עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלא נתחיל ויכוח אינסופי עכשיו...אני לא איזה מתחיל שלא מבין כלום שבא לשאול.סמוך עלי, אתה מדבר שטויות. זה קורה הרבה מאוד בפורום הזה.
בוא לא נתחיל עם הויכוח האינסופי הזה.סמוך עלי, אתה מדבר שטויות. זה קורה הרבה מאוד בפורום הזה.
אם רשמת 120iu רשמת שטויות. נכון?שלא נתחיל ויכוח אינסופי עכשיו...אני לא איזה מתחיל שלא מבין כלום שבא לשאול.
אנחנו לומדים אחד מהשני.
מה שכן אני שואל אם אני משלב עם דיקה וטסטסטרון...אני יראה שינוי ועליה במסה תוך חודש? מה הצפי שלך
בוא לא נתחיל עם הויכוח האינסופי הזה.
אני לא איזה מתחיל שלא מבין בדברים האלה ובאתי לשאול...סמוך עליי יש לי המון ידע ואנחנו לומדים אחד מהשני.
השאלה שלי היא האם אתה מצפה שאעלה במסה תוך חודש של 4 iu ביום בשילוב עם דיקה דורובולין וטסטסטרון
מה אתה רציני...אני מכיר אנשים שלקחו 120 iu בשילוב עם דיקה וטסטסטרון והפכו לבהמות אפילו העצם שלהם נהיה עבה ברמה מטורפת ואני כן משלב עם טסטסטרון אננטט 500 מג בשבוע....ולגבי פיצול זה בעייתי בשבילי בגלל הצבא אחי.
אם אני זוכר נכון העדיפות היא לתת בבוקר מהסיבה שבלילה הגוף מפריש טיבעי וחבל להפריע לתהליך
באופן אישי -
אני נותן 2 איו בבוקר , 2 איו לפני אימון ו 3 איו לפני שינה.
כשאני גם על IGF אז לפני אימון IGF ואחרי בלי GH . מוסיף את ה GH בצהריים.
תום אחשלי אני מצרף תמונה לgh שקניתי.אם רשמת 120iu רשמת שטויות. נכון?
חודש של דקה וטסט הם מעט מדי. על אחת כמה וכמה של הורמון גדילה שהשפעתו יותר מצטברת.
תום אחשלי אני מצרף תמונה לgh שקניתי.
עכשיו יש בתוך הקופסה 5 אמפולות שרשום עליהם 10 iu כל אחת....בצורת פודרה חומר לבן כזה.....עכשיו צריך להכניס לזה 1.3 cc מים מזוקקים ולערבב ואז יהיה מוכן להזרקה....השאלה שלי היא ככה: אם אני הולך לפי מה שאמרתם לי בהתחלה כשצירפתי את התמונה של המחט ואמרתם שעד ה 20 זה 4 iu.....האמפולה הזאת לא נגמרת אחרי שאני מושך ממנה פעמיים 4 ופעם 2 כלומר יש בה יותר מ 10 iu!!.
@Simon357 , אני נדחף לשרשור עם שאלה בנושא GH , אני סובל מתסמונת צביטה בכתף , יכול להתאמן אבל כואב בבנץ , כל שאר התנועות בסדר, הדבר מגביל אותי למשקלי עבודה די נמוכים בבנץ (110 גג) , אינני רוצה להשתמש בנוגדי דלקת כמו ארקוקסיה או אטופן , האם מניסיונך GH רפואי במינון נמוך (2 יחידות ליום ) לאורך 90 יום עשוי לעזור לרפא את הדלקת?
תגיד אני מכניס לסייקל עוד 100 כדורי דיאנבול methoral של חברת טייגר....מה דעתך?התשובה שקיבלת מקודם הייתה לנורדיטרופין. שם הריכוז והכמות שונה לגמרי ממה שיש לך עכשיו. בנורדי היה לך 30 איו על 1.5 סיסי נוזל. עכשיו יש לך 10 איו על 1.3 סיסי.
כלומר 13 יחידות במזרק האינס יתנו לך 1איו gh.
עדיף לך כבר לערבב עם 1 סיסי מים ולא 1.3 . ואז כל 10 יחידות במזרק יתנו לך 1 איו.
אני במצב שלך הייתי מערבב עם חצי סיסי. ואז כל 5 יחידות במזרק יתנו לי 1 איו.
תגיד אני מכניס לסייקל עוד 100 כדורי דיאנבול methoral של חברת טייגר....מה דעתך?
אני סובל מדלקת בכתף כבר שלושה חודשים.... (דלקת בשלושת הגידים וקרע מזערי)
GH יעזור מאוד. 2 איו זה נמוך אבל זה משהו.
אני מזריק אביטרן כמה פעמים בשבוע - פשוט כי כדורים דופקים לי את כל מערכת העיכול.
אחת הסיבות שלא הצלחתי לצאת מזה היא ההתעקשות להמשיך להתאמן ולעשות בנץ.
ההמלצה שלי:
אל תגע בחזה ובכתפיים לשבוע לפחות. אם אתה יכול להחזיק מעמד שבועיים עוד יותר טוב.
כשאתה חוזר להתאמן, אל תתקרב לבנץ חודש.
חזה עליון בסמיט מאוד מומלץ . כוון את עצמך ותעבוד בלי כאב. אם כואב לא לבצע את התרגיל.
אתה יכול לנסות לעשות בנץ בסמיט. אני מכוון את עצמי ככה שאני מבצע את התנועה בטכניקה מושלמת ובלי כאב.
תמשיך לשאר התרגילים לחזה שלא מעמיסים על הכתף במיוחד. אני מצליח לבצע פלייס על מכשיר וזה מצויין.
כתפיים - פרס בסמיט. עבודה ללא כאב. אם כואב לא לעשות.
כל שאר התרגילים משקלי עבודה נמוכים , אם הכאב הוא ממש מינימלי תעבוד אם לא אז תמתין.
ממליץ לך להגיע לרופא ממוחה. אני פניתי לרופא מנתח מומחה לכתפיים בשם ד''ר רוברט לוי מאשדוד.
רופא מנתח יכול לתת לך זריקה של סטרואיד מקומית לתוך הכתף. זה הדבר הכי יעיל שיש. עשיתי שתיים בנתיים והשיפור ניכר.
אני מקווה שהזריקה שאתה מדבר עליה זה לא דיפרוספן.
סייקל של gh ודיקה דורובולין....ומכניס טסט אנטט לפעמים...ועכשיו בנוסף דיבול.לא יודע איזה סייקל אתה עושה.... אבל העיקר שיהיה טסט בנוסף.
דיבול לא יכול להזיק. מעלה במסה , נותן כוח. אם לא איכפת לך להעלות קצת נוזלים אז כן.
סייקל של gh ודיקה דורובולין....ומכניס טסט אנטט לפעמים...ועכשיו בנוסף דיבול.
כן. חומר ברמה של פארמה נותן תוצאות מעולות כמעט ומידי. הרבה טוענים שצריך להשתמש ב gh כמה חודשים בכדי לראות את התועלת שבו. זה לא נכון ! תוך כמה ימי שימוש כבר תתחיל להרגיש את כל מה שיש ל gh להציע.חוטף את הפוסט לשנייה... האם ישנה תועלת גדולה לשימוש ב gh לשריפת שומן מקומי? לטווח של חודש?
מעולה. תוכל להמליץ על מינון?כן. חומר ברמה של פארמה נותן תוצאות מעולות כמעט ומידי. הרבה טוענים שצריך להשתמש ב gh כמה חודשים בכדי לראות את התועלת שבו. זה לא נכון ! תוך כמה ימי שימוש כבר תתחיל להרגיש את כל מה שיש ל gh להציע.
מעולה. תוכל להמליץ על מינון?