הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסטוסטרון נמוך

מנשהme

משתמש פעיל
394
1
נק' מוניטין:
1
394
1
אהלן, אני בן 19, לאחרונה עשיתי בדיקות הורמונליות ויצא טוסטסטורון 12.8
בבדיקות קודמות 9.8
יש לי את כל התופעות של טסטוסטרון נמוך.
חסר חשק מיני
עייפות
גניקומסטיה
סוג של חולשת שרירים, קשה לי להרים קשה.
חוסר אנרגיה ומוטיבציה..

הייתי אצל אנדוקרינולוג, הוא אמר שהטווח תקין, ואין צורך בטיפול, הוא לא מאשר טיפול בטסטומקס/זריקות

אני לא מרוצה מהרמות, יש למישהו המלצה לאיזה רופא לפנות? איך משיגים מרשם/ללא מרשם?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 39.7 · צפיות: 608
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 55.7 · צפיות: 442
נערך לאחרונה:
אם אתה נחוש מספיק תוכל לקבל מהקופח מירשם לטסט. מקובל לתת אמפולה טסטוירון אחת לשבועיים. ישנה אפשרות של פגיעה בזרע כלומר להביא ילדים בעתיד
ישנם נערים שפשוט פורחים מאוחר .אולי אתה כזה בכול מיקרה את תעשה דברים לבד לך דרך הקופח

אתה יכול לקחת ללא יעוץ רפואי HCG בטיפות תחת הלשון
אשמח אם תפסיק להטעות משתמשים באתר ועוד בנושאים כל כך רגישים.
hCG לא לוקחים בתור טיפות מתחת ללשון. מה שמנסים לשווק בתור השם hCG זו הונאה אחת גדולה וזו תערובת של צמחים חסרי תועלת שמנסה לדמות את hCG האמיתי.
יתרה מכך, ה hCG האמיתי שמגיע בזריקות הוא כמו להזריק מים מינרלים - אין לו שום תועלת להעלאת הטסט אצל אנשים עם היפוגונדיזם. גם אלו שניסו לקחת כלומיד או דברים הזויים אחרים בסופו של דבר עברו לזריקות או ג'ל כי הפתרונות הללו הם לא לטווח ארוך וזה בעיקרון ביזבוז זמן. קראתי מעל 300 פרוטוקולים של אנשים שניסו לעשות טיפול ב-hCG ו 99% מהם נכשלו או שהפסיקו לעדכן באמצע (משמע הם נכשלו). אלו שהצליחו חזרו אחרי כמה שבועות ואמרו שלאחר סיום הזריקות הטסט ירד. החלק השני העלו את האסטרוגן באופן מסיבי כי ל-hCG יש נטייה חזקה לכך ולכן חייבים להגביל את השימוש. הבעיה שכשאתה לוקח hCG ללא טסט אינך יכול ממש להגביל את השימוש ואתה נדרש להזריק אלפי IU בשבוע כדי שתהיה לכך השפעה כולשהי על הטסט שלך ולכן מלכתחילה זה לא מומלץ.

כמו שהסברתי בייעוץ אישי, לצערי אין פה פתרונות קסם אלא לחפש אנדוקרינולוג שיסכים לתת לך טיפול. רמות טסט כאלו אצל אדם בגילך הן לא תקינות ולא נורמליות וכל אנדוקרינולוג שיגיד שהן כן פשוט ביזיון טוטאלי לעולם הרפואה ולמסוד הרפואי שהכשיר אותו.

נערך לאחרונה:
אשמח אם תפסיק להטעות משתמשים באתר ועוד בנושאים כל כך רגישים.
hCG לא לוקחים בתור טיפות מתחת ללשון. מה שמנסים לשווק בתור השם hCG זו הונאה אחת גדולה וזו תערובת של צמחים חסרי תועלת שמנסה לדמות את hCG האמיתי.
יתרה מכך, ה hCG האמיתי שמגיע בזריקות הוא כמו להזריק מים מינרלים - אין לו שום תועלת להעלאת הטסט אצל אנשים עם היפוגונדיזם. גם אלו שניסו לקחת כלומיד או דברים הזויים אחרים בסופו של דבר עברו לזריקות או ג'ל כי הפתרונות הללו הם לא לטווח ארוך וזה בעיקרון ביזבוז זמן. קראתי מעל 300 פרוטוקולים של אנשים שניסו לעשות טיפול ב-hCG ו 99% מהם נכשלו או שהפסיקו לעדכן באמצע (משמע הם נכשלו). אלו שהצליחו חזרו אחרי כמה שבועות ואמרו שלאחר סיום הזריקות הטסט ירד. החלק השני העלו את האסטרוגן באופן מסיבי כי ל-hCG יש נטייה חזקה לכך ולכן חייבים להגביל את השימוש. הבעיה שכשאתה לוקח hCG ללא טסט אינך יכול ממש להגביל את השימוש ואתה נדרש להזריק אלפי IU בשבוע כדי שתהיה לכך השפעה כולשהי על הטסט שלך ולכן מלכתחילה זה לא מומלץ.

כמו שהסברתי בייעוץ אישי, לצערי אין פה פתרונות קסם אלא לחפש אנדוקרינולוג שיסכים לתת לך טיפול. רמות טסט כאלו אצל אדם בגילך הן לא תקינות ולא נורמליות וכל אנדוקרינולוג שיגיד שהן כן פשוט ביזיון טוטאלי לעולם הרפואה ולמסוד הרפואי שהכשיר אותו.
אין דבר כזה טיפול HCG להעלאת טסט ובוודאי שלא למטרת עקרות. ישנו טיפול גונדטרופיני המכיל בין השאר כחלק מהפרוטוקול מתן HCG ומתן HMG ובמקרים מסיימים פולסי gnrh. טיפול כזה יעיל מאוד במקרה של היפוגונדיזם שמקורו בבלוטת יותרת המוח או בדפקט היפותלמי ושיעורי הצלחתו במקרים אלה בהעלאת רמות הטסט ופריון הם כ- 80-90%.
יחד עם זאת, אם הבעיה אינה מאובחנת לא סביר שכלל יעשה ניסיון לטיפול שכזה ובכל מקרה המטרה העיקרית היא פריון. לבסוף במידה והבעיה לא תיפתר מעצמה או אחרת יומר הטיפול ב-TRT כשחסרה לפרוטוקול HCG ו-HMG היא שוב, רק למטרת פריון.

אין דבר כזה טיפול HCG להעלאת טסט ובוודאי שלא למטרת עקרות.
את האמת שיש ואורולוגים (מסויימים) ממליצים על כך לפני כניסה ל TRT. רק שזה עובד על 0.0000001% מהאוכלוסיה וגם זה לא בדיוק. פשוט עושים overdose של hCG במשך כמה שבועות ומקווים לניסים ונפלאות - משהו כמו 2000-3000IU בשבוע.

זה לא משהו שתמצא ב pubmed אבל זה נפוץ

את האמת שיש ואורולוגים (מסויימים) ממליצים על כך לפני כניסה ל TRT. רק שזה עובד על 0.0000001% מהאוכלוסיה וגם זה לא בדיוק. פשוט עושים overdose של hCG במשך כמה שבועות ומקווים לניסים ונפלאות - משהו כמו 2000-3000IU בשבוע.

זה לא משהו שתמצא ב pubmed אבל זה נפוץ
טיפול גונדוטרופיני משמש בד"כ למטרת פריון ושוב, רק במצב בו מדובר ב-Secondary hypogonadism. הטיפול הוא ב-hcg כתחליף LH וב-HMG כתחליף FSH. הוא לעולם לא יינתן "לנצח" במקום TRT (רק העלות של טיפול ארוך ב-HMG תהפוך אותו לבלתי אפשרי, לא כל שכן תופעות הלוןאי).
מאידך הפרוטוקול מעולה למטרת פריון במצב בו אדם מצוי ב-TRT למשל.

אין הוכחות שטריבולוס או dhea ושאר התוספים עוזרים להעלאת רמות הטסטוסטרון , כבר עדיף טיפולים כמו שטום כתב :
1/HCG ו HMG
2/TRT

יעקוב ביחיאת
אתה ממליץ כאן למישהו לעשות טיפול שכזה על דעת עצמו? ללא בקרה? חוסר אחריות רציני

תדרוש טיפול, תתעקש שזה פוגע לך באורח החיים ושאתה לא מוכן להמשיך לחיות כך

ראיתי פרוטוקול מעניין של שימוש ממושך בכלומיד שהוביל לשיפור במקרים של היפוגנדואיזם שניוני... זה לידע כללי

שנית מעניין אותי אם אתה שמן, ייתכן כי איבוד משמעותי של שומן יעשה לך טוב.

• פותח/ת השרשור
יעקוב ביחיאת
אתה ממליץ כאן למישהו לעשות טיפול שכזה על דעת עצמו? ללא בקרה? חוסר אחריות רציני

תדרוש טיפול, תתעקש שזה פוגע לך באורח החיים ושאתה לא מוכן להמשיך לחיות כך

ראיתי פרוטוקול מעניין של שימוש ממושך בכלומיד שהוביל לשיפור במקרים של היפוגנדואיזם שניוני... זה לידע כללי

שנית מעניין אותי אם אתה שמן, ייתכן כי איבוד משמעותי של שומן יעשה לך טוב.

לא ראיתי שנאמר פה לטיפול על דעת עצמי.
שמן אני לא, אחרי מסה, אבל גם שהייתי בחיטוב/ניטרלי לא היה משהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית