הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שמירה על מסת שריר לאחוז שומן נמוך

DoctorProp

משתמש פעיל
444
69
נק' מוניטין:
183
444
69
מטרה:שמירה על מסת שריר לחיטוב תחרותי
בעוד שנה אני מתכוון להתחרות וחשבתי על סייקל חיטוב שהחומרים יהיו בו טובים עבור שמירה על מסת השריר , טסט בבסיס כמובן,מה דעתכם יהיה בנוסף אנטי קטבולי מעולה עבור תהליך של כזה .

• פותח/ת השרשור
אוראלי לא בא בחשבון ?
אני מאמין שבסייקל מסה לפני יהיה דיבול ואני חושב שמנוחה של 7 שבועות בין אוראלים אולי לא תהיה מומלצת, מנסה פחות להעמיס על הכבד
אלא אם כן זה בסדר אז זה משהו אחר, החיטוב גם יהיה 12 שבועות, אם אני יעשה וינסטרול אוראלי מה הטווח שבועות המומלץ?

מטרה:שמירה על מסת שריר לחיטוב תחרותי
שלום לך ,
תן קצת נתונים על עצמך כך שנוכל לכוון אותך.
גיל , משקל , אחוז שומן , שנות אימון רצופות , על איזה תוכנית אתה מתקדם כרגע ...האם עשית שימוש קודם בחומרים שונים ?
בכל מקרה אם המטרה שלך היא שמירה מסת שריר עד לשנה הבאה - אין צורך בחומרים , אם ברצונך לגדול מסיבי שקול שימוש.

• פותח/ת השרשור
שלום לך ,
תן קצת נתונים על עצמך כך שנוכל לכוון אותך.
גיל , משקל , אחוז שומן , שנות אימון רצופות , על איזה תוכנית אתה מתקדם כרגע ...האם עשית שימוש קודם בחומרים שונים ?
בכל מקרה אם המטרה שלך היא שמירה מסת שריר עד לשנה הבאה - אין צורך בחומרים , אם ברצונך לגדול מסיבי שקול שימוש.
בכללי אני בן 19 עוד 3 חודשים, על TRT,הייתי על סייקל אחד אבל עבר מאז שנה ,כרגע מתכוון לעשות חיטוב ואז 2 סייקלי מסה וחיטוב לתחרות,ההתלבטות שלי פשוט איזה חומרים מתאימים יותר מבחינת היתרונות שלהם לשמירה על מסת שריר הרזה תוך כדי ירידה לאחוזי שומן תחרותיים,משקל 85 הייתי פעם 83 על 13 אחוזי שומן אפילו 12 היום 85 על 16בערך,מתאמן שנתיים מתוכם שנה רציני,אני כרגע על AB עם 4 אימונים לשבוע, המטרה היפרטרופיה מקסימלית עבורי.

שמע , אתה צעיר למדי וכמובן לא מומלץ להשתמש בחומרים.
אבל אם אתה נחוש והחלטי נסה להשיג חומרים רכים כמו בולדנון מיקס ,פרימובולן וטסט פרופ , אל תתחיל עם אוראלים.
ניתן להגיע לרמה יפה מאוד גם בחומרים רכים אם עובדים נכון.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
שמע , אתה צעיר למדי וכמובן לא מומלץ להשתמש בחומרים.
אבל אם אתה נחוש והחלטי נסה להשיג חומרים רכים כמו בולדנון מיקס ,פרימובולן וטסט פרופ , אל תתחיל עם אוראלים.
ניתן להגיע לרמה יפה מאוד גם בחומרים רכים אם עובדים נכון.
בהצלחה
ללא ספק, אבל אני על TRT גם ככה
מבחינת אוראלים איך שונה הנזק בגיל שלי מגיל מבוגר יותר

קשור בעיקר ליכולת שלך להסתבך , בלי קשר ישיר לנזק האישי.
השבתת הציר איננה תופעת הלוואי היחידה והרי אליה אתה מכוון כי אתה על שיוט תמידי , לא?

• פותח/ת השרשור
למה אתה על trt?
כי עשיתי סייקל בלי פרגניל ולא הצלחתי להתאושש ממנו בגיל 17 וחצי
קשור בעיקר ליכולת שלך להסתבך , בלי קשר ישיר לנזק האישי.
השבתת הציר איננה תופעת הלוואי היחידה והרי אליה אתה מכוון כי אתה על שיוט תמידי , לא?
אני על טסט לכל החיים
כן אני מודע לתופעות לוואי אנדרוגניות אסטרוגניות ובכללי השפעות על הגוף LDL HDL וכו'

כי עשיתי סייקל בלי פרגניל ולא הצלחתי להתאושש ממנו בגיל 17 וחצי
אני לא מאמין שסייקל בלי פרגניל היא הסיבה היחידה לאי ההתאוששות - לא נשמע הגיוני ובטח לא בגיל 18 , איזה סייקל עשית? (חומרים , מינון ,משך הסייקל? , עשית PCT עם כלומיד על פי פרוטוקול?)
@Tom - האם אפשרי לאבד ייצור טסט טבעי (לצמיתות) מסייקל אחד לא מאוזן בגיל 18 ?

• פותח/ת השרשור
אני לא מאמין שסייקל בלי פרגניל היא הסיבה היחידה לאי ההתאוששות - לא נשמע הגיוני ובטח לא בגיל 18 , איזה סייקל עשית? (חומרים , מינון ,משך הסייקל? , עשית PCT עם כלומיד על פי פרוטוקול?)
10וחצי שבועות בולד ודיבול, הטסט הטבעי שלי היה 3 חודשים אחרי הפיסיטי 11NMOL

סייקל חיטוב מוצלח תלוי ברובובו בתזונה.ישנם חומרים רבים שיתאימו לתהליך כשתקציב הוא פרמטר מאוד משמעותי. החל מהורמון גדילה ופפטידים שונים, סטרואידים כמו ווינסטרול, אנאבר, טיבול, מסטרון וכו', טרנבולון מאוד איכותי בחיטוב (הרבה יותר מאשר במסה למעשה) וכמובן שורפי שומן ומשתנים (בשלב מתאים).
הכל שאלה של תקציב, נכונות לקחת על עצמך את הסיכון הבריאותי, אבל מעל הכל נקודת פתיחה מתאימה (מסת שריר גבוהה מספיק), תזונה מאוד נוקשה ומוקפדת וכמובן גנטיקה מתאימה.

@Tom , תגובתך לשאלתי ?

@Tom , תגובתך לשאלתי ?
הסבירות להשבתה מוחלטת של הציר קלושה, לא כל שכן ללא אפשרות לשיקומו. עבור משתמש שמעוניין לאחר סייקל לחזור לתפקוד תקין ההמלצה היא להגיע לאיזון במדדים ההורמונליים ולאחר מכן להמתין לעליית ליבידו כשהטיפול החיצוני ע"י תרופות מוגבל ל-PCT וזהו. מה שקורה לרוב הוא פיגור של חזרת הליבידו לאחר סייקל, לעיתים אף במספר חודשים או פקוט התייצבות איטית יותר של המדדים ההורמונליים. משתמשים רבים מנסים להאיץ את ההתאוששות ע"י התערבות חיצונית בדרכים שונות ועל כן ברוב המקרים מוציאים את הציר משיווי המשקל אליו הוא שאף. כך מושג לעיתים אוברשוט חיובי בטסט ואף בליבידו לתקופה קצרה, אך מאחר ומדובר במערכת משוב הוא מלווה בדעיכה קשה יותר ועוד התרחקות מהומאוסטאזיס.

הסבירות להשבתה מוחלטת של הציר קלושה, לא כל שכן ללא אפשרות לשיקומו. עבור משתמש שמעוניין לאחר סייקל לחזור לתפקוד תקין ההמלצה היא להגיע לאיזון במדדים ההורמונליים ולאחר מכן להמתין לעליית ליבידו כשהטיפול החיצוני ע"י תרופות מוגבל ל-PCT וזהו. מה שקורה לרוב הוא פיגור של חזרת הליבידו לאחר סייקל, לעיתים אף במספר חודשים או פקוט התייצבות איטית יותר של המדדים ההורמונליים. משתמשים רבים מנסים להאיץ את ההתאוששות ע"י התערבות חיצונית בדרכים שונות ועל כן ברוב המקרים מוציאים את הציר משיווי המשקל אליו הוא שאף. כך מושג לעיתים אוברשוט חיובי בטסט ואף בליבידו לתקופה קצרה, אך מאחר ומדובר במערכת משוב הוא מלווה בדעיכה קשה יותר ועוד התרחקות מהומאוסטאזיס.
יכול ליהיות שיש לו טסט נמוך טבעי ולא בדק את זה אלא לאחר סייקל וניבהל. לחברה צעירים תעשו בדיקת טסט ליפני סייקל שתדעו למל צריך לחזור או אול אפילו חבל להרוס משהו שעובד טוב

• פותח/ת השרשור
יכול ליהיות שיש לו טסט נמוך טבעי ולא בדק את זה אלא לאחר סייקל וניבהל. לחברה צעירים תעשו בדיקת טסט ליפני סייקל שתדעו למל צריך לחזור או אול אפילו חבל להרוס משהו שעובד טוב
הקטע שאחרי שנה של 3 פעמים ניסיון לPCT לא חזר הטסט ונשאר על 11.4 נמול וזה לא מספק אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית