הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך למדוד בטא אלנין?

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
איך אפשר למדוד כמויות של בטא אלנין? אני מתכנן לקחת כ-3-4 מנות ביום של גרם, אך אני קצת מסתבך עם המדידות.
ניסיתי לשקול כדי להעריך כמה אבקה אני צריך על כפית בשביל לקבל גרם, אך המשקל שלי לא רגיש כל כך (מודד אך ורק בגרמים ולא מיליגרמים) וכל כפית היא קצת שונה.
למישהו יש דרך יצירתית למדוד מנות של גרם או אפילו פחות?

בנוסף, רציתי לשאול האם יש סיבה להעדיף את השימוש בחיטוב או במסה. מבחינתי אני לא רואה סיבה, משום שהחומר משפר ביצועים במובן מסוים, וכמו שקריאטין חשוב גם (ואולי אף יותר) בחיטוב על מנת לשמור על כוח ואנרגיה, גם בטא אלנין עלול לעזור מהבחינה הזו.

הערות והארות נוספות בנושא יתקבלו בברכה.

1. תיקח גם 3-4 גרם במכה, אין בעיה עם זה, רק יהיו לך טיפה יותר עקצוצים
2. כפית שטוחה זה 5 גרם. כמו קריאטין

• פותח/ת השרשור
1. נמצא כי יעיל יותר לפצל למנות קטנות לאורך היום. ו-3 גרם במכה יפתח לי את הצ'אקרות עם העקצוצים. לקחתי גרם מדוד והרגשתי עקצוצים לא נעימים במיוחד לאורך כמה דקות.
2. את זה אני יודע, מפה להאריך כמה מהכפית זה 500 מ"ג זה קצת יותר בעייתי.

נחשוב על משהו בבסיס כבר. תודה בכל זאת.

1. נמצא כי יעיל יותר לפצל למנות קטנות לאורך היום. ו-3 גרם במכה יפתח לי את הצ'אקרות עם העקצוצים. לקחתי גרם מדוד והרגשתי עקצוצים לא נעימים במיוחד לאורך כמה דקות.

1. יעיל יותר, אבל זניח. לדעתי לא במידה כזו שכדאי להתעסק בחלוקה לגרם אחד כמה פעמים ביום.
2. 3 גרם לפני אימון ממש מכניס לzone. העקצוצים (אני מרגיש יותר גירודים האמת) עושים את זה. אולי ביום ללא אימון שווה להתעקש על לחלק.

משקל אלקטרוני מאיביי,יש לי דיוק של 0.1,אבל 0.01 גם די זול ויהיה שימושי יותר לדברים כאלו.

בשלי יש כפית מיוחדת שמכילה גרם בערך.. אין אצלך?

ואני לוקח במסה בעיקר כי יש לי מספר תרגילים בנפח גבוה שעבורם הבטא אלאנין יעילה יותר 😃

בחיטוב לא לקחתי.

יש דרך קצת מפגרת , אבל גם דרך :
כח כפית שהיא 5 גרם , תחלק ל2 ואת השארית תחלק ל 2 פעם נוספת - יהיה לך 1.25 גרם ואותם אתה יכול לקחת בפעם אחד בכפולות שתרצה

טוב, ראיתי מה זה אמור לעשות. השאלה עכשיו: אתה מרגיש שזה באמת משפר את אימון הכוח? נגיד, בהשוואה לקריאטין?

אחרי שאני כבר כמעט חודש על זה התחלתי לשים לב שבנפח גבוה כשהשריר מתחיל לעבוד על הסיבולת, לרוב ה 12 חזרות..
ההתאוששות מהירה יותר במנוחה של 45-60 שניות בין סט לסט.

מעבר לזה, כשאני לוקח את זה לפני אימון לא יודע למה אבל ביחד עם קריאטין וקפאין אני יותר מרוכז באימון.

ואולי אני סתם דביל 🤡

אחרי שאני כבר כמעט חודש על זה התחלתי לשים לב שבנפח גבוה כשהשריר מתחיל לעבוד על הסיבולת, לרוב ה 12 חזרות..
ההתאוששות מהירה יותר במנוחה של 45-60 שניות בין סט לסט.

מעבר לזה, כשאני לוקח את זה לפני אימון לא יודע למה אבל ביחד עם קריאטין וקפאין אני יותר מרוכז באימון.

ואולי אני סתם דביל 🤡
טוב, פסיכולוגיה זה 90 אחוז מהאימון 😃

• פותח/ת השרשור
טוב, ראיתי מה זה אמור לעשות. השאלה עכשיו: אתה מרגיש שזה באמת משפר את אימון הכוח? נגיד, בהשוואה לקריאטין?
התחלתי לפני פחות משבוע, אז להעיד לטובת החומר אני לא ממש יכול.
אעדכן בהמשך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית