הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקות

הבנתי את הכיוון, אין שום חשיבות לאיזה אבקה..תקנה אבקת חלבון מי גבינה ולא סויה או ביצה או כל דבר אחר..מבחינת חברות יש לא מעט וכל אחת יש לה את המרקם והטעמים שלה אבל ביניהן אין הבדל משמעותי וזה עניין של העדפה..בסופו של דבר חלבון זה חלבון

הבנתי את הכיוון, אין שום חשיבות לאיזה אבקה..תקנה אבקת חלבון מי גבינה ולא סויה או ביצה או כל דבר אחר..מבחינת חברות יש לא מעט וכל אחת יש לה את המרקם והטעמים שלה אבל ביניהן אין הבדל משמעותי וזה עניין של העדפה..בסופו של דבר חלבון זה חלבון
אם בסופו של דבר חלבון זה חלבון אז מה זה משנה אם זה חלבון סויה או מי גבינה? או שאתה מדבר כבר על ערך ביולוגי של חלבון?

אחרי שתטעם חלבון ביצה/סויה אתה תבין הכול..
זה הכול מתחיל מהעניין הזה של ערך ביולוגי שכולם אוהבים בפועל לחברות של מי גבינה יש יותר כסף ופרסום

אני דווקא מתנגד ספציפית לחלבון סויה בגלל הפיאואסטרוגן שזה על הגבול הרעל בעיקר בגיל ההתבגרות (אני לא יודע אם בתוספים של חלבון סויה יש את זה אבל קשה לי להאמין שלא)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית