הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דעה על קפאין מסויים.

Gabi_Medayev

משתמש מתחיל
62
0
נק' מוניטין:
0
62
0
קניתי קפאין/ שורף שומנים תיקראו לזה איך שנוח,

powertech nutrition thermoloss xtreme caffein

מה דעתכם עליו?

לא כזה מסכים. הקפאין של PROLAB משפיע עלי באופן שונה לחלוטין מהקפאין של 4EverFit - ככה שהם לא נולדו שווים.
מסכים.
200 מ"ג של פרולאב משפיע עלי יותר חזק יותר מ 220 של אקסטרים נוטרישן.
לא ברור לי למה.

זה נראה לי מסביר את זה, לא?
לא זה לא קשור למה אתה משווה את זה, אני לא בטוח שבפרולאב יש רק קפאין לעומת ההשפעה שלו בניגוד לשאר החברות. השוותי את זה להרבה חברות אחרות Allmax, 4Everfit וחברות קטנות אחרות שלא ממש מוכרות ופרולאב היה חזק מכולן. הוא גם לא בדיוק חזק, אני סה"כ מזיע יותר ובסינרגיה עם חומרים אחרים יש השפעה גבוהה יותר של הכל יחדיו (ולעיתים אני דווקא לא בוחר בפרולאב בגלל זה).

לא זה לא קשור למה אתה משווה את זה, אני לא בטוח שבפרולאב יש רק קפאין לעומת ההשפעה שלו בניגוד לשאר החברות. השוותי את זה להרבה חברות אחרות Allmax, 4Everfit וחברות קטנות אחרות שלא ממש מוכרות ופרולאב היה חזק מכולן. הוא גם לא בדיוק חזק, אני סה"כ מזיע יותר ובסינרגיה עם חומרים אחרים יש השפעה גבוהה יותר של הכל יחדיו (ולעיתים אני דווקא לא בוחר בפרולאב בגלל זה).

אני עם של ויטקוסט והוא די בינוני.
הייתי בטוח שכולם אותו דבר..

מעניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית