הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קיראטין

בן עזריה

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום...
אני צורך קיראטין 5 גרם ביום במשך חודש ואז עושה הפסקה חודש ואז שוב צורך חודש ואז עושה הפסקה חודש רציתי לדעת אם זה טוב כי שמעתי שצריך לתת לגוף להירגע מהקיראטין.
תודה לכל העונים

עד שהגוף שלך כבר נהיה רווי בקריאטין ומקבל ממנו את מקסימום ההשפעות, אתה מפסיק את השימוש.
זו דרך מטומטמת לצרוך קריאטין. אין צורך בהפסקות, בטח שלא כל חודש.

פעם היה נהוג יותר לקחת קריאטין בסייקל, זה הופרך מזמן תיקח 5 גרם ביום בלי הפסקות זה בסדר גמור

אם לקחת מנוחה מקריאטין נשמע לך כמו רעיון טוב, לך על זה. כרגע מבחינת מחקרים אין מחקרים מספיק ארוכים שמראים מה לקיחת קריאטין לתקופות ארוכות (שנה+) מעוללות למנגנון ייצור הקריאטין הטבעי של הגוף. אני אישית לא עושה הפסקות, אבל כל אחד וההחלטה שלו.
רק קח בחשבון שלגוף לוקח כחודש של לקיחת 5 גרם קריאטין ממקור חיצוני ביום כדי להגיע לרוויה מקסימלית ובכך לקבל את ההשפעות של הקריאטין. לכן אם אתה בוחר לבצע הפסקות, בצע אחת לכמה חודשים, אני ממליץ לפחות שלושה חודשים, אחרת אין טעם כמעט לקחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית