הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקבלות לעבודה בגו אקטיב

edenby

משתמש פעיל
313
290
נק' מוניטין:
721
313
290
שלחתי לגו אקטיב קורות חיים והתקשרו אליי, ביקשו ממני להגיע למין יום מרוכז כזה שאליו יגיעו עוד מדריכים ואחריו ישלחו אותי לראיון עבודה אישי עם מנהל הסניף שקרוב אליי שאני אמורה ללכת אליו

מישהו כאן יודע מה זה היום המרוכז הזה ומה עושים שם? הבנתי שיש עוד חברות חדרי כושר שעושות את זה (הולמס פלייס) נשמע די חופר ואין לי חשק לסוע מחוץ לעיר ואז לגלות שסתם טרטרו אותי.

תודה 😃

מה ? כבר סיימת את הקורס מאמנים ? איך זה יכול להיות ?

אההההה חשבתי שהקורס הוא 4 חודשים

ממכרים מהתחום , הבנתי שלא הכי מומלץ לעבוד ברשת הזאת בעיקר בתחום האימונים אישים

לא יודע במה מדובר אבל חברות גדולות היום לכל ג'וב עושות סינונים וימי עיון כאלה ואחרים כאילו כל מנקה בסופר זה מנכ"ל.

דברו על זה בעבר- ב-2 הרשתות האלה גו אקטיב ו הולמס פלייס מחפשים בעיקר אנשי מכירות ולא דווקה מאמנים בעלי ידע בתחום. ( אני מדבר ברצינות ) הם רוצים שהמדריכים ימכרו תוספי מזון ובגדים שיש במכון כי פה זה חלק מהרווחים שלהם. אז אם תספרי שם שאת יכולה למכור והרבה ויש לך נסיון בזה התקבלת 😉

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם התקבלתי, זה היה סתם יום עיון כדי לסנן כל מיני ווירדוז...
@Baraky אני עשיתי אותו דרך קמפוס שיאים (אוניברסיטת תל אביב), לסיים אותו ב7
שבועות זה בהחלט דבר לא קל אבל שווה את זה, ממליצה בחום נגמר מהר כמו שצריך 😃
@Alex0001 כן כמה מאמנים בסוואט כבר הכינו אותי לזה אבל הפח שפחת זה ההולמס פלייס, פשוט לא להתקרב, אני גם רואה את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית