הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה שמאוד מסקרנת אות

יכול להיות שהוא פשוט מגזים בצורה של הסיפור כמו למשל שאתה עושה חיטוב ואתה מספר לאנשים סביבך כמה זה הכל כל כך פשוט וכל מה שצריך זה להכניס פחות ממה שאתה מוציא למרות שאתה יוצא שזה ממש לא כל כך פשוט ושאתה הולך להכין לעצמך את הטונה או תקוטג והפאקינג מילקי או האוראו דופקים לך מבטים זה ממש לא פשוט יכול להיות שהבחור פשוט מגזים ולא באמת חושב שתעשה משהו עם מה שהוא אומר...

גם לאדם עם הגנטיקה כי טובה תעצר ההתקדמות לאחר כמה זמן. חומרים יכולים לעזור , אני לא מכיר מיתאמן מיתקדם אפילו על סייקל שמוסיף יותר מ3-4 קילו בשנה בסופו של דבר. כלומר אולי עולה במאסה אך יורד בסוף

ראיתי מישהוא שאמר שהוא ב10 אחוז שומן ועושה מסה 50 יום והוא כתב שהוא עלה 12 קילו ו1.5 אחוז שומן
ואז עשה חיטוב שירד בו 2 אחוז שומן (הוא אומר כל פעם לרדת 0.5 אחוז שומן יותר ממה שעלתה)
ואז הוא אומר שהחיטוב שלו לא ארוך וזה יותר קל והוא נראה תמיד נראה אסטטי ובחיטוב לא שורף הרבה שריר בגלל שהוא קצר
מה אתם אומרים לאמץ את הרעיון או שזה לא טוב אם כן מה הסיבות

דיי בטוח שהוא לקח דברים שאתה לא בטוח תרצה וגם אז יכול מאוד להיות שעדיין הוא מגזים.

http://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/whats-my-genetic-muscular-potential.html/

זה כתבה על פוטנציאל גנטי, זה נכתב ע"י מאמן בעל ותק של 16 שנים
הסיכום:
you get a gain of roughly 40-50 pounds of total muscle mass over a lifting career although it might take a solid 4+ years of proper training to achieve that

שזה אומר שאפשר לעלות כ 20 קילו שריר בכל תקופת האימון שלך ( כמובן יש סטייה לפה ולשם) אבל זה הממוצע

לפי מה שהוא אומר הוא עלה 10 קילו שריר ב 50 יום ? לא הגיוני, אם אני לא טועה גם עם חומרים זה לא הגיוני.

הרבה אנשים מדברים שטויות וכמו שאמרו פה, אתה בוחר למי להאמין.
מה שבטוח הוא לא טבעי.

50 יום 12 קילו? אולי אם זה 12 קילו של שומן וגם זה בספק.

תראו לי איך אפשר ב 50 יום לעלות 5 קילו של שריר אני עכשיו קונה.

Back
למעלה תחתית