ייעוץ מידע שאלה דחופה בנושא gh מצורפת תמונה

• פותח/ת השרשור hsain
  • פורסם בתאריך

hsain

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
1
21
1
שלום לכולם.
זה שאלה בנוגע ל gh (נורדיטרופין 10 mg)....מצורפת תמונה.
מישהו יכול לעזור ולהגיד לי בוודאות כמה iu משכתי.?

תודה מראש

קבצים מצורפים

• 20141111_223606.jpg
    20141111_223606.jpg
    KB 35.8 · צפיות: 588
  • פותח/ת השרשור
סמוך עלי, אתה מדבר שטויות. זה קורה הרבה מאוד בפורום הזה.
שלא נתחיל ויכוח אינסופי עכשיו...אני לא איזה מתחיל שלא מבין כלום שבא לשאול.
אנחנו לומדים אחד מהשני.
מה שכן אני שואל אם אני משלב עם דיקה וטסטסטרון...אני יראה שינוי ועליה במסה תוך חודש? מה הצפי שלך
סמוך עלי, אתה מדבר שטויות. זה קורה הרבה מאוד בפורום הזה.
בוא לא נתחיל עם הויכוח האינסופי הזה.
אני לא איזה מתחיל שלא מבין בדברים האלה ובאתי לשאול...סמוך עליי יש לי המון ידע ואנחנו לומדים אחד מהשני.
השאלה שלי היא האם אתה מצפה שאעלה במסה תוך חודש של 4 iu ביום בשילוב עם דיקה דורובולין וטסטסטרון

שלא נתחיל ויכוח אינסופי עכשיו...אני לא איזה מתחיל שלא מבין כלום שבא לשאול.
אנחנו לומדים אחד מהשני.
מה שכן אני שואל אם אני משלב עם דיקה וטסטסטרון...אני יראה שינוי ועליה במסה תוך חודש? מה הצפי שלך

בוא לא נתחיל עם הויכוח האינסופי הזה.
אני לא איזה מתחיל שלא מבין בדברים האלה ובאתי לשאול...סמוך עליי יש לי המון ידע ואנחנו לומדים אחד מהשני.
השאלה שלי היא האם אתה מצפה שאעלה במסה תוך חודש של 4 iu ביום בשילוב עם דיקה דורובולין וטסטסטרון
אם רשמת 120iu רשמת שטויות. נכון?
חודש של דקה וטסט הם מעט מדי. על אחת כמה וכמה של הורמון גדילה שהשפעתו יותר מצטברת.

מה אתה רציני...אני מכיר אנשים שלקחו 120 iu בשילוב עם דיקה וטסטסטרון והפכו לבהמות אפילו העצם שלהם נהיה עבה ברמה מטורפת ואני כן משלב עם טסטסטרון אננטט 500 מג בשבוע....ולגבי פיצול זה בעייתי בשבילי בגלל הצבא אחי.

אח שלי - שטויות שטויות שטויות.
הכי הרבה שמקצוען ברמת אולימפיה ישתמש זה 30 איו ליום. וזה מטורף. אתה תרצה כל היום לישון.
בנוסף - ה GH גורם להפרשת IGF . הכמות המקסימלית שהלבלב יכול להפריש ביום מתכלה ב 12 איו GH, כך שמעבר ל 12 איו זה חסר טעם.
מה שכן עושים המקצוענים בכדי להתגבר על החוסר הזה זה לקחת IGF חיצוני בנוסף.
אה , ועשיתי חישוב קטן כמה חבר שלך שילם ביום על 120 איו ליום - לפחות 3000 שקל ליום על GH.

וזה שהוא לוקח ימבה אנאבוליים זה נחמד אבל לא קשור. ה GH בהחלט עובד הכי טוב עם אנאבוליים זה כן.
אם אני זוכר נכון העדיפות היא לתת בבוקר מהסיבה שבלילה הגוף מפריש טיבעי וחבל להפריע לתהליך

כן ולא. פרוטוקולים הם דבר אישי ונתונים לוויכוח.
אצל צעירים אכן נהוג לתת במהלך היום ולנצל את הלילה לשחרור הטבעי. אם אתה קם ב 3 בבוקר להשתין נגיד (בהנחה שהלכת לישון ב 11 בלילה נגיד ) אז זאת הזדמנות לתת כמה איו וליצור שחרור נוסף.
אצל מבוגרים כבר נותנים בלילה.

באופן אישי -
אני נותן 2 איו בבוקר , 2 איו לפני אימון ו 3 איו לפני שינה.
כשאני גם על IGF אז לפני אימון IGF ואחרי בלי GH . מוסיף את ה GH בצהריים.

באופן אישי -
כשאני גם על IGF אז לפני אימון IGF ואחרי בלי GH . מוסיף את ה GH בצהריים.[/QUOTE]

7 איו נורדי+IGF-1 =קטלני ביותר...

באופן אישי -
כשאני גם על IGF אז לפני אימון IGF ואחרי בלי GH . מוסיף את ה GH בצהריים.

7 איו נורדי+IGF-1 =קטלני ביותר...[/QUOTE]
שילוב קטלני ביותר אני מסכים.
אבל שמתי לב שלמשקל הגוף שלי יש ממש השפעה. לא הרגשתי את ה gh ממש עובד על 5 איו . המעבר ל 7 עשה שינוי דרמטי ממש. תוך שבוע הגוף נתן תחושה של התחזקות וכל מיני כאבים שאני סוחב התחילו לתת סימני החלמה.
אני שוקל 126 קילו בימים טובים...

• פותח/ת השרשור
אם רשמת 120iu רשמת שטויות. נכון?
חודש של דקה וטסט הם מעט מדי. על אחת כמה וכמה של הורמון גדילה שהשפעתו יותר מצטברת.
תום אחשלי אני מצרף תמונה לgh שקניתי.
עכשיו יש בתוך הקופסה 5 אמפולות שרשום עליהם 10 iu כל אחת....בצורת פודרה חומר לבן כזה.....עכשיו צריך להכניס לזה 1.3 cc מים מזוקקים ולערבב ואז יהיה מוכן להזרקה....השאלה שלי היא ככה: אם אני הולך לפי מה שאמרתם לי בהתחלה כשצירפתי את התמונה של המחט ואמרתם שעד ה 20 זה 4 iu.....האמפולה הזאת לא נגמרת אחרי שאני מושך ממנה פעמיים 4 ופעם 2 כלומר יש בה יותר מ 10 iu!!.

קבצים מצורפים

• IMG-20141116-WA0036.jpg
    IMG-20141116-WA0036.jpg
    KB 52.4 · צפיות: 282
תום אחשלי אני מצרף תמונה לgh שקניתי.
עכשיו יש בתוך הקופסה 5 אמפולות שרשום עליהם 10 iu כל אחת....בצורת פודרה חומר לבן כזה.....עכשיו צריך להכניס לזה 1.3 cc מים מזוקקים ולערבב ואז יהיה מוכן להזרקה....השאלה שלי היא ככה: אם אני הולך לפי מה שאמרתם לי בהתחלה כשצירפתי את התמונה של המחט ואמרתם שעד ה 20 זה 4 iu.....האמפולה הזאת לא נגמרת אחרי שאני מושך ממנה פעמיים 4 ופעם 2 כלומר יש בה יותר מ 10 iu!!.

התשובה שקיבלת מקודם הייתה לנורדיטרופין. שם הריכוז והכמות שונה לגמרי ממה שיש לך עכשיו. בנורדי היה לך 30 איו על 1.5 סיסי נוזל. עכשיו יש לך 10 איו על 1.3 סיסי.
כלומר 13 יחידות במזרק האינס יתנו לך 1איו gh.
עדיף לך כבר לערבב עם 1 סיסי מים ולא 1.3 . ואז כל 10 יחידות במזרק יתנו לך 1 איו.
אני במצב שלך הייתי מערבב עם חצי סיסי. ואז כל 5 יחידות במזרק יתנו לי 1 איו.

@Simon357 , אני נדחף לשרשור עם שאלה בנושא GH , אני סובל מתסמונת צביטה בכתף , יכול להתאמן אבל כואב בבנץ , כל שאר התנועות בסדר, הדבר מגביל אותי למשקלי עבודה די נמוכים בבנץ (110 גג) , אינני רוצה להשתמש בנוגדי דלקת כמו ארקוקסיה או אטופן , האם מניסיונך GH רפואי במינון נמוך (2 יחידות ליום ) לאורך 90 יום עשוי לעזור לרפא את הדלקת?

@Simon357 , אני נדחף לשרשור עם שאלה בנושא GH , אני סובל מתסמונת צביטה בכתף , יכול להתאמן אבל כואב בבנץ , כל שאר התנועות בסדר, הדבר מגביל אותי למשקלי עבודה די נמוכים בבנץ (110 גג) , אינני רוצה להשתמש בנוגדי דלקת כמו ארקוקסיה או אטופן , האם מניסיונך GH רפואי במינון נמוך (2 יחידות ליום ) לאורך 90 יום עשוי לעזור לרפא את הדלקת?

אני סובל מדלקת בכתף כבר שלושה חודשים.... (דלקת בשלושת הגידים וקרע מזערי)
GH יעזור מאוד. 2 איו זה נמוך אבל זה משהו.

אני מזריק אביטרן כמה פעמים בשבוע - פשוט כי כדורים דופקים לי את כל מערכת העיכול.
אחת הסיבות שלא הצלחתי לצאת מזה היא ההתעקשות להמשיך להתאמן ולעשות בנץ.

ההמלצה שלי:
אל תגע בחזה ובכתפיים לשבוע לפחות. אם אתה יכול להחזיק מעמד שבועיים עוד יותר טוב.
כשאתה חוזר להתאמן, אל תתקרב לבנץ חודש.
חזה עליון בסמיט מאוד מומלץ . כוון את עצמך ותעבוד בלי כאב. אם כואב לא לבצע את התרגיל.
אתה יכול לנסות לעשות בנץ בסמיט. אני מכוון את עצמי ככה שאני מבצע את התנועה בטכניקה מושלמת ובלי כאב.
תמשיך לשאר התרגילים לחזה שלא מעמיסים על הכתף במיוחד. אני מצליח לבצע פלייס על מכשיר וזה מצויין.

כתפיים - פרס בסמיט. עבודה ללא כאב. אם כואב לא לעשות.
כל שאר התרגילים משקלי עבודה נמוכים , אם הכאב הוא ממש מינימלי תעבוד אם לא אז תמתין.

ממליץ לך להגיע לרופא ממוחה. אני פניתי לרופא מנתח מומחה לכתפיים בשם ד''ר רוברט לוי מאשדוד.
רופא מנתח יכול לתת לך זריקה של סטרואיד מקומית לתוך הכתף. זה הדבר הכי יעיל שיש. עשיתי שתיים בנתיים והשיפור ניכר.

• פותח/ת השרשור
התשובה שקיבלת מקודם הייתה לנורדיטרופין. שם הריכוז והכמות שונה לגמרי ממה שיש לך עכשיו. בנורדי היה לך 30 איו על 1.5 סיסי נוזל. עכשיו יש לך 10 איו על 1.3 סיסי.
כלומר 13 יחידות במזרק האינס יתנו לך 1איו gh.
עדיף לך כבר לערבב עם 1 סיסי מים ולא 1.3 . ואז כל 10 יחידות במזרק יתנו לך 1 איו.
אני במצב שלך הייתי מערבב עם חצי סיסי. ואז כל 5 יחידות במזרק יתנו לי 1 איו.
תגיד אני מכניס לסייקל עוד 100 כדורי דיאנבול methoral של חברת טייגר....מה דעתך?

תגיד אני מכניס לסייקל עוד 100 כדורי דיאנבול methoral של חברת טייגר....מה דעתך?

לא יודע איזה סייקל אתה עושה.... אבל העיקר שיהיה טסט בנוסף.
דיבול לא יכול להזיק. מעלה במסה , נותן כוח. אם לא איכפת לך להעלות קצת נוזלים אז כן.

אני סובל מדלקת בכתף כבר שלושה חודשים.... (דלקת בשלושת הגידים וקרע מזערי)
GH יעזור מאוד. 2 איו זה נמוך אבל זה משהו.

אני מזריק אביטרן כמה פעמים בשבוע - פשוט כי כדורים דופקים לי את כל מערכת העיכול.
אחת הסיבות שלא הצלחתי לצאת מזה היא ההתעקשות להמשיך להתאמן ולעשות בנץ.

ההמלצה שלי:
אל תגע בחזה ובכתפיים לשבוע לפחות. אם אתה יכול להחזיק מעמד שבועיים עוד יותר טוב.
כשאתה חוזר להתאמן, אל תתקרב לבנץ חודש.
חזה עליון בסמיט מאוד מומלץ . כוון את עצמך ותעבוד בלי כאב. אם כואב לא לבצע את התרגיל.
אתה יכול לנסות לעשות בנץ בסמיט. אני מכוון את עצמי ככה שאני מבצע את התנועה בטכניקה מושלמת ובלי כאב.
תמשיך לשאר התרגילים לחזה שלא מעמיסים על הכתף במיוחד. אני מצליח לבצע פלייס על מכשיר וזה מצויין.

כתפיים - פרס בסמיט. עבודה ללא כאב. אם כואב לא לעשות.
כל שאר התרגילים משקלי עבודה נמוכים , אם הכאב הוא ממש מינימלי תעבוד אם לא אז תמתין.

ממליץ לך להגיע לרופא ממוחה. אני פניתי לרופא מנתח מומחה לכתפיים בשם ד''ר רוברט לוי מאשדוד.
רופא מנתח יכול לתת לך זריקה של סטרואיד מקומית לתוך הכתף. זה הדבר הכי יעיל שיש. עשיתי שתיים בנתיים והשיפור ניכר.

אני מקווה שהזריקה שאתה מדבר עליה זה לא דיפרוספן.

• פותח/ת השרשור
לא יודע איזה סייקל אתה עושה.... אבל העיקר שיהיה טסט בנוסף.
דיבול לא יכול להזיק. מעלה במסה , נותן כוח. אם לא איכפת לך להעלות קצת נוזלים אז כן.
סייקל של gh ודיקה דורובולין....ומכניס טסט אנטט לפעמים...ועכשיו בנוסף דיבול.

סייקל של gh ודיקה דורובולין....ומכניס טסט אנטט לפעמים...ועכשיו בנוסף דיבול.

לא נראה לי מה שאתה עושה פה. מזה אנטט מידי פעם ? ....
סייקל של טסט ודקה עושים עם יחס מסויים בין שתי החומרים. כמו למשל 1000 טסט ו 600-800 דקה. לצרף לשם דיבול אפשר.

hsain אתה מודע לזה שה gh שלך אנדרגראונד ולא רפואי , אתה צריך לבדוק טוב טוב את החברה הזאת gh זה לא חומרים זה כבר עניין אחר לגמריי , בכדי לייצר gh צריך מיכשור שעולה הרבה כסף . כל הזיופים של gh זה פרגניל סתם שתדע ...

חוטף את הפוסט לשנייה... האם ישנה תועלת גדולה לשימוש ב gh לשריפת שומן מקומי? לטווח של חודש?
כן. חומר ברמה של פארמה נותן תוצאות מעולות כמעט ומידי. הרבה טוענים שצריך להשתמש ב gh כמה חודשים בכדי לראות את התועלת שבו. זה לא נכון ! תוך כמה ימי שימוש כבר תתחיל להרגיש את כל מה שיש ל gh להציע.

כן. חומר ברמה של פארמה נותן תוצאות מעולות כמעט ומידי. הרבה טוענים שצריך להשתמש ב gh כמה חודשים בכדי לראות את התועלת שבו. זה לא נכון ! תוך כמה ימי שימוש כבר תתחיל להרגיש את כל מה שיש ל gh להציע.
מעולה. תוכל להמליץ על מינון?

מעולה. תוכל להמליץ על מינון?

מממ כמה שיותר 😃

באופן כללי :

1-3 איו ליום משמש לאנטי אייג'ינג ושריפת שומן
4-8 איו ליום מינון מקובל לבודיבילדינג (שורף שומן כמובן)
8 ומעלה - פיתוח גוף למשוגעים , חולים במחלות כמו HIV , החלמה מניתוח (שריפות בעיקר ושברים).

המלצה שלי:

4-5 איו ליום נותן תוצאות יפות וגם תחושה שאתה אכן משתמש במשהו.... אם יש תקציב אז 7-8 זה פצצתי.
במה להשתמש:
מההיכרות שלי ממה שרץ בארץ ומה שזמין - רק פארמה : נורדיטרופין \ גנוטרופין. הנורדי יותר חזק וחביב יותר על מפתחי הגוף.
ביוטרופין גם בא בחשבון, אבל כאופציה אחרונה. יש פה ושם להשיג SAIZEN שהוא מוצר ברמה גבוהה ביותר ( רפואי כמובן) אבל בספק אם תהיה לך גישה אליו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית