ייעוץ טסטוסטרון נמוך

מנשהme

משתמש פעיל
394
1
נק' מוניטין:
1
394
1
אהלן, אני בן 19, לאחרונה עשיתי בדיקות הורמונליות ויצא טוסטסטורון 12.8
בבדיקות קודמות 9.8
יש לי את כל התופעות של טסטוסטרון נמוך.
חסר חשק מיני
עייפות
גניקומסטיה
סוג של חולשת שרירים, קשה לי להרים קשה.
חוסר אנרגיה ומוטיבציה..

הייתי אצל אנדוקרינולוג, הוא אמר שהטווח תקין, ואין צורך בטיפול, הוא לא מאשר טיפול בטסטומקס/זריקות

אני לא מרוצה מהרמות, יש למישהו המלצה לאיזה רופא לפנות? איך משיגים מרשם/ללא מרשם?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 39.7 · צפיות: 608
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 55.7 · צפיות: 442
נערך לאחרונה:
http://www.bteva.co.il/ProductPage.asp?PID=592&CatID=

קח קישור ומישם תמשיך לבד
תמשיך להריץ חיפוש
תקנה את התכשיר ותקבל יעוץ בשימוש בבית מרקחת
מדובר בתכשיר שנילקח עם טיפות תחת הלשון
בעבר הישתמשתי בו ואני יכול להעיד ממקור ראשון שהסיפור אכן עובד
זה עולה בבית מרקחת משהוא כמו 200 שקל
זה לא יקר ומספיק לתקופה ארוכה

אין צורך לעשות שום דיאטה
אתה מכניס לגוף HCG בכדי לגרות את האשכים לייצר טסטטוסטרון
תתיחס לזה רק בתור עזרה ראשונה
עד שמישהוא מהבוקים של קופת חולים יואיל בטובו לרשום לך מרשם לטסט

אתה צריך לברר לעומק מדוע אינך יכול לייצר באופן תקין טסטטוסטרון כי הרמה שאתה נימצא
בה כיום מתאימה לאדם בן 70 לערך

יצור הטסטוסטרון יורד ככל שמתקדמים צפונה עם הגיל ...

במידה ויזהוא אצלך שיש לך בעיה רפואית שיש לה שורשים עמוקים כלומר
שיש לך בעיה אשר ניקראת "הופוגונודיה " אזי שתיצטרך לקחת טיפול כל החיים
אבל בו ולא נגיע למסקנות מרחיקות לכת

אתה אדם צעיר וכושר הריפוי של הגוף שלך עדיין טוב וחזק
קח את הHCG כרגע בתור עזרהראשונה ...
רק כדי לשפר את מצביך

בשנה הקרובה תיצטרך להיתעמק בנושא על ידי קריאה של חומרים כתובים באינטרנט
וצריך ללכת לראות כמה רופאים עד שתגיע למסקנה משביעת רצון

יתכן שהבעיה שלך כרגע היא בעיה זמנית והיא תיסתדר עם הזמן
לאחר שתישתמש בHCG כנס לכאן לפורום ותדווח לנו על התוצאות

יש לי fsh נמוך 1.8 שזה הכי נמוך, הלכתי לרופא פרטי דרך מושלם 120₪ הוא אמר שהכל תקין, אני הולך לעוד שניים, עכשיו seem/hcg ניתן לקנות בבית מרקחת? צריך מרשם? יש תופאות לוואי? מתי להפסיק?
אתה לא מפסיק ולא מתחיל. אין טעם לטפל בעצמך ללא ליווי רפואי.
תתייעץ עם @יניב ריז . לדבריו הוא מנהל קליניקה המטפלת במקרים מסוג זה בשיתוף עם אנדוקרינולוג.
באמת?

לפני שאתה עושה משהו פזיז אני רוצה שתדע שאני קטן ממך בארבע שנים ורמת הטסט טוטאל שלי עומדת עכשיו על 11.4 ואני מרגיש מעולה.. לפי דעתי יש סיבה אחרת למצב רוח שלך..

• פותח/ת השרשור
אתה לא מפסיק ולא מתחיל. אין טעם לטפל בעצמך ללא ליווי רפואי.

באמת?

גם לא בhcg?
לפני שאתה עושה משהו פזיז אני רוצה שתדע שאני קטן ממך בארבע שנים ורמת הטסט טוטאל שלי עומדת עכשיו על 11.4 ואני מרגיש מעולה.. לפי דעתי יש סיבה אחרת למצב רוח שלך..

זה ברור לכולם פה שהרמה נמוכה?!
אני לא בנאדם דיכאוני/בעייתי בנפש

רק מילה לגבי ה"דיאטת HCG" המוזכרת לעיל.
מדובר באחיזת עיניים, התרסיסים האלה מכילים כמויות מיקרוסקופיות של ההורמון הפעיל (אם בכלל)
ולכן גם מאושרת לשימוש על ידי הצרכן החופשי לשימוש ללא מרשם. זה לא הדבר האמיתי.

• פותח/ת השרשור
רק מילה לגבי ה"דיאטת HCG" המוזכרת לעיל.
מדובר באחיזת עיניים, התרסיסים האלה מכילים כמויות מיקרוסקופיות של ההורמון הפעיל (אם בכלל)
ולכן גם מאושרת לשימוש על ידי הצרכן החופשי לשימוש ללא מרשם. זה לא הדבר האמיתי.

וזה לא אפקטיבי, ואם לא ׳הדבר האמיתי׳ יעיל לשימוש, ללא מרשם?

כן בהחלט
הרמה נמוכה מאוד

אתה יכול לקחת ללא יעוץ רפואי HCG בטיפות תחת הלשון
לגבי זריקות טסט כאן כבר אתה תיצטרך יעוץ של רופא
HCG כטיפול להיפוגונדיזם שניוני אינו "נלקח תחת הלשון"...
גם לא בhcg?

זה ברור לכולם פה שהרמה נמוכה?!
אני לא בנאדם דיכאוני/בעייתי בנפש
טיפול באמצעות תחליפי גונדוטרופינים חייב להיות בליווי רפואי. במידה ואכן רמות הגונדוטרופינים שלך נמוכות מאוד סביר שטיפול כזה יסייע שכן מדובר באינדיקטור להיפוגונדיזם שמקורו בבלוטת יותרת המוח, בעייה בהיפותלמוס ובכל מקרה במצב בו לא קיימת בעיה בתאי הליידיג שכן אז תפקוד האשך פגום (היפוגונדיזם מסוג ראשון).
הטיפול הוא בד"כ ע"י מתן של HCG במינון של 1500IU שלוש פעמים בשבוע ו-HMG במינון 150IU באותה התדירות (כלומר בתחליף LH וב-FSH). את ה-HMG נוטים להפסיק כשספירת הזרע תקינה ובאופן כללי מדובר בתרופה יקרה. לעיתים כאשר ההצלחה אינה מספקת נעשה שימוש במתן gnrh בתדירות מתאימה.
זה יהיה טיפול מתאים גם לאדם לאחר שימוש בצורה לא מושכלת בסטרואידים המבקש לשפר את ספירת הזרע ולהתחיל ולטפל ברמות הטסט.
לעיתים לאחר הגברת רמות הטסט ניתן לעבור לשימוש בכלומיד במינון של 50mg שלוש פעמים בשבוע.
מכאן אתה מבין שליווי רפואי ובלקיחת מדדים כמו גם ניתוחם הכרחי בכדי להשיג תוצאה רצוייה. מעבר לכך לטיפול הגונדוטרופיני התחליפי תופעות לוואי רבות. מעל לכל כשקיים מצב של היפוגונדיזם שניוני חשוב לאבחן את מקור הבעיה (דפקט בהיפותלמוס, בעיה בבלוטת יותרת המוח וכו...) בכדי לנתב לטיפול המתאים ביותר.

• פותח/ת השרשור
HCG כטיפול להיפוגונדיזם שניוני אינו "נלקח תחת הלשון"...

טיפול באמצעות תחליפי גונדוטרופינים חייב להיות בליווי רפואי. במידה ואכן רמות הגונדוטרופינים שלך נמוכות מאוד סביר שטיפול כזה יסייע שכן מדובר באינדיקטור להיפוגונדיזם שמקורו בבלוטת יותרת המוח, בעייה בהיפותלמוס ובכל מקרה במצב בו לא קיימת בעיה בתאי הליידיג שכן אז תפקוד האשך פגום (היפוגונדיזם מסוג ראשון).
הטיפול הוא בד"כ ע"י מתן של HCG במינון של 1500IU שלוש פעמים בשבוע ו-HMG במינון 150IU באותה התדירות (כלומר בתחליף LH וב-FSH). את ה-HMG נוטים להפסיק כשספירת הזרע תקינה ובאופן כללי מדובר בתרופה יקרה. לעיתים כאשר ההצלחה אינה מספקת נעשה שימוש במתן gnrh בתדירות מתאימה.
לעיתים לאחר הגברת רמות הטסט ניתן לעבור לשימוש בכלומיד במינון של 50mg שלוש פעמים בשבוע.
מכאן אתה מבין שליווי רפואי ובלקיחת מדדים כמו גם ניתוחם הכרחי בכדי להשיג תוצאה רצוייה. מעבר לכך לטיפול הגונדוטרופיני התחליפי תופעות לוואי רבות. מעל לכל כשקיים מצב של היפוגונדיזם שניוני חשוב לאבחן את מקור הבעיה (דפקט בהיפותלמוס, בעיה בבלוטת יותרת המוח וכו...) בכדי לנתב לטיפול המתאים ביותר.

ואם רופא לא חושב שצריך טיפול, אז אני נשאר ככה?!
הרופא אמר שאין כלום היוצרת המוח.
ואם אני לא מרוצה בכלל,
טיפולים בטסטסטורון זה לכל החיים?

כל מרפאה אנדוקרינולוגית מטפלת בהיפוגונדיזם. דווקא ההצעה שלך לא טובה. לא ראיתי שנטען בשום מקום לניהול מרפאה אנדוקרינולוגית המטפלת בבעיה ע"י המשתמש שתייגת...

נערך לאחרונה:
ואם רופא לא חושב שצריך טיפול, אז אני נשאר ככה?!
הרופא אמר שאין כלום היוצרת המוח, וכי אני לא מרוצה בכלל, טיפולים בטסטסטורון זה לכל החיים?
פנה לרופא אחר ועוד אחד אחריו. בכל מקרה, קח את זה כנבואה, אם תנסה לבצע בעצמך טיפול גונדוטרופיני חלופי במטרה להעלות טסט אתה תמצא את עצמך במוקדם או במאוחר עני, עקר ללא ייצור עצמי של טסט ומשם רק TRT יסייע. אפשר להשיג TRT בלי המסע העקום הזה.

כל מרפאה אנדוקרינולוגית מטפלת בהיפוגונדיזם. דווקא ההצעה שלך לא טובה. לא ראיתי שנטען בשום מקום לניהול מרפאה אנדוקרינולוגית המטפלת בבעיה ע"י המשתמש שתייגת...
באשכול "כיצד אפשר להשוות בין סטרואידים" הוא מציג עצמו ככזה.

פותח האשכול אם אתה מיתאמן תפסיק או תוריד 2הילוכים לפחות האימונים מורידים את הטסט הטיבעי לטווח הקצר. תזונה תוכל ניטראלי כולל שומן מהחי תישן טוב בלילה תהיה רגוע ללא מתחים ותחזור על הבדיקה בעוד חודשיים. אם התוצאה עיקבית תוכל להוציא מרשם מהקופח אבל תדע מהרגע שתקבל טסט רפואי זה לכל החיים תבין את המשמעות הזאת עד הסוף.

• פותח/ת השרשור
פותח האשכול אם אתה מיתאמן תפסיק או תוריד 2הילוכים לפחות האימונים מורידים את הטסט הטיבעי לטווח הקצר. תזונה תוכל ניטראלי כולל שומן מהחי תישן טוב בלילה תהיה רגוע ללא מתחים ותחזור על הבדיקה בעוד חודשיים. אם התוצאה עיקבית תוכל להוציא מרשם מהקופח אבל תדע מהרגע שתקבל טסט רפואי זה לכל החיים תבין את המשמעות הזאת עד הסוף.

אני מתאמן מתחיל מאוד מאוד, תזונה טובה.
הרופאים אפילו לא רוצים לעזור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית