הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט נייטרלי-חוות דעת

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
מתחיל תפריט נייטרלי של 2200קל' אחרי כמה חודשים של חיטוב דל פחמימה ואשמח לשמוע מה דעתכם על הערכים וכו'.
נתונים:בן 32 גובה 1.73 שוקל 80ק"ג',סיימתי חיטוב על 10%שומן והשאיפה היא להתחיל מאסה ולחזור למשקלי העבודה שאיבדתי לכן כרגע מתחיל בליניארית ואח"כ מתכנן לעבור לטקסס ברגע שאתייצב מבחינת משקלים ותפריט.אנסה למשוך תקופה בנייטרלי כי כרגע יש תשוקה עזה למתוקים בעיקר וחייב לנסות ולשלוט בזה.
חלבון-180ג',פחמימה-עד 100ג' , שומן-120ג'.כל 5ימים בערך יש צ'יט עצבני..

מתחיל תפריט נייטרלי של 2200קל' אחרי כמה חודשים של חיטוב דל פחמימה ואשמח לשמוע מה דעתכם על הערכים וכו'.
נתונים:בן 32 גובה 1.73 שוקל 80ק"ג',סיימתי חיטוב על 10%שומן והשאיפה היא להתחיל מאסה ולחזור למשקלי העבודה שאיבדתי לכן כרגע מתחיל בליניארית ואח"כ מתכנן לעבור לטקסס ברגע שאתייצב מבחינת משקלים ותפריט.אנסה למשוך תקופה בנייטרלי כי כרגע יש תשוקה עזה למתוקים בעיקר וחייב לנסות ולשלוט בזה.
חלבון-180ג',פחמימה-עד 100ג' , שומן-120ג'.כל 5ימים בערך יש צ'יט עצבני..
כתבת שאתה מתחיל מסה אבל אתה בתפריט ניטרלי...
תפריט ניטרלי זה לשבועיים בגלל החיטוב?
בכל מקרה שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כתבת שאתה מתחיל מסה אבל אתה בתפריט ניטרלי...
תפריט ניטרלי זה לשבועיים בגלל החיטוב?
בכל מקרה שיהיה בהצלחה
חשבתי להישאר כשבועיים בניטטרלי אבל האימונים והרעב עושים את שלהם לכן כל כמה ימים ישנה ארוחת צ'יט,מנסה לשמור על נייטרלי ביום יום לפי הערכים הנ"ל ולהעלות מעט את הפחמימת ולהוריד את השומן במקביל.יש צורך לדעתך להוסיף חלבון?

חשבתי להישאר כשבועיים בניטטרלי אבל האימונים והרעב עושים את שלהם לכן כל כמה ימים ישנה ארוחת צ'יט,מנסה לשמור על נייטרלי ביום יום לפי הערכים הנ"ל ולהעלות מעט את הפחמימת ולהוריד את השומן במקביל.יש צורך לדעתך להוסיף חלבון?

לא בחלבון,
הייתי מעלה בפחמימה ל 130.

• פותח/ת השרשור
לא בחלבון,
הייתי מעלה בפחמימה ל 130.
בימים האחרונים אני מגביר פחמימה ובודק איך זה מסתדר אל מול כמות גבוהה של שומן בתפריט(מעל 100)יחד עם זאת,אני על נייטרלי +- אז כנראה לא צריכה להיות עליה במשקל,רק נוזלים.

בימים האחרונים אני מגביר פחמימה ובודק איך זה מסתדר אל מול כמות גבוהה של שומן בתפריט(מעל 100)יחד עם זאת,אני על נייטרלי +- אז כנראה לא צריכה להיות עליה במשקל,רק נוזלים.
וגם לא כל כך..
גם אני בנייטראלי הייתי על 100 בערך..
ועכשיו במסה אני על 130, לא עובר את ה 150 כך או כך ומבחינת השומן גם מעל 100 וזה מרגיש מצויין,
עלייה מועטה בנוזלים ועם זאת אין פגיעה בהתאוששות מאימון לאימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית