הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מספר שאלות ותפריט

• פותח/ת השרשור RoY90
  • פורסם בתאריך

RoY90

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
הרבה שנים אני מתעסק בספורט ותזונה וניסיתי כבר הכל, אני שוקל 60 קילו ירדתי 3 קילו בחודש האחרון בעקבות תפריט חדש שהתחלתי, אני מוריד אחוזי שומן למטרת עליה עתידית במסת שריר. אז ירדתי מ14% שומן ל10.5% ואני די תקוע כי אני לא יודע אם אפשרי להוריד אחוזי שומן בזמן העלאת מסת שריר מכיוון שאם אני מעלה מסת שריר אני צריך לשמור על ערך קלורי חיובי ואם אני מוריד אחוזי שומן אני צריך לשמור על ערך קלורי שלילי, אז אני רוצה לדעת מה הדרך הטובה ביותר לשלב בינהם? האם ביום שבו אני עובד על מסת שריר אני צריך להגיע לערך קלורי חיובי וביום שאני מוריד אחוזי שומן ועושה פעילות אירובית אני צריך לשמור על ערך קלורי שלילי?!...

לתפריט שלי:
ארוחת בוקר- סלט ירקות גדול עם קופסת טונה, כף טחינה וכף אגוזים

ביניים- תפוח

צהריים- אורז מלא עם 4 חתיכות חזה עוף וסלט

ביניים- פרי כלשהו

ערב- סלט, טונה או קוטג' וחביתה עם אבוקדו

אשכרה לא אוכל כלום אבל אוכל מהכל.. מתאמן פעמיים בשבוע, משהו חסר? מתקשה להגיע לבטן שטוחה, היא שטוחה בשביל אחרים שרואים אבל בשבילי היא לא מושלמת כמו שהיתה.

אתה צריך לעשות מסה. אני משער שאתה מדדת אחוזי שומן על פי מכשיר כי אין סיכוי שאתה 10.5% ואין לך בטן שטוחה. תעלה במסה ולשחק עם הקלוריות כל יום לא יעזור לך בכלום. מה הגובה שלך?

זה לא הולך ככה... אתה צריך לחשב כמה קלוריות בממוצע אתה שורף ביום ולפי זה לחשב את מספר הקלוריות שאתה מכניס בהתאם למטרה שלך חוץ מזה אם אתה באמת 10% שומן ושוקל 60 קילו אין לך למה לרדת במשקל תתחיל מסה כי אחרת אתה תראה כמו גפרור... אלא אם כן אתה 1.50 או משהו

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לעשות מסה. אני משער שאתה מדדת אחוזי שומן על פי מכשיר כי אין סיכוי שאתה 10.5% ואין לך בטן שטוחה. תעלה במסה ולשחק עם הקלוריות כל יום לא יעזור לך בכלום. מה הגובה שלך?

כרגע אני לא יכול לעשות מסה או להתאמן בכלל על פלג גוף עליון כי אני פצוע ז אני עובד רק על הבטן והרגליים עד שאני יחלים ולא הבנת מה שרשמתי, יש לי בטן שטוחה, אבל לא מושלמת בשבילי, ביחס לאיך שאני מסתכל על זה, פעם היא היתה יותר שטוחה, אני גובה 1.76, לפני שנתיים הייתי 74 קילו מסת שריר, תבין לבד איזה הבדל..

זה לא הולך ככה... אתה צריך לחשב כמה קלוריות בממוצע אתה שורף ביום ולפי זה לחשב את מספר הקלוריות שאתה מכניס בהתאם למטרה שלך חוץ מזה אם אתה באמת 10% שומן ושוקל 60 קילו אין לך למה לרדת במשקל תתחיל מסה כי אחרת אתה תראה כמו גפרור... אלא אם כן אתה 1.50 או משהו

איך אני מחשב כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום? ואיך אני יודע כמה אני אוכל בדיוק? הבנתי גם שאם מגיעים ל10% זה אומר שנשאר רק השומן העיקש בגוף ובשביל להוריד אותו צריך להנמיך את הגירעון הקלורי, זאת אומרת לאכול קצת יותר מבדרך כלל אבל עדיין להישאר עם ערך קלורי שלילי קל, זה נכון?

אצל כל אחד זה קצת אחרת תלוי בגנטיקה שלו ובאיך השומן מצטבר אצלו בכל מקרה אני ממליץ לך לעבור למסה כי גם אם תעלה אחוז שתיים בשומן לדעתי תראה טוב יותר בגלל שהגוף יקבל צורה שעכשיו כנראה אין אותה מכיוון שאני מניח שב60 קילו על 10% שומן ו1.76 המסה קטנה ולא משנה אם האחוז שומן שלך יהיה נמוך יותר זה לא יהיה יפה הדבר היחידי שיקרה זה שהעצמות שלך אולי יבלטו קצת ותראה יותר תת משקל מעכשיו בכל אופן אני מבין שהשומן מדאיג אותך אז אני מציע לך לצאת לשבועיים ניטרלי ומשם להיות במאזן חיובי של 300-400 קלוריות לפחות את כמות הקלוריות שאתה שורף תחשב לפי הbmr ותכפיל ב1.2 ולשם תוסיף גם את הקלוריות שאתה שורף באימון... אני מציע לך להכנס לאתר קילוגרם ולהעזר במדריכים שם ככה גם אני עשיתי. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אצל כל אחד זה קצת אחרת תלוי בגנטיקה שלו ובאיך השומן מצטבר אצלו בכל מקרה אני ממליץ לך לעבור למסה כי גם אם תעלה אחוז שתיים בשומן לדעתי תראה טוב יותר בגלל שהגוף יקבל צורה שעכשיו כנראה אין אותה מכיוון שאני מניח שב60 קילו על 10% שומן ו1.76 המסה קטנה ולא משנה אם האחוז שומן שלך יהיה נמוך יותר זה לא יהיה יפה הדבר היחידי שיקרה זה שהעצמות שלך אולי יבלטו קצת ותראה יותר תת משקל מעכשיו בכל אופן אני מבין שהשומן מדאיג אותך אז אני מציע לך לצאת לשבועיים ניטרלי ומשם להיות במאזן חיובי של 300-400 קלוריות לפחות את כמות הקלוריות שאתה שורף תחשב לפי הbmr ותכפיל ב1.2 ולשם תוסיף גם את הקלוריות שאתה שורף באימון... אני מציע לך להכנס לאתר קילוגרם ולהעזר במדריכים שם ככה גם אני עשיתי. בהצלחה.[/Q

התחלתי מסה ואז נפצעתי, בכל אופן אני יחכה עם זה שבועיים-שלוש עד שאני יחלים ובינתיים אני יעשה מסה רק ברגליים ובבטן, תודה לכולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית