ייעוץ מתח עם משקל

jacko066

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום חברים. אז ככה אני בן 23, שוקל 63.3 ק"ג על 170 ס"מ. לפי מה שבדקתי אני מצליח לעשות 8X3
אני מעוניין להתחיל אימוני מתח עם משקל כי שמעתי שמתח עובד על די הרבה שרירים, כל וחומר עם משקל. אז לפני שכל מומחי הפורום מתנפלים עליי, אני די לא מבין בכל הנושא של כושר אז באתי להתייעץ איתכם. דבר נוסף וחשוב, למקרה שתשאלו, אני לא יכול להירשם לחדר כושר ולהתאמן כמו שצריך בדרך הרגילה של לעלות במסה לאחר מכן חיטוב וכ'... בגלל העבודה שאני נמצא בה ולא ניכנס לזה.
אני מעוניין לדעת הכל על העניין. כמובן שאני אצטרך תוכנית לעבוד לפיה, וגם איך בעצם אני מאלתר את החגורה עם השרשרת או שיש מוכנה?

שלום חברים. אז ככה אני בן 23, שוקל 63.3 ק"ג על 170 ס"מ. לפי מה שבדקתי אני מצליח לעשות 8X3
אני מעוניין להתחיל אימוני מתח עם משקל כי שמעתי שמתח עובד על די הרבה שרירים, כל וחומר עם משקל. אז לפני שכל מומחי הפורום מתנפלים עליי, אני די לא מבין בכל הנושא של כושר אז באתי להתייעץ איתכם. דבר נוסף וחשוב, למקרה שתשאלו, אני לא יכול להירשם לחדר כושר ולהתאמן כמו שצריך בדרך הרגילה של לעלות במסה לאחר מכן חיטוב וכ'... בגלל העבודה שאני נמצא בה ולא ניכנס לזה.
אני מעוניין לדעת הכל על העניין. כמובן שאני אצטרך תוכנית לעבוד לפיה, וגם איך בעצם אני מאלתר את החגורה עם השרשרת או שיש מוכנה?

אתה מעוניין לעבוד אך ורק על תרגיל אחד בעצם? מתח?
או שלא הבנתי אותך..

ממליץ לך לעשות צ'ין אפס (מתח הפוך= כפות הידיים אליך), אחיזה ברוחב כתפיים ועם משקל עליך.
ההבדל העיקרי בין זה לבין מתח רגיל הוא שבצ'ין אפס יש שילוב גדול יותר של הבייספס בתנועה, ואם אתה לא עושה שום דבר חוץ מזה..אז עדיף מכלום.

3X5 או 3X6
מה שזורם לך.

אבל קח בחשבון, שלא תתקדם לשום מקום רק עם תרגיל אחד ותיהיה מאוד לא פרופורציונלי אם הגב והבייספס יהיו קצת יותר מפותחים וכל שאר השרירים בגוף יהיו רדומים ולא מפותחים.
מה גם שאם אין לך זמן לאכול כמו שצריך אתה לא תתקדם במשקלי עבודה אפילו אם זה רק במתח.

ואם אתה כבר בעניין של עבודה בבית - תנסה לעשות גם מקבילים בין 2 כיסאות ולעשות בטן, וסקוואט עם משקולת ביד (אפשרי)
שכיבות שמיכה.

לא רק מתח.

• פותח/ת השרשור
אני מבין את ההשלכות לכך אחי. אני לא הצלחתי להבין רק, המתח בתנועה הפוכה (מתח בנות לצורך העניין) מפתח יותר בעצם אם אני מבצע רק מתח בלבד?
אגב איך החגורה הזאת? http://www.profitness.co.il/Product/40147/חגורת-מקבילים-Tiger-Sport-Pro
ואני גם חייב מוט מתח חדש, כי מה שיש לי בבית לא מתחבר לקיר עם ג'מבואים אלא פשוט מתרחב וזה לא נראה לי בטיחותי בכלל.
איך זה?
http://www.msport.co.il/מתקן-מתח-מהקיר/p-1824.htm

שוב תודה.

(מתח בנות לצורך העניין)
🤦‍♂️

מפתח יותר בעצם אם אני מבצע רק מתח בלבד?
מצטער אבל לא הבנתי את השאלה..
צ'ין אפס ופוש אפס הם מתח כך או אחרת.

אגב איך החגורה הזאת?
אתה לא צריך חגורה בשביל מתח

נראה סבבה לגמרי.

תוסיף לפחות שכיבות סמיכה עם משקל עליך (בתיק ביתספר או משהו) כדי שיהיה מינימום של איזון.

• פותח/ת השרשור
מורן לא הבנת אותי נכון... אני חייב חגורה בשביל מתח עם משקל ...
ומה ששאלתי זה - האם ברגע שאני מתאמן רק על מתח אז כבר עדיף בצורה של צ׳ין אפס? זה מה שאתה אומר בעצם?
בכל מקרה נראה לי שאשמע בעצתכם ואעשה גם שכיבות שמיכה.

מורן לא הבנת אותי נכון... אני חייב חגורה בשביל מתח עם משקל ...
ומה ששאלתי זה - האם ברגע שאני מתאמן רק על מתח אז כבר עדיף בצורה של צ׳ין אפס? זה מה שאתה אומר בעצם?
בכל מקרה נראה לי שאשמע בעצתכם ואעשה גם שכיבות שמיכה.

אני ממליץ על צ'ין אפס מהסיבות שציינתי למעלה.
אתה מתכוון לחגורה שתוכל לתלות עליה משקל? זה משהו אחר.. אם יש לך כזה, או חבל או שרשרת ברזל.. מעולה.

אני עושה כשאני מחזיק משקולת עם 2 הרגליים.
עד משקולות של 20 ק"ג לא אמורה להיות בעיה

• פותח/ת השרשור
במילים אחרות אתה אומר בעצם שבצ׳ין אפס אני אראה שינוי מהר יותר? (גדילה של האמות, בייספס)

ולגבי החגורה, אני מוכן לקנות, לא עדיף וזהו?

תודה...

במילים אחרות אתה אומר בעצם שבצ׳ין אפס אני אראה שינוי מהר יותר? (גדילה של האמות, בייספס)

ולגבי החגורה, אני מוכן לקנות, לא עדיף וזהו?

תודה...

אתה לא תראה שינוי מהיר אף פעם כי כמו שאמרתי הכל לוקח זמן וצריך סבלנות והתמדה.

אם מדובר בחגורה שאפשר להצמיד אליה פלטות של משקל אז ברור.

חגורת אימון רגילה אז לא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית