הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מתחיל מחר חיטוב וצריך חוות דעת!

• פותח/ת השרשור R00Ri
  • פורסם בתאריך

R00Ri

משתמש פעיל
317
39
נק' מוניטין:
132
317
39
שלום.
אחרי הרבה הרבה זמן אני מתחיל מחר חיטוב.
הנתונים שלי הם: גובה 185, משקל 89, אחוז שומן 23, בן 15.
מתאמן FBW, ואני רוצה להגיע ל10-12 אחוז שומן בגוף שנגיד שיש לי 11 קילו להוריד.
הגרעון שלי הוא 700 ועוד אימון משקולות. אני אוכל 180 גרם חלבון ביום, 90 שומן ובין 100 ל120 גרם פחמימה.
בגלל שאני רוצה להוריד את השומן די מהר ואני לא רוצה חיטוב ארוך, הייתי רוצה לסיים את זה ב4 חודשים (אז גירעון של 700-800)
אני אוכל מספיק חלבון אז הייתי רוצה לדעת אם זה בסדר / או לא בסדר ולמה.
תודה

שלום.
אחרי הרבה הרבה זמן אני מתחיל מחר חיטוב.
הנתונים שלי הם: גובה 185, משקל 89, אחוז שומן 23, בן 15.
מתאמן FBW, ואני רוצה להגיע ל10-12 אחוז שומן בגוף שנגיד שיש לי 11 קילו להוריד.
הגרעון שלי הוא 700 ועוד אימון משקולות. אני אוכל 180 גרם חלבון ביום, 90 שומן ובין 100 ל120 גרם פחמימה.
בגלל שאני רוצה להוריד את השומן די מהר ואני לא רוצה חיטוב ארוך, הייתי רוצה לסיים את זה ב4 חודשים (אז גירעון של 700-800)
אני אוכל מספיק חלבון אז הייתי רוצה לדעת אם זה בסדר / או לא בסדר ולמה.
תודה

הערכים בסדר גמור,אבל גירעון של 700 יוביל מהר יותר לפירוק שריר מאשר לשריפת שומן.
אל תתפתה,,, תיהיה על גירעון של 500.
תוסיף באירובי אם אתה צריך, ואני מבטיח לך שאתה תרד כמו שצריך גם על גירעון של 500 עד 12-13 אחוזי שומן בלי בעיה

• פותח/ת השרשור
הערכים בסדר גמור,אבל גירעון של 700 יוביל מהר יותר לפירוק שריר מאשר לשריפת שומן.
אל תתפתה,,, תיהיה על גירעון של 500.
תוסיף באירובי אם אתה צריך, ואני מבטיח לך שאתה תרד כמו שצריך גם על גירעון של 500 עד 12-13 אחוזי שומן בלי בעיה
אני פשוט לא רוצה שזה יקח הרבה זמן.. אז אתה אומר לעשות גירעון של 500 ופשוט לעשות אירובי פלוס משקולות ?

אני לא זוכר איפה ראיתי נוסחא של עד כמה גירעון אתה יכול הלגיע בלשרוף שריר בצורה מינמלית

• פותח/ת השרשור
אני לא זוכר איפה ראיתי נוסחא של עד כמה גירעון אתה יכול הלגיע בלשרוף שריר בצורה מינמלית
יש סיכוי שאתה מוצא לי את זה? הייתי מאוד רוצה לשמור על השריר ולרדת מקסימום שומן במינימום זמן

יש סיכוי שאתה מוצא לי את זה? הייתי מאוד רוצה לשמור על השריר ולרדת מקסימום שומן במינימום זמן
הדבר היחידי שיש לי להגיד לך חפש על מדריכי חיטוב בגוגל

אני יכול לומר לך מניסיון שלי אישי, גירעון של מעל 500 מתחיל לשרוף שריר בצורה רעה.

אבל הכי חשוב שתשמור על המשקלי עבודה שלך,כך תצמצם את הפגיעה בשריר.

אני יכול לומר לך מניסיון שלי אישי, גירעון של מעל 500 מתחיל לשרוף שריר בצורה רעה.

אבל הכי חשוב שתשמור על המשקלי עבודה שלך,כך תצמצם את הפגיעה בשריר.
הייתי על גירעון של 1000 ומשקלי העבודה לא נפגעו
וגם הורדתי 15 קילו ב 3 חודשים

הייתי על גירעון של 1000 ומשקלי העבודה לא נפגעו
וגם הורדתי 15 קילו ב 3 חודשים
זה לא אומר שזאת הדרך הנכונה.
ואני מבטיח לך שהתוצאות יכלו להיות טובות יותר על גירעון קטן יותר.

זה לא אומר שזאת הדרך הנכונה.
ואני מבטיח לך שהתוצאות יכלו להיות טובות יותר על גירעון קטן יותר.
את האמת שאני לא יודע ,חיטוב זה לא כיף כזה גדול ואני מעדיף לסיים איתו כמה שיותר מהר

• פותח/ת השרשור
את האמת שאני לא יודע ,חיטוב זה לא כיף כזה גדול ואני מעדיף לסיים איתו כמה שיותר מהר
ועם הגרעון של ה1000 המסת שריר נפגעה בצורה מטורפת? אני באמת מעדיף לסיים את זה מהר. אני אוכל כפול 2 מהמשקל גוף חלבון, כפול אחד מהמשקל גוף שומן ופחמימה מספיקה, עושה בנץ סקוואט ודדליפט ואני באמת מעדיף לסיים את זה בכמה שפחות זמן עם מינימום איבוד שריר... גרעון של 700 + אימון משקולות זה רע?
בבקשה צריך עזרה - @shum_klum

ועם הגרעון של ה1000 המסת שריר נפגעה בצורה מטורפת? אני באמת מעדיף לסיים את זה מהר. אני אוכל כפול 2 מהמשקל גוף חלבון, כפול אחד מהמשקל גוף שומן ופחמימה מספיקה, עושה בנץ סקוואט ודדליפט ואני באמת מעדיף לסיים את זה בכמה שפחות זמן עם מינימום איבוד שריר... גרעון של 700 + אימון משקולות זה רע?
בבקשה צריך עזרה - @shum_klum
את האמת שלא ,אפילו גדלתי במסת שריר .
אולי כי עשיתי את זה בתקופה שרק התחלתי להתאמן.
ועכשיו זה יהיה שונה
אין לי מה להגיד לך חוץ מתנסה את זה על עצמך .
אם זה עובד בשבילך אז תמשיך אם לא תוריד את הגירעון

חיטוב זה סבל.
אבל זה מה יש.. קיצורי דרך זה אף פעם לא משתלם, מנסיון 🫤

חבל להתחיל ישר עם גירעון של 700, תתחיל במעט, בוא נגיד 200-300 ומשם תשאיר אותו גירעון או תגדיל אותו בהתאם לכמה שירדת באותו שבוע.

• פותח/ת השרשור
חבל להתחיל ישר עם גירעון של 700, תתחיל במעט, בוא נגיד 200-300 ומשם תשאיר אותו גירעון או תגדיל אותו בהתאם לכמה שירדת באותו שבוע.
יש לי בערך 10-15 קילו להוריד ואני רוצה לחסל את זה מהר, אני לא רוצה שזה יקח מלא מלא זמן, בגלל זה אני רוצה להתחיל בגרעון של 700... מה נראה לך?

יש לי בערך 10-15 קילו להוריד ואני רוצה לחסל את זה מהר, אני לא רוצה שזה יקח מלא מלא זמן, בגלל זה אני רוצה להתחיל בגרעון של 700... מה נראה לך?
אני גם בדעה הזאת שלא צריך למשוך חיטוב, אבל אתה צריך להבין שגירעון גדול מדי יפגע בך, אלף אנחנו לא מכונה, אני מאמין שהגוף מתרגל לגירעון קלורי במידה מסויימת, ככה שיכול להיות שתרד אותו דבר עם 700 כמו שהייתה יורד עם 300, בית אתה תיסבול, ורב האנשים שעושים חיטוב קיצוני מדי ויסבלו ממנו ישברו באמצע.
אני כרגע בחיטוב, הורדתי 17 ק"ג בשלוש וחצי חודשים על פי השיטה הזאת ככה שלגבי התקדמות אין לך מה לדאוג.

• פותח/ת השרשור
אני גם בדעה הזאת שלא צריך למשוך חיטוב, אבל אתה צריך להבין שגירעון גדול מדי יפגע בך, אלף אנחנו לא מכונה, אני מאמין שהגוף מתרגל לגירעון קלורי במידה מסויימת, ככה שיכול להיות שתרד אותו דבר עם 700 כמו שהייתה יורד עם 300, בית אתה תיסבול, ורב האנשים שעושים חיטוב קיצוני מדי ויסבלו ממנו ישברו באמצע.
אני כרגע בחיטוב, הורדתי 17 ק"ג בשלוש וחצי חודשים על פי השיטה הזאת ככה שלגבי התקדמות אין לך מה לדאוג.
התקדמות כיאילו להתחיל בקצת ולעלות כל קצת זמן ? הייתי מת להוריד 15 בשלוש וחצי חודשים..

התקדמות כיאילו להתחיל בקצת ולעלות כל קצת זמן ? הייתי מת להוריד 15 בשלוש וחצי חודשים..
השיטה שלי זה להחליט מתי להגדיל את הגיריעון לא לפי זמן, אלא נטו לפי כמה שהורדתי בשבוע האחרון.
נגיד אני הצבתי לעצמי קילו בשבוע, כל עוד ירדתי את זה, השארתי הכל אותו דבר, אם ירדתי רק חצי קילו אז הורדתי ב100 קלוריות בערך.

• פותח/ת השרשור
השיטה שלי זה להחליט מתי להגדיל את הגיריעון לא לפי זמן, אלא נטו לפי כמה שהורדתי בשבוע האחרון.
נגיד אני הצבתי לעצמי קילו בשבוע, כל עוד ירדתי את זה, השארתי הכל אותו דבר, אם ירדתי רק חצי קילו אז הורדתי ב100 קלוריות בערך.
ואתה מציב לך מטרה של קילו בשבוע? או נגיד 3 קילו בחודש? גם עם זה צריך מינוס 700 בגירעון... אני הייתי שמח מעוד להוריד 3 קילו בחודש אבל זה אומר שאני צריך גירעון קלורי שלילי של 800 בערך....

ואתה מציב לך מטרה של קילו בשבוע? או נגיד 3 קילו בחודש? גם עם זה צריך מינוס 700 בגירעון... אני הייתי שמח מעוד להוריד 3 קילו בחודש אבל זה אומר שאני צריך גירעון קלורי שלילי של 800 בערך....
לא הבנתי את השאלה, ירדתי 17 קילו ב14 שבועות אז זה טיפה יותר מקילו בשבוע. בנוגע למספר של הגירעון אני פשוט לא מתעסק במספר, זה מה שאני מנסה להסביר, אני רק חישבתי בתחילת החיטוב תפריט ניטרלי לפי bmr/bmi או איך שלא קוראים לזה, ומשם הורדתי בהתאם להתקדמות שלי, חישוב הגירעון וכל זה כי זה גם ככה שטויות, כל אתר מראה ערכים טיפה שונים וכל מקום יראה לך שהגוף שלך שורף כמות קלוריות שונה אז הבנתי שזה פשוט מפגר להתעסק במספרים שגם ככה לא מדויקים.

Back
למעלה תחתית