הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון קטן

HorizonKing

משתמש קבוע
1,255
313
נק' מוניטין:
1,359
1,255
313
טוב הייתי בחיטוב עד לפני שבועיים מסיבות מסוימות הפסקתי אותו כי לא היה לי איך לשמור על תזונה ,שבועיים אוכל בערך כל מה שבא לי ופעם בשבוע ציט בסגנון של פיצה משפחתית לדעתי דיי גדלתי מאז החיטוב אפילו שעברו רק שבועיים בערך :
image.jpg

מרשים.
אתה על סייקל ראשון כן?
באיזה משקל התחלת כשהתחלת להתאמן
ושוב מרשים

• פותח/ת השרשור
נקי משהו כמו חודש כבר.
כשהתחלתי להיתאמן לפני שנה וחצי ככה שקלתי 60-65 על אחוז שומן גבוהה יחסית

שנה וחצי? התאמנת בספורט כלשהו לפני?
כמה שוקל ומה הגובה?

כל הכבוד!

איך אתה נקי חודש ,
אתה אמור להיות לקראת סוף הסייקל שלך לא ?
מה קיצרת אותו או משהו

• פותח/ת השרשור
כן בסוף התקצר בגלל כל מיני אילוצים אני כבר ממש בסוף הpct
DDT : משקל 85-87 גובה נמדדתי לא מזמן 175-6
הינה תמונה של הרגליים לא לשכוח שחזרתי עם הרגליים לאט לאט בגלל השבר ברגל ורק עכשיו חזרתי לאמן אותה בצורה סבירה אחרי הרבה פיזיותרפיה
image.jpg

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג האחוז שומן ולא ככ מתעסק בזה , השרירי בטן עדיין מאווד מאווד בולטים אפילו יותר מידיי בולטים ונותנים תחושה של gh gut חח

אם הייתי במצבך הייתי מתחיל סייקל או שניים חיטוב טרן+וויני. אבל זה אני...

• פותח/ת השרשור
יותר בעניין של להיות על הגבול של פיטנס-באדיבילדינג בסגנון של שגיא קלב אוו אלון גבאי אני מדגיש להיות בסגנון לא כמוהם השאיפה להיות יותר טוב 😃

יש לך מבנה של באדיבילדינג יותר מאשר פיטנס לדעתי כבר כרגע אתה יותר גדול מכל הדוגמנים למינהם כמו אלון גבאי (מבחינת גודל ולא מבחינת מסת שריר)

וממש מעניין איך תראה אחרי חיטוב טוב בהצלחה!

אלוף אחי איזה גוף הלוואי עליי
באיזה תוכנית השתמשת בחודשים הראשונים, האם תוכל לפרט בבקשה?

• פותח/ת השרשור
לא הייתה תוכנית אימונים ספציפית פשוט הרבה מאןוד נפח 7 תרגילים לשריר גדול 3 לקטן 4 סטים לתרגיל 15 חזרות ולפעמים הרבה יותר חוץ מהתרגילי בסיס שאני עובד יחסית כבד , רק לפני שבועיים חזרתי לעצמי ברגליים לאחר השבר והסקוואט שלי מאווד כבד לדעתי וגם בנפח חזרות גבוהה ולכן לדעתי בשבועיים האלה קיבלתי בוטס מטורף של גדילה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית