הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פופלוריות של האבקת חלבון

Liverpool

משתמש פעיל
444
11
נק' מוניטין:
72
444
11
איך האבקת חלבון נהיה כ''כ פופלרי בקרב המתאמנים?
הרי זה כולה חלבון שאמור להיות פי 2 גרם ממשקל גוף.
אם נדבר דוגרי ממש לא קשה להשלים את זה ובנוסף לזה יש את החלבון של הפחמימה שאתה מכניס.
הדבר הכי קשה הרי במסה זה להשיג פחמימה ועוד בכמויות כאלו גדולת.
אז למה אנשים בכל זאת נעולים על החלבון? אפשר לחשוב שהם בכלות מרביצים את כל הפחמימה שהם צריכים...
אולי אני מפספס פה משהו תקנו אותי אם אני טועה.

• פותח/ת השרשור
בזה אני מסכים.
אבל אני רואה ילדים במכון ששוקלים בקושי 70 קילו וחיים על אבקת חלבון כאילו החיים שלהם כ''כ עמוסים בצרות שאין להם זמן לאכול.

בזה אני מסכים.
אבל אני רואה ילדים במכון ששוקלים בקושי 70 קילו וחיים על אבקת חלבון כאילו החיים שלהם כ''כ עמוסים בצרות שאין להם זמן לאכול.
כמו ש @hanan הזכיר, דבר ראשון זה זול יותר ממקורות חלבון אחרים ודבר שני יש פה את עניין הנוחות.
הילדים שאתה מציין בד"כ לא מבינים מה זה אבקת חלבון ופשוט קונים כי יש לחברים שלהם או שהם רואים אנשים במכון ששותים את זה והם חושבים שזה "ינפח" אותם. אבל זכותם לשתות את זה, זה כמו לאכול קוטג' ככה שזה לא ממש משנה. במטרנה גם תמצא אבקת חלבון מי גבינה ככה שזה טעם נרכש עוד מגיל צעיר 😃

בזה אני מסכים.
אני גם חושב כמו שמשה אמר
הילדים שאתה מציין בד"כ לא מבינים מה זה אבקת חלבון ופשוט קונים כי יש לחברים שלהם או שהם רואים אנשים במכון ששותים את זה והם חושבים שזה "ינפח" אותם.
ובנוסף נראה לי עניין של פרסום ושיווק, כשמספרים לך שאתה חייב חלבון עם ספיגה מהירה ישר אחרי אימון או ישר על הבוקר כדי לא לפרק שריר ובנאדם לא טורח לקרוא ולחקור אם זה מיתוס או לא, אז הוא ישתה את האבקה מתי ש"צריך" כי הוא יחשוב שהוא מפרק שריר אם לא יעשה את זה

בוא נודה בזה, במסה לא צריך אבקה ( אלא אם כן אתה לא מסוגל לאכול טונה / ביצים / גבינה וכו׳ ).
בחיטוב מצד שני, זה יכול להציל אותך כי ככה אתה תוכל לקחת את העודף קלוריות הקטן הזה ולאכול משהו שיציל לך את החיטוב ( עוגייה או משהו ).
בוא נודה בזה זה גם נגיש וקל לצרוך ככה שאם אתם שואלים אותי, אני מעדיף לקחת סקופ חלבון במקום לאכול חבילת טונה, וכשאתה מגיע למשקל גבוה עוד יותר קשה כי זה לאכול שתי חבילות טונה ביום לפחות.

איך האבקת חלבון נהיה כ''כ פופלרי בקרב המתאמנים?
הרי זה כולה חלבון שאמור להיות פי 2 גרם ממשקל גוף.
אם נדבר דוגרי ממש לא קשה להשלים את זה ובנוסף לזה יש את החלבון של הפחמימה שאתה מכניס.
הדבר הכי קשה הרי במסה זה להשיג פחמימה ועוד בכמויות כאלו גדולת.
אז למה אנשים בכל זאת נעולים על החלבון? אפשר לחשוב שהם בכלות מרביצים את כל הפחמימה שהם צריכים...
אולי אני מפספס פה משהו תקנו אותי אם אני טועה.
מעבר ליתרונות של נוחות וכסף, הרוב המוחלט בטוח שזה מה ש"ינפח" אותו. בורות של אנשים, זה הכל

אני כבר כמעט חודשיים בערך בלי אבקה וזה לא פשוט להגיע ל200 גרם צריך הרבה חזה עוף ואז בלילה עדיין לפעמים חסר וצריך להתחיל לאלתר דברים מהמקרר ואתה מוצא את עצמך מנגב טונה עם קוטג' קיצר זה נוח זה זול זה טעים זה נגיש זה פשוט תוסף מושלם למתאמן גם אם הוא צריך 100 גרם חלבון ביום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית