הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התפריט לדל פחמימה

trynewthings

מושעה
294
45
נק' מוניטין:
147
294
45
אז אני היום אחרי יום העמסת פחמימות,ויש לי קלן בצד לשימוש.
אמרתי לעצמי בוא נתחיל עם הקלן ביום ראשון ולא מחר בדיוק יום אחרי העמסה בשביל לא לפגוע ביעילות שלו שאני עדיין עם הרבה פחמימה בגוף.
אז איך התפריט הזה לדל פחמימה+שימוש בקלן ? אגב תוסיפו לתפריט קופסת טונה בשמן ואבקת חלבון איזו 100 שני מנות (0 פחמימה 60 חלבון,מדובר על האבקה)
פשוט שכחתי להוסיף אותם...
וכן אני יודע שבדל פחמימה כל הפחמימות צריכים לבוא לי מירקות,אבל אני פשוט לא מסוגל להכניס ירק לגוף שלי... אמרו לי גם שחלב יתקע אותי בתוצאות ופה זה המקום הנכון לשאול,תודה לכל מי שעוזר,אגב מוזמנים להגיד אם זה נכון מה שאמרתי בקשר לקלן או לא.

תכתוב את המשקל שלך, ואת הrmr שלך.

בלי נתונים כאלה אין יותר מדי מה לעזור לך

• פותח/ת השרשור
תכתוב את המשקל שלך, ואת הrmr שלך.

בלי נתונים כאלה אין יותר מדי מה לעזור לך
כמוובן שסידרתי אץ זה לפי הrmr שלי,הוא 2500.
המשקל 76,גובה מטר שבעים.
שאלתי פה בשביל לדעת האם המאכלים ה בסדרכי אמרו לי שחלב יעצור לי תתוצאות,ואני יודע שכל הפחמימות צריכות לבוא מנטו ירקות,עד כמה זה גרוע?

• פותח/ת השרשור
עזרה,מישהו?
אגב אם מישהו יודע אם צריך להעלות קצת את כמות הקלוריות בקלן בתפריט שאתן את דעתו,מחר מתחיל סייקל קלן שיהיה בהצלחה!

עזרה,מישהו?
אגב אם מישהו יודע אם צריך להעלות קצת את כמות הקלוריות בקלן בתפריט שאתן את דעתו,מחר מתחיל סייקל קלן שיהיה בהצלחה!
אני חושב שזה אינבדואלי ותלוי כמה אתה רגיש ללקטוז אם חשוב לך החלב אז תנסה מקסימום תחליף אותו אחרי שבוע...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית