הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה או חיטוב?

ron_pinto

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אהלן אני חדש פה בפורום, קראתי מאמרים גם לגבי המסה וגם לגבי החיטוב ועוד לא נצלחתי להבין מה אני צריך. התאמנתי בעבר קצת לא באופן מספיק רציף ורציני ועכשיו אני רוצה לקחת את זה צעד קדימה. מבחינת אוכל אני תמיד מקפיד לאכול בריא בלי קשר לאימונים או לא. אם זה קוואקר בבוקר חזה עוף אורז ירקות פירות וכל היוצא בזה. אני כמעט בטוח שאני צריך מסה לפני החיטוב אבל אשמח לשמוע את דעתכם.
בן 21, 74 קילו, 1.84 מטר.
חייל, יכול להתאמן בין 3 ל-4 פעמים בשבוע. במידה ואצטרך מסה גיינר יהיה חייב להשתלב בתפריט כי אני לא מסוגל לאכול 3 אלף קלוריות ביום.

קבצים מצורפים

• 20141109_191403.jpg
    20141109_191403.jpg
    KB 42.3 · צפיות: 181
בהחלט הייתי הולך על מסה, אתה לא על אחוז שומן גבוה, ודי חסר מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
זה מה שחשבתי. לגבי תוכנית אני יודע שמומלץ פול באדי או ss לתקופה הזו אבל אני לא מרגיש שאני נותן תמקסימום מבחינתי בתוכנית הזו לעומת תוכנית abc שבה אני מתרכז בשתי שרירים באימון ורואה תוצאות. יש בזה איזה שהיא בעיה?

אם אתה לא משקיע כשאתה עושה ss אז זה לא שווה.
אני שם לב שאתה יודע מה אתה אמור לעשות, אך זו בחירה שלך ללכת לאזור הנוחות שלך, גם אם הוא פחות יעיל.

זה מה שחשבתי. לגבי תוכנית אני יודע שמומלץ פול באדי או ss לתקופה הזו אבל אני לא מרגיש שאני נותן תמקסימום מבחינתי בתוכנית הזו לעומת תוכנית abc שבה אני מתרכז בשתי שרירים באימון ורואה תוצאות. יש בזה איזה שהיא בעיה?
מומלץ זה מאוד יחסי. תעשה מה שעובד עבורך ומה שמרגיש לך נכון.

מה זה "לא נותן את המקסימום"? קל לך מדי? תדבר איתי אחרי חודש ב-SS.

• פותח/ת השרשור
לא עניין של קל או קשה. אני פשוט מרגיש על הגוף שלי שאת השיפור ואת העלייה במשקלים אני עושה שאני מתרכז בפחות שרירים באימון לדוגמא ab או abc. הבעיה שלי היא התפריט כרגע.. אני חייל ודי מוגבל מבחינת אופציות של אוכל אני חייב ייעוץ לגבי זה עם שילוב של גיינר בתפריט, כי אני לא יכול להגיע לכמות קלוריות שאני צריך עם האוכל בבסיס..

זאת לא בעיה. כסף לאבקת חלבון יש לך? שיבולת שועל, גלידה, יוגורט, דבש, פירות - יכול לקנות?

בעיני ABC זה הדבר האחרון שאתה צריך, ואפילו AB זה מיותר, אבל אם אתה מתעקש, לפחות תלך על AB עם מעט תרגילים - 4-5 תרגילים לאימון, שניים מהם לכוח, שניים לחזרות יותר גבוהות, משהו כזה. אם תרצה אני יפרט.

Back
למעלה תחתית