הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בבחירת שעון כושר

שקדז

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
2
13
2
היי!
בגלל שאני צעירה בפורום אז לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא.

אני רוצה לקנות שעון כושר שיראה לי דופק/מהירות ממוצעת/קמ/שריפת קלוריות/שיתמשק עם אפליקציה כלשהית וראה התקדמות.

יש המלצות? איך הגלאקסי גיר בתור שעון כושר? או שזה סתם חובבני ולא מדוייק?

תודה מראש!! אין על הפורום הזה

היי!
בגלל שאני צעירה בפורום אז לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא.

אני רוצה לקנות שעון כושר שיראה לי דופק/מהירות ממוצעת/קמ/שריפת קלוריות/שיתמשק עם אפליקציה כלשהית וראה התקדמות.

יש המלצות? איך הגלאקסי גיר בתור שעון כושר? או שזה סתם חובבני ולא מדוייק?

תודה מראש!! אין על הפורום הזה
אני אישית משתמש ב - polar FT4
יחסית זול ונותן את כל מה שצריך
אבל סתם שתדעי, שהשימוש האמיתי היחיד של שעון דופק זה להראות את הדופק. כל שאר השטויות שמוסיפים (בין היתר מה שרשמת) לא מדוייקים בעליל ועדיף לא להתייחס לזה.

אבל סתם שתדעי, שהשימוש האמיתי היחיד של שעון דופק זה להראות את הדופק. כל שאר השטויות שמוסיפים (בין היתר מה שרשמת) לא מדוייקים בעליל ועדיף לא להתייחס לזה.
שאלה, הבנתי שזה מגיע גם עם רצועה לחזה כדי לקבל דופק יותר מדויק. אתה משתמש בזה? יש הבדל גדול עם או בלי?

שאלה, הבנתי שזה מגיע גם עם רצועה לחזה כדי לקבל דופק יותר מדויק. אתה משתמש בזה? יש הבדל גדול עם או בלי?
חייבים את הרצועה לחזה (לפחות בדגם הזה)

• פותח/ת השרשור

תודה!!
לגבי שעונים חכמים כמו הגלקסי גיר פיט וכאלה- זה לא מדוייק? הפולר מתמשק עם אפליקציות והטלפון?😃

אולי אני דינוזאור - ממתי צריך שמישהו או משהו יגיד עד כמה אתה ממצא את האירובי שלך? נשמע כמו מסחטת כסף.

בגרייט שייפ כפ"ס יש חגורה (וגם שעון) למכירה בהנחה שמאפשרים את הפעולות האלה, אני עובד שם אם אתה צריכה שאני אברר לך.

• פותח/ת השרשור
בגרייט שייפ כפ"ס יש חגורה (וגם שעון) למכירה בהנחה שמאפשרים את הפעולות האלה, אני עובד שם אם אתה צריכה שאני אברר לך.
הווו אני גרה ליד כפס אני אבוא!! איפה זה נמצא?

מה קרה לקליפר,טייפ מדידה,משקל והרגשה אישית? קשה לי לדמיין קשר בין "טכנולוגיה" ואימונים יעילים.
בחור אחד פירסם פה את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4584660,00.html
אולי זה שונה, אבל אם את לא רצה תחרותית אני משאר שאחרי כמה זמן השעון יהפוך למיותר. עלות/תועלת לא שווה. בכסף הזה אפשר לקנות שורפי שומן חוקיים\או לא שיתנו לך בוסט לאימונים יותר מאשר השעון.

תודה!!
לגבי שעונים חכמים כמו הגלקסי גיר פיט וכאלה- זה לא מדוייק? הפולר מתמשק עם אפליקציות והטלפון?😃
אני לא יודע, אני משתמש בזה רק בזמן ריצות בחוץ ולמדידת דופק מנוחה.
אני באמת חושב שחבל על הכסף שלך, אל תשקיעי בזה יותר מ300-400 שקל.

Back
למעלה תחתית