הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים שתתאים לפעם בשבוע

CAPISH

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אהלן
אני רוצה בקרוב להתחיל ללכת לחדר כושר אבל השבוע שלי די צפוף האמת
ראשון - אימון קונג פו
שני - מנוחה/סטריט (תלוי אם יש לי כח להתאמן חחח)
שלישי - חוג כדורעף
רביעי - קונג פו
חמישי - ריצות/סטריט
שישי - חופש, שבת - חופש

יש לי כרגע אפשרות ללכת לחדר כושר רק ביום שישי אז אשמח אם יש לכם הצעות לתוכנית אימונים שמתאימה לפעם בשבוע.
אגב דיברתי עם המורה לספורט בבצפר והוא אמר שאני יכול מכון אבל זה לא יהיה כל כך אפקטיבי ויעיל כי אין לי עדיין הרבה טסטוסטרון (אני בן 13).
הוא אמר לי גם שעדיף שלא אעשה דדליפט בנתיים, שהרבה לחץ על הגב לא מומלץ אז אשמח אם דדליפט לא יהיה בתכנית.

אז כמו שאמרתי, אני צריך תוכנית אימונים לפעם בשבוע עדיף בלי דדליפט.
תודה רבה חברים, אשמח להצעות
smile.gif

חבל על הכסף שלך, להרשם לחדר כושר בשביל אימון אחד זה בזבוז.
מאימון אחד בשבוע אי אפשר לייצר התקדמות (בתור מתאמן מתחיל אולי בחודש הראשון עוד אפשר להתקדם אבל זה נעצר מהר).
אין שום בעיה עם דדליפט בגיל צעיר, למען האמת דדליפט זה תרגיל שמבטא תנועה שאנחנו עושים מאז שאנחנו עומדים על הרגליים, אז הטענה שלו שבגלל הגיל זה דופק את הגב, היא שגויה.

לדעתי זה גם באמת בזבוז כסף וזה סתם.

• פותח/ת השרשור
חבל על הכסף שלך, להרשם לחדר כושר בשביל אימון אחד זה בזבוז.
מאימון אחד בשבוע אי אפשר לייצר התקדמות (בתור מתאמן מתחיל אולי בחודש הראשון עוד אפשר להתקדם אבל זה נעצר מהר).
אין שום בעיה עם דדליפט בגיל צעיר, למען האמת דדליפט זה תרגיל שמבטא תנועה שאנחנו עושים מאז שאנחנו עומדים על הרגליים, אז הטענה שלו שבגלל הגיל זה דופק את הגב, היא שגויה.

תודה על התגובות.
לגבי הדדליפט, אם אתם אומרים שהכל בסדר אז סבבה.
בקשר לכסף - משלמים על כל כניסה 10 ש"ח, ככה שזה יוצא לי 40 ש"ח בחודש. משתלם, לא?
חבל שלדעתכם אני לא אוכל להתקדם על ידי תוכנית של פעם בשבוע. אני אנסה לדחוף עוד אימון גם ביום שני במקום הסטריט, לא בטוח, אני צריך לבדוק אם יש לי זמן ביום הזה. הבנתי גם שבגיל 13 אין לי מספיק טסטוסטרון ואני לא אתפתח הרבה בגיל הזה?

תודה

נשמע כאילו אתה יכול להצליח לעשות 3 אימוני כוח בשבוע - שני חמישי ושבת, ובשישי תיקח יום מנוחה.
רק שים לב שאתה לא מגיע למצב של אימון יתר ותהיה קשוב לגוף שלך.

Back
למעלה תחתית