נק' מוניטין:
183
- 444
- 69
איך אפשר להשוות מבחינת סטרואידים מי יותר אנדרוגני או אנאבולי , למשל דיבול יותר אנדרוגני מטסט ,איך אני יודע בכמה ? ואיך להשוות בינו לבין הלוטסטין לדוגמא ..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השוואה בין סטרואידים היא הרבה מעבר לאנדרוגניות ואנבוליות. היא קשורה במבנה מולקולרי, התנהגות למול אנזימים שונים, מטבוליזם, תופעות לוואי, ועוד...איך אפשר להשוות מבחינת סטרואידים מי יותר אנדרוגני או אנאבולי , למשל דיבול יותר אנדרוגני מטסט ,איך אני יודע בכמה ? ואיך להשוות בינו לבין הלוטסטין לדוגמא ..
הבנתי תודה רבה, יש לי הצעה לאשכול שאפשר לעשות בלינקייה שיהיה בו השוואות של סטרואידים ביחס לטסט כל הנגזרות למינהם וכו'השוואה בין סטרואידים היא הרבה מעבר לאנדרוגניות ואנבוליות. היא קשורה במבנה מולקולרי, התנהגות למול אנזימים שונים, מטבוליזם, תופעות לוואי, ועוד...
נכון מאוד, לטיפול בספורטאים ולטיפול בנפגעי סייקלים.
במרפאה אני עובד עם אנדוקרינולוג ואורטופד, מבצעים את כל המעבדות במקום,צילומים ואוטלרה סאונד.
ונותנים "סייקל" (לרוב זה PCT,טיפולים בגברים שהתעקרו אחרי סייקל,בעיות מיניות אחרי סיקל,נשירת שיער, פגיעה בכבד ואתה בטח מכיר את כל התופעות האחרות), ונותנים להם תרופות להחלמה.
אתה יודע לדוגמא, שפרגניל (למרות שהוא לא סטרואיד אנאבולי) הוא תרופה אמתית? ושמשתמשים בו לטיפול בפוריות ומגוון בעיות רפואיות?
להבדיל, כשיש התוויה רפואית מוצדקת, לא רק שזה חוקי לתת לזה מרשם (ב-13 ש"ח), אלא זאת מחובתי הרפואית.
אני מקווה שאתה לא מאלה שבגללם אני מקבל קלינטורה כ"כ אדירה...
למי שמסייקל כבר, אני לא מוכר או נותן סייקל לצורכי גדילה, אלא רק הכוונה במה להזהר, לאלו תופעות לוואי להיות ער, עורך לו כל שבועיים בדיקות דם לאיתור מוקדם של נזקים, ומוודא שהוא לוקח פרגניל תוך כדי ועושה PCT אחרי.
אסור למכור סייקל תחת התוויה של גדילה בשריר, אך מי שכבר לוקח ונפגע, זכאי כמו כל חולה אחר לקבל טיפול רפואי שימנע פגיעה, בגלל דרך החיים שהוא בחר בה...
נכון מאוד, לטיפול בספורטאים ולטיפול בנפגעי סייקלים.
במרפאה אני עובד עם אנדוקרינולוג ואורטופד, מבצעים את כל המעבדות במקום,צילומים ואוטלרה סאונד.
ונותנים "סייקל" (לרוב זה PCT,טיפולים בגברים שהתעקרו אחרי סייקל,בעיות מיניות אחרי סיקל,נשירת שיער, פגיעה בכבד ואתה בטח מכיר את כל התופעות האחרות), ונותנים להם תרופות להחלמה.
אתה יודע לדוגמא, שפרגניל (למרות שהוא לא סטרואיד אנאבולי) הוא תרופה אמתית? ושמשתמשים בו לטיפול בפוריות ומגוון בעיות רפואיות?
להבדיל, כשיש התוויה רפואית מוצדקת, לא רק שזה חוקי לתת לזה מרשם (ב-13 ש"ח), אלא זאת מחובתי הרפואית.
אני מקווה שאתה לא מאלה שבגללם אני מקבל קלינטורה כ"כ אדירה...
למי שמסייקל כבר, אני לא מוכר או נותן סייקל לצורכי גדילה, אלא רק הכוונה במה להזהר, לאלו תופעות לוואי להיות ער, עורך לו כל שבועיים בדיקות דם לאיתור מוקדם של נזקים, ומוודא שהוא לוקח פרגניל תוך כדי ועושה PCT אחרי.
אסור למכור סייקל תחת התוויה של גדילה בשריר, אך מי שכבר לוקח ונפגע, זכאי כמו כל חולה אחר לקבל טיפול רפואי שימנע פגיעה, בגלל דרך החיים שהוא בחר בה...
אלא שזה מדד גרוע מאוד שכחת לציין.יש מדד פשוט, שתוכל לחפש באמצעותו את הפוטנטיות האנאבולית והאדרנרגית של כל סטרואיד ביחס לטסט.
המדד נקרא ANABOLIC RATING.
לדוגמא לשאלתך, תגגל: DIANABOL ANABOLIC RATING ותקבל תוצאה ביחס לטסט (טסט הוא אבן הבוחן/סטנדט הזהב להשוואה, ולכן מקבל 100 אנאבולי ו-100 אדרוגני, וכל היתר נמדדים ביחס אליו).
במקרה הנ"ל :
היחס האנאבולי של טסט הוא 100 ושל דיבול 210 = פי 2.1 יותר אנאבולי.
היחס האדרוגני של טסט הוא 100 ושל דיבול 50= חלש פי 2 ביכולת האדרוגנית.
"Dianabol effects have an anabolic rating of 210, much higher than the anabolic rating of testosterone, which sits at 100"
"Dianabol has an androgenic rating of between forty and sixty, compared to the androgenic rating of testosterone at 100, making it about half as androgenic as testosterone"
אתה יכול להסביר למה?(לא מבין בשיט בחומרים)אלא שזה מדד גרוע מאוד שכחת לציין.
בקיצור רב, עניתי על כך בתגובתי הראשונה. היחס אינו משקף את הפעילות האנבולית/מיוטרופית והאנדרוגנית הלכה למעשה. הגישה הנכונה נובעת מתוך הביוכימיה של החומרים.אתה יכול להסביר למה?(לא מבין בשיט בחומרים)
אהבה מדהימה יש בינינו 3>ממ בעיקר המידע בשטח, שכן יש אינספור פקטורים שתלויים בהמון דברים. בפוסט של טום (על גופתי אני קורא לך תום) תוכל לראות השוואה. עם כימיה די בסיסית אתה תוכל להבין את הנאמר. Worst case תקבל ממני שיעור בכימיה בסקייפ או כשאתה מבקר
ולגביי היחס ההוא, יניב
אני מאמין שהדוגמה הכי יפה היא מסטרון מול סופרדרול
לאנדרול ווינסטרול יש יחס דומה מאוד והם שונים מאוד
או לחילופין קח פרווירון. לא כ"כ משנה מה יחס הוידה שלו, הוא לא מממש שום דבר מהאנבוליות הנקובה.ממ בעיקר המידע בשטח, שכן יש אינספור פקטורים שתלויים בהמון דברים. בפוסט של טום (על גופתי אני קורא לך תום) תוכל לראות השוואה. עם כימיה די בסיסית אתה תוכל להבין את הנאמר. Worst case תקבל ממני שיעור בכימיה בסקייפ או כשאתה מבקר
ולגביי היחס ההוא, יניב
אני מאמין שהדוגמה הכי יפה היא מסטרון מול סופרדרול
לאנדרול ווינסטרול יש יחס דומה מאוד והם שונים מאוד