הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לגוף יותר אסטטי וחטוב (אפילו בזמן מסה) עדיף FBW או AB?

Norman123

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
עדיין לא הבנתי מה עדיף AB או FBW,כי מוזר לי שב-FBW אתה עובד על כל הגוף כל יום וב-AB אתה עובד על חצי מהגוף בכל יום אימון,ככה שאתה פה הריי שורף פחות באימון ולא עובד על הכל...

מה עדיף?

ה-AB שלי היא מהפרוטל אגב.

כמה אימונים בשבוע אתה עושה? אם 3, אז Fbw, אם 4 תשקול ab.
בגדול ככל שהיכולת שלך להתקדם מאימון לאימון או משבוע לשבוע גדולה יותר, עדיף לעשות פחות אימונים לטובת התקדמות
בכל מקרה רמת החיטוב תלויה באוכל.

• פותח/ת השרשור
אז בשביל מסת שריר גדולה יותר מה עדיף?

AB או FBW,כיון ש-FBW עובד בכל יום אימון על כל הגוף ו-AB עובד על חלקים שונים,ככה שיוצא שכל שריר מקבל פעמיים בשבוע אימון לעומת FBW שכל שריר מקבל ביו 3 - 4 בשבוע...מה עדיף?

אין תשובה מוחלטת. אבל ככל שמשקלי העבודה שלך יותר נמוכים עדיף לך לעשות 3 אימוני fbw בלי קשר מה המטרה שלך.

בשביל מסת שריר גדולה צריך - הרבה אוכל, משקלי עבודה עולים ,הרבה שינה ועוד דבר אחד סודי שעוד מוקדם לך לדעת עליו 😃

• פותח/ת השרשור
אני לא הולך לגעת בסייקלים וכו'.

אני עם אבקת חלבון בלבד (תוסף תזונה) ואני לא חושב שאתם צריכים לדבר בצורה כל כך מזלזלת,כיון שיש לי ידע סביר בתחום.

• פותח/ת השרשור
אני שאלתי על תוכנית אימונים,לא על תזונה וכו'.

אני חושב שמן הראוי שלא תהפוך את האשכול לצחוק ותכתוב דברים מזלזלים כגון : "אפקת ניפוח".

מצחיק?אותך אולי.

לא משנה מה התוכנית שלך, אם תיהיה במאזן קלורי חיובי לא תתחטב.
תנסה FBW וAB ותראה איפה אתה מתאושש יותר טוב (כשאתה נמצא בחיטוב).

איפה ראית אותי כותב משהו על "אפקות" ?
אתה קורא מה כותבים לך ?
אין משמעות לתוכנית אמונים- תרים הרבה, תוכל הרבה - אז תהיה גדול.

• פותח/ת השרשור
סליחה,הבחור השני כתב זאת לא אתה,מצטער.

בכל אופן אני חושב שאמשיך FBW כיון ש-AB לפי הבנתי פחות מפתחת,כי אתה פחות עובד על השרירים בשבוע...

תודה לך 😃.

נערך לאחרונה:
בשביל גוף אסטטי וחטוב שכולם רוצים אתה צריך לעלות הרבה מסת שריר ולחטב .
לא כמות האותיות שיש לך בתוכנית קובעת את הגוף שאתה תגיע עליו .
תבחר לך איזשהו פיצול הגיוני . תעבוד כבד במורכבים 5-8 חזרות ותוסיף לזה עוד מבודדים ולחזרות יותר גבוהות . וכמובן תזונה .
אם תשקיע כמה שנים תגיע למה שאתה רוצה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית