ייעוץ BUT WINK וכאבים, יש סרטונים.

NonCivilized

משתמש קבוע
1,942
886
נק' מוניטין:
2,310
1,942
886
הולמס פלייס חיפה.
טוב אז יש לי BUT WINK, זה לא דבר שהיה לי כל הזמן וזה מוזר...
זה לא הפריע לי עד האימון היום, כשהכנסתי נפח (BBB ב531)
זה באמת הכאיב לי בבפנים של הגב התחתון, צילמתי סירטונים מהחימום, מהסט האחרון 3+, ושני סטים מהנפח.
שוקל 80 מטר 173 בחיטוב אבל מצליח להתקדם במשקלים, התאמנתי בעבר פעם והגעתי ל140 לחמישיה, לא זכור לי שהיה לי BUTWINK

ועוד סרטון נוסף של HB וLB
ותרגיל מוביליטי שעשיתי ששמתי לב שעזר לי אבל רק בתרגיל עצמו הצלחתי לשמור על גב טוב.

קיצר אני צריך עזרה, אני מתחיל לחזור לעצמי ולהתקדם, ואם אני לא אשתלט אני לא אוכל להתחזק.

@tuxlight

אני לא יודע בכלל ממה להתחיל, no offence אבל יש קצת ברו סיינס /:

הבעיה העיקרית היא שהוא עולה מהבור ע"י תנועה בברך מבלי להזיז כמעט בכלל את הירך [משמע, התנועה לא מובלת מהאגן]
והדבר הזה גורם אוטומטית למנח דומה לגוד-מורנינג ומנוף חזק יותר על הגב ועוד יותר קושי להחזיק את מה שקרס מלכתחילה
איך אפשר לעלות מהבור מבלי להזיז כמעט בכלל את הירך? רק פשיטת ברך = הזזת האגן אחורה. במקרה שלו מהבור האגן עולה אך ורק למעלה, מבלי לזוז אחורה, כלומר לא התבצעה פשיטה בברך שלא תורגמה להרמת המוט.

לאף אחד לא באמת משנה אם יש באט-ווינק ב 60 קילו, גם לי זה קורה במשקלים האלה, ככל שעולים במשקלים בחימום, אפשר יותר להחזיק את המתח השרירי ולמנוע את זה, כדי ללמוד להשתמש במתח השרירי הזה, צריך להגיע למצב שהוא קיים, ז"א מתיחה בהאמס ובמקרבים [בין היתר גם נרצה להשתמש במתיחות הזאת כדי גם לעלות בחזרה מהבור]
באיזה מתח צריך ללמוד להשתמש? על מה אתה מדבר?
איך יתכן שיש באט ווינק ואין מתיחה בהאמסטרינגס? איך יתכן שהוא יהיה עם ברך כל כך פשוטה וירך כל כך כפוף ולא תהיה מתיחה בהאמסטרינגס?
איך יתכן שעל מנת לפתור את הבעייה צריך ללמוד להחזיק יותר מתיחה? הא?

אגב, אני ממש לא שולל את האפשרות שלא ירדתי לסוף דעתך.

בכל אופן, בהצלחה באלגברה והמשך שבוע טוב 😃

• פותח/ת השרשור
קודם אני רוצה להודות לכם, הוויכוח כאן מלמד אותי הרבה.
ממש לא היה לי כוח אבל אחרי שקראתי את ההתכתבות הייתי חייב בשעה מאוחרת זו של הלילה לערוך את הסרטונים
מהאימון סקוואט האחרון שהיה לי, כלללללל הסטים (כמעט) הוא טיפה מייגע ויש אובר הד פרס בסוף.

תנו הערות, אני הרגשתי יותר טוב בנוגע לסקוואט הזה, אשמח לדעת למה גם.
ואם תוכלו לתת חזרות שאהבתם, או סטים ולציין ספציפית, וההפך.
תודה! אמשיך לעבוד עד שיהיה מושלם, רצוי באמת למצוא בוקס, אני צריך להיות יצירתי, עכשיו שבוע דילאוד אז אוכל להתרכז במוביליטי.

בסרטון האחרון אתה עושה פשיטת יתר עם הגב ומתחיל את התנועה עם האגן לפני הברכיים("נוחת" על הברכיים)
אל תעשה את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית