המוצר,תשימו עוד 150-200 מל מים יותר ותראה איך זה נהיה לך טוב יותר,אני אישית אוהב מתוק מאד כנראה שאתה לא אז שים יותר מים ותראה איך זה משתפר פלאים.

לי אין לי בעייה עם זה, אני גם אוהב שזה מתוק, חוץ מזה הוא נהדר עם ש"ש, או לעשות סוג של "בראוני" במקרו...

אם כבר טעם אז צ'מפיון בננה עם סוכר ענבים זה אחד הדברים, באמת.
אופטימום בננה גם חזק. נכון לעכשיו אני משתמש באופטימום בננה.

אם כבר טעם אז צ'מפיון בננה עם סוכר ענבים זה אחד הדברים, באמת.
אופטימום בננה גם חזק. נכון לעכשיו אני משתמש באופטימום בננה.

נמאס עלי כבר האופטימום בננה,אני סובל כבר עם הדלי הזה,אקח טופי פאדג' פעם הבאה.
אחרי שהMYOFUSION יגמר לי בכל מקרה 😛

לי אין לי בעייה עם זה, אני גם אוהב שזה מתוק, חוץ מזה הוא נהדר עם ש"ש, או לעשות סוג של "בראוני" במקרו...

חח הבאת לי רעיון,אין על הטעם של הקרם עוגיות של ISS ועכשיו אתה עוד מחרפן אותי עם הבראוני האלה חח תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית