הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אפשר לשפר?

SIFITT

משתמש מתחיל
37
13
נק' מוניטין:
25
37
13
1.70 על משקל 66.1 +-
יש לי שומן עיקש בבטן תחתונה
אני רוצה לרדת למשקל 60 אבל יש לי עבר של דיאטות והחילוף חומרים שלי מאוד נמוך
מבצעת 3-4 אימוני כוח בשבוע עם מאמן כושר ויש כמובן שיפור עצום באחוז שומן בגוף אבל השומן בבטן תחתונה פשוט לא יורד
מבצעת כ150 דקות אירובי בשבוע על עצימות גבוה או בינונית אחרי האימון משקולות , יש לי תוכנית עם סקוואטים וAB אנחנו עובדים על ידים ורגלים חזק
מבחינה תפרט אני על 100 גרם פחממה כולל ירקות, חלבון סביבות ה80-100 ושומן סביבות ה25-30
חושבת להתחיל עם קלן אשמח לדעת אם כדאי

@מרטין לקבלה
בלי לפגוע כמובן 170 ו 66 קילו לא עונה על ההגדרה לשומן עיקש.
את אוכלת מעט מדי (כ-1200 קלוריות) ומתאמנת קשה מדי. הגוף לא משתף פעולה בתנאים כאלה ודווקא שומר על המשקל.

קודם כל, כמה זמן את בתזונה הזאת? כדאי שתשני כמה שיותר את הרכב התפריט שלך. 25-30 גרם שומן זה מעט מדי ולא בריא בכלל.
כשאת אומרת שיש שיפור באחוז שומן, זה מתבטא במשקל גוף? את יורדת במשקל גוף?
בנוסף יכול להיות שאת יכולה פעם-פעמיים בשבוע לעשות אימון אינטרוולים במקום האירובי.

על משקל 66.1 +-
לא כתבת בת כמה את.
הסיבה שאני שואלת את זה היא לא כדי לחשב את הRMR שלך אלא יותר כדי להעריך גיל מנטלי.
אני מאוד מבינה את השאיפה שלך. את ה"קריירה" שלי בחדר הכושר התחלתי בדיוק מסיבה זאת.

אני לא אומרת שזה בלתי אפשרי אבל בדרך את נאלצת לוותר על כל כך הרבה שאת מתחילה לשאול אם באמת זה מה שאת רוצה. ואני לא מדברת על לוותר על קרואסון בארוחת הבוקר (קרואסונים אינם בתפריט שלי מזה שנים) אני מדברת על הגוף שלך: הישבן, החזה, הפנים.
לא משנה (כמעט) מה את עושה בחדר כושר עיקר העבודה תהיה בתזונה!
את שוקלת 66 ק"ג ורוצה לרדת 6
אני שקלתי 63 וחשבתי שב58 אני אגיע למטרה. ב-58 ק"ג הבטן ירדה מעט אבל החזה והפנים הרבה יותר! התחלתי לפקפק אם המטרה שלי בכלל אפשרית ואם כן באיזה מחיר?
מאחר וב-57 ממש לא הייתי קרובה להגיע למטרה, מדובר היה בעוד לפחות 4-5 ק"ג והיה לי ברור שאני לא רוצה להמשיך לשם.

מה אני רוצה להגיד?
שזה תהליך א ר ו ך ומייגע.
שאין טעם לקצר הליכים בדיאטות רעב למיניהן כי במילא התפריט הזה יהיה לשארית חייך (כיוון שלשמור על אחוז שומן נמוך יהיה קשה יותר מלהגיע אליו).

חושבת להתחיל עם קלן אשמח לדעת אם כדאי
זה חוזר לשאל הראשונה שלי על הגיל הנטלי. אני לא הייתי מוכנה ללכת בכיוון הזה. מבחינתי עדיף כבר ללכת לפלסיטקאי!

• פותח/ת השרשור
אני עוד מעט בת 23.
אני חייבת להודות שזה מאוד' מבאס לשמוע את זה, למרות שלא ההייתי במשקל 60 כבר שנים אז יש סיכוי שבמשקל הנ"ל אם אני אצליח להגיע אליו, יש סיכוי שאני כן אראה שינוי משמעותי באזור הבטן.
ירדתי בחודשיים מ68.5 ל66.1, אני אני עם המאמן כמעט חודשיים,עד שהתחלתי להתאמן איתו ההייתי תקועה במשקל ובהיקפים
עכשיו גם יש ירדה משמעותית בהיקפים ובאחוז שומן, לא יודעת על כמה אבל הגוף שלי נראה הרבה פחות מ66 מאחר ורואים שיש שריר ורק הבטן מציקה לי.
האם שווה להשאר ב100 גרם פחממה, או שלפי מה שאתם אומרים אני אוכלת מעט מדי ושווה דווקא להעלות את הצריכה הקלוריות?
אני כן מבצעת ציט,או העמסה למרות שאחרי העמסות מאוד קשה לי להוריד נוזלים אז אני מעדיפה את השיטה של הצ'יט
תודה

אני חייבת להודות שזה מאוד' מבאס לשמוע את זה
לא התכוונתי לייאש אותך רק לחבר למציאות. האם כששקלת 60 היית מרוצה מהבטן?

בהחלט, תמשיכי בדרך הנוחה לך מבחינת התזונה. כל עוד בגרעון אין ממש משמעות לכל השאר.
עקרונית יכולת לאכול קצת יותר לאור כמות האירובי שאת מבצעת (עוד כ-150 קלוריות ליום) אבל אם את במגמת ירידה נמשכת אין סיבה לקלקל. התוצאות הן המדד הטוב ביותר.
בהצלחה ותעדכני בדרך אל המטרה.
😃

• פותח/ת השרשור
האמת שאף פעם לא הגעתי לשם אני עם עבר של דיאטות.
אולי כשההייתי ילדה שקלתי ככה..
זהו שהחיטוב שלי כל הזמן נתקע או שיש ירדה או שאין בכלל
כן ירדתי בהיקפים עד למותן שם זה נעצר
גם קצת בהיקף ירכיים וכל זה
אבל בבטן לא יורדת, בגלל זה אני חושבת אולי להפחית פחממות מהתפריט
אבל לא יודעת כי אני גם ככה עושה אירובי וזה יותר יעיל להיות על 30-50 גרם מי שלא עושה כמעט אירובי
מה את אומרת? מה כדאי לעשות כשנתקעים?

כמה זמן את תקועה במשקל הזה?

דרך אגב יש שבועות שבגלל נוזלים/הורמונים לא תראי ירידה במשקל אבל אחכ זה אמור להתקזז
את צריכה להבין שירידה במשקל היא לא תהליך רציף ועקבי ומצופה שיהיו תנודות מעלה ומטה, כשהשורה התחתונה תצביע על ירידה.

אין לך מה להוריד מהתפריט בשלב זה. את על הקצה התחתון ואני מדגישה שאין שום משמעות לכמות הפחמימות אלא לשורה התחתנה של הערכים היומיים.

אני עוד מעט בת 23.
אני חייבת להודות שזה מאוד' מבאס לשמוע את זה, למרות שלא ההייתי במשקל 60 כבר שנים אז יש סיכוי שבמשקל הנ"ל אם אני אצליח להגיע אליו, יש סיכוי שאני כן אראה שינוי משמעותי באזור הבטן.
ירדתי בחודשיים מ68.5 ל66.1, אני אני עם המאמן כמעט חודשיים,עד שהתחלתי להתאמן איתו ההייתי תקועה במשקל ובהיקפים
עכשיו גם יש ירדה משמעותית בהיקפים ובאחוז שומן, לא יודעת על כמה אבל הגוף שלי נראה הרבה פחות מ66 מאחר ורואים שיש שריר ורק הבטן מציקה לי.
האם שווה להשאר ב100 גרם פחממה, או שלפי מה שאתם אומרים אני אוכלת מעט מדי ושווה דווקא להעלות את הצריכה הקלוריות?
אני כן מבצעת ציט,או העמסה למרות שאחרי העמסות מאוד קשה לי להוריד נוזלים אז אני מעדיפה את השיטה של הצ'יט
תודה

את גם לא היית בת 16 כבר שנים.
תשכחי מהמשקל הזה!

• פותח/ת השרשור
למה שאני אוותר על זה בדיוק?
1.70 על משקל 60 זה אידאלי, ועם אחוז שומן נמוך אז בכלל
הציפיות שלי לגיטימיות לחלוטין ואני לא אוותר על זה

למה שאני אוותר על זה בדיוק?
1.70 על משקל 60 זה אידאלי, ועם אחוז שומן נמוך אז בכלל
הציפיות שלי לגיטימיות לחלוטין ואני לא אוותר על זה

אולי תלכי לפי פרוטוקולי שריפת שומן עיקש ותנסי להיפטר רק מזה?
כמו למשל ריצה בבוקר על קיבה ריקה, או דל-פחמימה.

אם כבר ניסית אז אני מתנצל מראש שלא קראתי את תחילת הפוסט.

Back
למעלה תחתית