הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Eliyahu Henkin & Tom Ben-Natan - Pre Meet Workout

TheTzadik

מנהל פורום Powerlifting/Weightlifting
1,220
2,037
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,661
1,220
2,037
בעזהי"ת

פאוורליפטינג. אין מילה אחרת.
TBN, במסת שריר מפחידה, מכניס להילוך ראשון בסקוואט, בנץ' אימתני, ונותן קיק דאון בדדליפט: 290.
אני: סקוואט פיק ראשון, ובנץ' ודדליפט איפשהו באזור כניסה שניה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

הסקוואט היה כל כך מהיר חשבתי תעשה שלשה.
איך דדליפט 260 כניסה שנייה ?

סביבות, עיוני. סביבות כניסה שניה. שלי כמובן. תטום קצת הרבה יותר חזק ממני בדדליפט.

הרעיון לביצוע אימון שמדמה תחרות, הגיע לראשונה בעקבות אילוץ, בסבב הראשון של קורטה שערכתי אחרי פסח. בגלל נסיבות, עשיתי באותו אימון בוקס סקוואט מקסימלי ראשון לבלוק העצימות, ואז המשכתי לבנץ' ודדליפט באזור כמעט מקסימום. המסקנה המיידית הייתה, שזה בהחלט בהחלט משהו שאפשר לעשותו - ולא משהו שיגרום לך ללכת צולע למשך שבועיים, בדיוק כשאתה מתכונן לתחרות.

בהמשך, פגשתי את הרעיון כשיטה סדורה, ב-Defying Gravity של ביל סטאר, לבצע מספר שבועות לפני התחרות אימון שידמה ברמה כזו או אחרת את מהלך התחרות כולו. התועלת נמצאת הן ברמת ההכנה הגופנית, והן ברמת ההכנה המנטלית.

ואם לא די בכל אלה, אני מתחיל להגיע למסקנה שאולי יותר יעיל לתכנן את הפיק הראשון באופן הזה. בסבב הקודם, ניגשתי ביום שלישי לסקבט פיק ראשון, וביום חמישי אמנם רציתי ללכת על דדליפט באזור מקסימום, אבל המערכת הייתה תשושה מידי. לתת אימון אחד כבד מאוד רגע אחרי סיום נפח, ולפניו ולאחריו אימונים קלים - זה משהו אחד. לתת שני אימונים כאלה ברצף, אצלי לפחות, מתברר כמשהו לא כל כך טריוויאלי.

התכנון והביצוע בפועל היו, לתת באחד מהתרגילים PR, ובשניים האחרים מספרים כבדים - אבל לא עד הקצה.

כל הכבוד לשניכם...
אליהו נראה שבדדליפט לא היה לך כל כך קשה ב260... דיי בטוח שיש לך יותר.
בנוסף מה המשקל גוף שלכם ?

tumblr_inline_nc9txaKcEM1sgarvm.gif

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית