הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ רציתי לדעת איך הגיינר הזה כנסו בבקשה..

קוביקוב

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אהלן קראתי קצת באינטרנט על כל מני גיינרים הגעתי לגיינר ספציפי שמשך לי את העייניים
קראתי עליו תהסברים זה נשמע יותר מידי טוב השאלה שלי אליכם עם מישו מכיר את הגיינר הזה ויכול לתת חוות דעת עליו בבקשה..

http://www.xbody.co.il/189062/אבקת-גיינר-MUTANT-MASS-6-8-KG

לא רוצה להטעות אבל האבקה הזאת מבטיחה יותר מדי ניסים ונפלאות ... תחכה לעוד עצות . אני בכל אופן ממליץ לך על הגיינר של דיימטיז סופר מאס.. אחלה טעם ואחלה גיינר

אני לא לקחתי גיינר אף פעם, אבל בעיקרון כשאתה בוחר גיינר מה שאתה צריך להשוות זה את הערכים (כמה חלבון,פחמימה,שומן, קלוריות), טעם ומחיר, זהו, ולפי זה להשוות מה יותר משתלם. בגדול זה נועד להשלים לך קלוריות במאזן היומי אם קשה לך לאכול הרבה או אין זמן להכין, או שסתם אתה מעדיף להחליף אחת הארוחות בגיינר.
מה שכתוב בקישור שנתת בסוף:

במבחן שנערך עם 23 מאמני פיתוח גוף מנוסים שצרכו מוטאנט מאסס גיינר ל10 ימים התקבלו התוצאות להלן:
96% אהבו את הטעם
92% דווחו על גידול בפועל של השריר הדו-ראשי והיקף החזה.
87% דווחו על ירידה בשיעור שומן גוף
92% דווחו על גידול ניכר באנרגיה
87% דווחו שהם מרגישים שהשרירים שלהם הדוקים יותר וחזקים יותר.

100% אמרו שימליצו על המוצר לאחרים המעוניינים להוסיף מסת שריר רזה.

לדעתי זה הגזמה ממש ממש פרועה למה שגיינר עושה, ועוד ב10 ימים.
תשמע קראתי שוב את מה שציטטתי משם:
92% דווחו על גידול בפועל של השריר הדו-ראשי והיקף החזה.
מה כאילו הגיינר יודע לאיזה שרירים ללכת ולהגדיל? זה נשמע כמו משהו שפונה לאוכלוסיה הממוצעת של מתאמנים שרוצים "רק קצת לנפח את החזה והידיים"

קוראים לזה שיווק תסתכל תערכים שלו ואם זה נכנס ומתאים לך אז אחלה אם לא אז לא ובאופן כללי הייתי ממליץ לך לקנות אבקת חלבון זה משמעותית יותר זול ואני באופן אישי לא רואה בעיה להגיע לכמות פחמימה מספקת בלי גיינר בהנחה שאתה מתאמן ממוצע חוץ מזה האבקת חלבון תוכל ללוות אותך גם בחיטוב איפה שלגיינר אין כל כך מקום

• פותח/ת השרשור
קוראים לזה שיווק תסתכל תערכים שלו ואם זה נכנס ומתאים לך אז אחלה אם לא אז לא ובאופן כללי הייתי ממליץ לך לקנות אבקת חלבון זה משמעותית יותר זול ואני באופן אישי לא רואה בעיה להגיע לכמות פחמימה מספקת בלי גיינר בהנחה שאתה מתאמן ממוצע חוץ מזה האבקת חלבון תוכל ללוות אותך גם בחיטוב איפה שלגיינר אין כל כך מקום

רשמתי שהגיינר הזה משווק את עצמוו יותר מידי טוב ואממ אני במסה כרגע וגודל והאוכל לא מספיק לי אני חייב גיינר אני מחפש גיינר טוב יש המלצות אולי?

רשמתי שהגיינר הזה משווק את עצמוו יותר מידי טוב ואממ אני במסה כרגע וגודל והאוכל לא מספיק לי אני חייב גיינר אני מחפש גיינר טוב יש המלצות אולי?
כל דבר שמתאים לך בערכים ואתה אוהב את הטעם שלו זה בסדר לא יכול להמליץ לך כי אף פעם לא השתמשתי בגיינר כי לא קשה לי לאכול... בכל אופן תנסה אולי לתכנן את התפריט שלך בצורה יותר טובה כך שלא תצטרך גיינר אם אתה לא צורך יותר מ3500 קלוריות ביום אני לא באמת רואה סיבה לזה אין מה להתלהב מזה זה לא שאתה לוקח את זה ומתנפחות לך הידיים זה סהכ חלבונים ופחמימות שאפשר למצוא באוכל רגיל

"שיווק יותר מידי טוב" = החברה בחרה להשקיע כסף בשיווק כאשר חברה אחרת בחרה שלא.

בסופו של דבר הכל מתנקז לעניין הערכים... אם הערכים של המוצר מתאימים לך והמחיר מתאים לך - אז תקנה אותו.

אני רק ממליץ לך לעשות סקר שוק מקיף על המחירים של המוצר שאתה רוצה... שים לב היטב גם שיש חנויות שמציגות מחיר זול יותר אבל דופקות לך דמי משלוח... תעשה שיקלול כולל של מחיר, דמי משלוח ומתנות שמציעים לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית