הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שוקל 5 קילו?

אמרו לי תשתמש בפלטות שחרוט עליהן "standard". אז אני משתמש. עומד מתחת למוט, באמצע, שם על הכתפיים, יוצא החוצה, ומתחיל ליפול שמאלה. אקיצר, כבר למדתי, לפני סט כבד, אני עושה טסט של יציאה עם המוט וכניסה חזרה, ובדרך כלל אני מייצב את עצמי 5-10 ס"מ ימינה או שמאלה ממרכז המוט.

עברתי חד"כ לא מזמן ובחד"כ שעברתי אילו יש כאלה פלטות.
ידעתי שלא יכול להיות שסתם נחלשתי ככה 😭

הפתיתרון היחיד - לשקול ולסמן את כל הפלטות... זה מה שאני עשיתי במכון שלי. אז פלטות של 20 נעות בין 18.45 ל20.6, פלטות של 10 שוקלות 9-10.25 וכו'. סוגרים הם החבר הכי טוב שלכם במקרה הזה להשלמה ואיזון של המשקל... כשהסוגר שוקל 200 גרם הסטייה היא כבר באמת לא קריטית.. מה שכן להפוך את המכון בחיפושים אחרי ה2.5 הספציפי ששוקל 2.65 או ה10 ששוקל 10.25 זה זין

הפתיתרון היחיד - לשקול ולסמן את כל הפלטות... זה מה שאני עשיתי במכון שלי. אז פלטות של 20 נעות בין 18.45 ל20.6, פלטות של 10 שוקלות 9-10.25 וכו'. סוגרים הם החבר הכי טוב שלכם במקרה הזה להשלמה ואיזון של המשקל... כשהסוגר שוקל 200 גרם הסטייה היא כבר באמת לא קריטית.. מה שכן להפוך את המכון בחיפושים אחרי ה2.5 הספציפי ששוקל 2.65 או ה10 ששוקל 10.25 זה זין

אני באותו מצב בדיוק, אחד לאחד.

בהולמס פלייס מודיעין .

בדיקה של 3 פלטות של " 20 ק"ג " כולן שוקלות יותר .
הממוצע 20.6 ק"ג
זה רק לכבודך למתאמנים האחרים (אלה שצועקים ב 60 ק"ג סקוואט) הפלטות שוקלות פחות.

יכול להיות גם שהמשקל לא מדוייק

אני נמצא בייעוץ אצל משה .אני נשקל כול יום .
נשקלתי פעם אחת ללא המשקולת ופעם שנייה כשאני אוחז את המשקולת.
מכאן שהסיכוי לטעות כלוש ביותר, כול שכן ב- 3 משקולות שונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית