הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה בנוגע לאבכת חלבון

sagivco

משתמש מתחיל
71
1
נק' מוניטין:
1
71
1
מישהו יכול להמליץ לי על אבקת חלבון טובה חשוב שתהיה כשרה(חלב ישראל)
תודה.

משנה לך גם איזה כשרות ? כי אם תרוצה בדץ זה קיים בואי טרופאין. אם לא חשוב לך הכשרות יש את סופר אפקט. יש עוד כמה חברות בארץ.. מי שמכיר שירשום.. תעשה גם חיפוש ברשת..

• פותח/ת השרשור
לא משנה לי העיקר שלא יהיה חלב נכרי.. ואני מכיר את סופר אפקט, אקסטרים וואי, ושל פווארטק השאלה מה עדיף..
משנה לך גם איזה כשרות ? כי אם תרוצה בדץ זה קיים בואי טרופאין. אם לא חשוב לך הכשרות יש את סופר אפקט. יש עוד כמה חברות בארץ.. מי שמכיר שירשום.. תעשה גם חיפוש ברשת..
לא משנה לי העיקר שלא יהיה חלב נכרי.. ואני מכיר את סופר אפקט, אקסטרים וואי, ושל פווארטק השאלה מה עדיף..

באבקות חלבון זה בדרך כלל חלב ישראל. בגיינר יכול להיות רשום רכיבים נוכריים גם.
אני לא שותה אבקות תוצרת הארץ אז לא יודע להגיד לך מה עדיף (אין לי נסיון איתם) מ-פווארטק שמעתי שעדיף להתרחק. אבל כידי לך לבדוק את הממתיקים בכל מוצר אם יש סוכרזית או ממתיק גרוע מזה תתרחק תחפש משהו אם סוכרלוז.

אקסטרים ווי שמעתי הולכים חזק
כנס לאמינושופ פה בפורום בטוח יש איזה מבצע @Mishel27

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית