הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע GVT – תוכנית נפח גרמנית - חדש בפורטל!

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
GVT של רולף פסר זו אחת מהתוכניות הטובות ביותר למטרת העלאה במסת השריר ובו זמנית אחת מהתוכניות הקשות ביותר שתמצאו. אם אתם מוכנים לסבל טהור ונמאס לכם מאותה תוכנית אימונים ישנה, כשתוך כדי אתם מעוננינים להעלות במסת השריר באופן מקסימלי, זו התוכנית בשבילכם.

GVT – תוכנית נפח גרמנית

תהנו 😃

• פותח/ת השרשור
העניין של המין סופר סטים האלה הוא חובה? כי זה בעייתי לתפוס 2 מכשירים באותו זמן לא?
ואיזה פלוס קלורי מינמלי צריך בשבילה?
ואפשר לשלב אותה עם שיעורי ספורט ? (משתדל כמה שיותר להתחמק מריצה אבל בכל מקרה)
אפשר לעשות רק תרגיל אחד אבל זה יקשה עליך ויהיה פחות יעיל.
מינימום של המינימום זה 600, הייתי הולך על 800 ביום הכי חלש ויותר לכיוון 1000-1500 מומלץ.
אפשר, זה לא שאתה לא יכול לחיות 😃 רק תשתדל כמה שפחות פעילות, תגיד שנפצעת או משהו בסגנון.

אפשר לעשות רק תרגיל אחד אבל זה יקשה עליך ויהיה פחות יעיל.
מינימום של המינימום זה 600, הייתי הולך על 800 ביום הכי חלש ויותר לכיוון 1000-1500 מומלץ.
אפשר, זה לא שאתה לא יכול לחיות 😃 רק תשתדל כמה שפחות פעילות, תגיד שנפצעת או משהו בסגנון.
תודה 😃

זה ציטוט מהמאמר שלו.
Rest 90 seconds between each "A" exercise and each superset
יש לו 2 תרגילים שונים ל A בנץ ומתח
אני מבין את זה ככה, אם אתה עושה כל פעם רק תרגיל אחד תנוח 90 שניות, ותנוח 90 שניות בין כל סופרסט.

יכול מאוד להיות שאני טועה, או שיש לי בעיות הבנת הנקרא אבל אשמח לציטוט שמחדד את זה.
זה בדיוק מה שאמרתי... אתה עושה בנץ, 90 שנית מנוחה, מתח, 90 שניות מנוחה, בנץ 90 שניות מנוחה וכו'

כתיבה מעולה רון, כל הכבוד!
לחבר'ה שעשו אותה: איך היא מבחינת שיפור משקלי העבודה בפרס, בנץ', סקוואט ודדליפט?

כתיבה מעולה רון, כל הכבוד!
לחבר'ה שעשו אותה: איך היא מבחינת שיפור משקלי העבודה בפרס, בנץ', סקוואט ודדליפט?
אתה תראה 0 שיפור בכח ואפילו ירידה זמנית של איזה 5 קילו. יכול להיות שהשלב של ה3-5 חזרות יחזק אותך איתו אין לי ניסיון, אלא רק עם ה10x10

באמת הגיוני לעלות בחודש 3 קילו שריר? התעבות של סיבי השריר? או בעיקר עלייה בנוזלים התוך שריריים (מה שנקרא סרקופלזמית עד כמה שאני מבין) כי אז זה עניין של לרדת בנפח האימונים עד שחלק גדול מהעלייה יירד. בניגוד להיפרטרופיה מיופיברילית שאמורה להשאר יותר זמן.

אשמח להסבר, תקנו אותי אם אני טועה.
לא,
לא הגיוני .
לפי המחקרים הכי הרבה שאפשר להגיע בחודש זה באזור הקילו שריר וכמובן שרק בתחילת האימונים.
לגבי השנה שנייה שלישית של האימונים לפי הרבה אנשים חזקים בתחום אפשר לעלות באזור ה 4 קילו שריר בשנה .
ככה שתעשה את השיקולים שלך .

Gvt זה כמו popcorn time זה לא אפשרי אבל משום מה זה אשכרה עובד.

לא,
לא הגיוני .
לפי המחקרים הכי הרבה שאפשר להגיע בחודש זה באזור הקילו שריר וכמובן שרק בתחילת האימונים.
לגבי השנה שנייה שלישית של האימונים לפי הרבה אנשים חזקים בתחום אפשר לעלות באזור ה 4 קילו שריר בשנה .
ככה שתעשה את השיקולים שלך .

תווכנית מעולה,הכי קשה שהיתה לי...באימון רגליים בין הסטים הייתי יושב על הרצפה....לא ממליץ לשלב דדליפט וסקואט..מכיוון שלדעתי ורק לדעתי ב10 סטים דדליפט שבאחרונים אתה מגיע לכשל,נורא קשה לשמור על הטכניקה....המלצה שלי לעשות אותה שיש זמן לישון 8+ ויכולת לתפקד תחת העומס

לעשות דדליפט בתוכנית נפח כזאת- לא רק שמיותר(10*10 ??) אלא יפגע בהתאוששות הרגליים. תוכנית שמתאימה לאנשים עם ותק בח"כ(קל להגיע לאימון יתר, פעם מתוך פעמיים הפסקתי את התוכנית כי לא עמדתי בעומסים).
בכח נשארתי בערך אותו דבר(בכתפיים ירדתי) אבל הוספתי "מסה" על מאזן של פלוס 200.

לעשות דדליפט בתוכנית נפח כזאת- לא רק שמיותר(10*10 ??) אלא יפגע בהתאוששות הרגליים. תוכנית שמתאימה לאנשים עם ותק בח"כ(קל להגיע לאימון יתר, פעם מתוך פעמיים הפסקתי את התוכנית כי לא עמדתי בעומסים).
בכח נשארתי בערך אותו דבר(בכתפיים ירדתי) אבל הוספתי "מסה" על מאזן של פלוס 200.

למה מיותר?
מי שרוצה פריצת דיסק או לשבור משהו בגוף זה יכול להיות פתרון מעולה !
אלא אם כן כל ה 100 חזרות יהיו עם טכניקה מושלמת מה שכנראה לא יקרה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית