מידע GVT – תוכנית נפח גרמנית - חדש בפורטל!

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
GVT של רולף פסר זו אחת מהתוכניות הטובות ביותר למטרת העלאה במסת השריר ובו זמנית אחת מהתוכניות הקשות ביותר שתמצאו. אם אתם מוכנים לסבל טהור ונמאס לכם מאותה תוכנית אימונים ישנה, כשתוך כדי אתם מעוננינים להעלות במסת השריר באופן מקסימלי, זו התוכנית בשבילכם.

GVT – תוכנית נפח גרמנית

תהנו 😃

• פותח/ת השרשור
ואם אני לא מגיע ל10 חזרות במתח ועוד לסט אחד, מה אני צריך לעשות? כנ"ל לגבי המקבילים
זו רק תוכנית לדוגמה, אתה יכול לעשות פולי עליון או חתירה או תרגיל אחר שעובד על אותם שרירים.
מקבילים אפשר לשכיבות סמיכה, בנץ צר, לא חסר.

זו רק תוכנית לדוגמה, אתה יכול לעשות פולי עליון או חתירה או תרגיל אחר שעובד על אותם שרירים.
מקבילים אפשר לשכיבות סמיכה, בנץ צר, לא חסר.
אוקיי, ושאלה אחת אחרונה, אני מתאמן לקראת הגיבושים ולסיירות - עושה בערך 3 פעמים בשבוע ריצה, התוכנית הזאת תפריע לשיפור הסיבולת?

@WhiteOwl
יש לך מושג האם אפשר ביום הכתפיים לעשות פרס רגיל, והאם אפשר להכניס דדליפט בשלב הראשון ? ולהשאיר סקוואט בשלב השני ?

אוקיי, ושאלה אחת אחרונה, אני מתאמן לקראת הגיבושים ולסיירות - עושה בערך 3 פעמים בשבוע ריצה, התוכנית הזאת תפריע לשיפור הסיבולת?
זאת לא תוכנית שמשלבים עם שום דבר אחר, מתאמנים ונחים. בטח שלא עושים אירובי

• פותח/ת השרשור
כמו שחנן אמר, כלום לא אפשרי איתה.
@WhiteOwl
יש לך מושג האם אפשר ביום הכתפיים לעשות פרס רגיל, והאם אפשר להכניס דדליפט בשלב הראשון ? ולהשאיר סקוואט בשלב השני ?
אפשרי, פחות מתאים כי 10x10 של דדליפט בסמוך לאותה מתכונת של מתח/חתירה/פולי זה לא ממש חכם. חוץ מזה, סקוואט יעבוד יותר טוב לדעתי. פרס אפשר אבל תצטרך להוסיף כתף אחורית ואמצעית כחלק מ4 התרגילים של אותו היום.

משהו שלא הבנתי
הסבב הוא מיום ראשון עד יום חמישי ואז חוזר שוב ומתחיל ביום ראשון את הסבב הבא<?
ולגבי הסופר סטים
תרגיל מרכזי. עושה סט בנץ ומיד סט מתח ואז 90 שניות ושוב בנץ ומתח? 10 סטים כאלו? כנל לגבי העזר?
נשמע מאתגר אשמח לתשובות

משהו שלא הבנתי
ולגבי הסופר סטים
תרגיל מרכזי. עושה סט בנץ ומיד סט מתח ואז 90 שניות ושוב בנץ ומתח? 10 סטים כאלו? כנל לגבי העזר?
נשמע מאתגר אשמח לתשובות
ממה שהבנתי סבב מתחיל כל 5 ימים כלומר ביום שישי אתה כבר עושה את האימון שהיה ביום ראשון, כלומר אין ימים קבועים לאימונים.
לגבי המנוחה זה 90 שניות בין סטים, אבל קראתי שאם אפשר אז לעשות סופר סטים, ואז יוצא בערך שאתה כמעט ולא נח, כי אחרי שעשיתה בנץ יש לך 90 שניות לעשות 10 מתח ולהיכנס לבנץ הבא

• פותח/ת השרשור
משהו שלא הבנתי
ולגבי הסופר סטים
נשמע מאתגר אשמח לתשובות
כמו ש @godlin23 אמר, שבוע האימונים שלך הוא 5 ימים ולא שבוע רגיל של שבעה ימים. אתה יכול לעשות 3 אימונים ב7 ימים (שבוע רגיל) ופשוט להוסיף שבועות לתוכנית כדי להשלים את מה שחסר.
כן.
ממה שהבנתי סבב מתחיל כל 5 ימים כלומר ביום שישי אתה כבר עושה את האימון שהיה ביום ראשון, כלומר אין ימים קבועים לאימונים.
לגבי המנוחה זה 90 שניות בין סטים, אבל קראתי שאם אפשר אז לעשות סופר סטים, ואז יוצא בערך שאתה כמעט ולא נח, כי אחרי שעשיתה בנץ יש לך 90 שניות לעשות 10 מתח ולהיכנס לבנץ הבא
צודק 😃

• פותח/ת השרשור
חח ואו זה לא נורמלי
חח בטוח שזה ככה?
כאלו סט שלם לא נחשב לבנץ+מתח ואז מנוחה 90 שניות??
אפשר לוותר על זה, זה ממש לא חובה ולא יביא בוודאות לתוצאות עדיפות. לטעמי עדיף לעשות, כמו שרשמתי במאמר, סט של תרגיל 1-מנוחה-סט של תרגיל 2-מנוחה וכו'.

אפשר לוותר על זה, זה ממש לא חובה ולא יביא בוודאות לתוצאות עדיפות. לטעמי עדיף לעשות, כמו שרשמתי במאמר, סט של תרגיל 1-מנוחה-סט של תרגיל 2-מנוחה וכו'.

מעניין אם זה תורם פרט לחיסכון זמן
הבעיה שאתה צריך תמיד לתפוס 2 מקומות שזה לא תמיד אפשרי בחדר כושר רגיל.

אבל ניראה תוכנית לא פשוטה, אשמח אם אנשים שעשו אותה יגיבו פה.

מעניין אם זה תורם פרט לחיסכון זמן
הבעיה שאתה צריך תמיד לתפוס 2 מקומות שזה לא תמיד אפשרי בחדר כושר רגיל.

אבל ניראה תוכנית לא פשוטה, אשמח אם אנשים שעשו אותה יגיבו פה.
התכנית היא לא באמת סופר סטים אלא "אנטגוניסט פיירינג", עושים סט בנץ, 90 שניות מנוחה, סט גב, 90 שניוצ מנוחה וכו'. חשוב מאד אגב להקפיד בדיוק על 90 שניות עם סטופר אחרת אתה תמשוך את המנוחה הרבה יותר.
לפעמים זה קצת בעייתי לתפוס 2 מקומות, רצוי לבוא עם 2 מגבות בשביל זה

התכנית היא לא באמת סופר סטים אלא "אנטגוניסט פיירינג", עושים סט בנץ, 90 שניות מנוחה, סט גב, 90 שניוצ מנוחה וכו'. חשוב מאד אגב להקפיד בדיוק על 90 שניות עם סטופר אחרת אתה תמשוך את המנוחה הרבה יותר.
לפעמים זה קצת בעייתי לתפוס 2 מקומות, רצוי לבוא עם 2 מגבות בשביל זה

ממה שקראתי במאמר באנגלית אני מבין שצריך שיהיה מנוחה סה"כ 90 שניות בין סט לסט באותו תרגיל, וממליצים לעבוד בצורה "אנטגוניסטית".

איך שאני מבין משני הנקודות האלו צריך לשמור על 2 הדברים, אחרת יוצא לך 180 שניות מנוחה + הזמן לעשות תרגיל אחר נגיד בערך 220-240 שניות סה"כ בין סט בנץ אחד לשני, וזה ניראה לי קצת מוגזם כאשר הדרישה הראשית היא מנוחה של 90 שניות.

עוד נקודה למה אני חושב שהכוונה ל 90 סה"כ זה כי כל העניין בעבודה כזאת זה שאתה עובד על שרירים שונים בבנץ ומתח, ולכן הם לא מפריעים אחד לשני.

ממה שקראתי במאמר באנגלית אני מבין שצריך שיהיה מנוחה סה"כ 90 שניות בין סט לסט באותו תרגיל, וממליצים לעבוד בצורה "אנטגוניסטית".

איך שאני מבין משני הנקודות האלו צריך לשמור על 2 הדברים, אחרת יוצא לך 180 שניות מנוחה + הזמן לעשות תרגיל אחר נגיד בערך 220-240 שניות סה"כ בין סט בנץ אחד לשני, וזה ניראה לי קצת מוגזם כאשר הדרישה הראשית היא מנוחה של 90 שניות.

עוד נקודה למה אני חושב שהכוונה ל 90 סה"כ זה כי כל העניין בעבודה כזאת זה שאתה עובד על שרירים שונים בבנץ ומתח, ולכן הם לא מפריעים אחד לשני.
תקרא את המאמרים של פוליקווין

תקרא את המאמרים של פוליקווין
זה ציטוט מהמאמר שלו.
Rest 90 seconds between each "A" exercise and each superset
יש לו 2 תרגילים שונים ל A בנץ ומתח
אני מבין את זה ככה, אם אתה עושה כל פעם רק תרגיל אחד תנוח 90 שניות, ותנוח 90 שניות בין כל סופרסט.

יכול מאוד להיות שאני טועה, או שיש לי בעיות הבנת הנקרא אבל אשמח לציטוט שמחדד את זה.

באמת הגיוני לעלות בחודש 3 קילו שריר? התעבות של סיבי השריר? או בעיקר עלייה בנוזלים התוך שריריים (מה שנקרא סרקופלזמית עד כמה שאני מבין) כי אז זה עניין של לרדת בנפח האימונים עד שחלק גדול מהעלייה יירד. בניגוד להיפרטרופיה מיופיברילית שאמורה להשאר יותר זמן.

אשמח להסבר, תקנו אותי אם אני טועה.

העניין של המין סופר סטים האלה הוא חובה? כי זה בעייתי לתפוס 2 מכשירים באותו זמן לא?
ואיזה פלוס קלורי מינמלי צריך בשבילה?
ואפשר לשלב אותה עם שיעורי ספורט ? (משתדל כמה שיותר להתחמק מריצה אבל בכל מקרה)

חייב להוסיף שאם אתם ממש אמיצים לכו על 10*10 דדליפט וסקוואט בסופר סטים ביום רגליים.. ככה רני עשיתי, הדומס בזוקפים הכי מטורף שיהיה לכם בחיים

חייב להוסיף שאם אתם ממש אמיצים לכו על 10*10 דדליפט וסקוואט בסופר סטים ביום רגליים.. ככה רני עשיתי, הדומס בזוקפים הכי מטורף שיהיה לכם בחיים

סטיף או רגיל ?

ואשמח לדעת איזה תוכניות עשיתה לפני זה ואיך זאת בהשוואה אליהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית