ייעוץ בטן מתנפחת

• פותח/ת השרשור Shugy
  • פורסם בתאריך

Shugy

משתמש מתחיל
210
7
נק' מוניטין:
13
210
7
אהלן חברים.
אני מתאמן ABC, כרגע בתקופת מסה על 3200 קלוריות. גובה 182, משקל 91.5, והעניין הוא שאני מרגיש שבעיקר הבטן היא זו שגודלת בתקופה הזו, והמוזר שאני לא עולה במשקל, רק הבטן גדלה.
בגדול אין תפריט קבוע אבל מחשב כל יום להגיע ל 3200, אוכל : פחמימות- אורז, תפו"א, ספגטי וכו'..
חלבון- עופות, בשר, דגים..
שומן- אבוקדו, אגוזים...
סביבות ה 100 גר' שומן, 200 חלבון, והשאר פחמימות.
מישהו מכיר את התופעה..?

נערך לאחרונה:
בהחלט מכיר.

קודם כל תקצץ קצת בפחמימה,
ולמה ABC?
למה לא תוכנית כח כלשהי?
או עצימות גבוהה ונפח גבוה שמשולבים יחד?

• פותח/ת השרשור
שמח לשמוע שאני לא חידוש בעניין...
מתאמן abc כבר כמה שנים כי הכי נוח לי להתאמן כך. 6 פעמים בשבוע.
ומה כוונתך עצימות גבוהה ונפח גבוהה? בגדול אני עושה סטים של 8-10 חזרות, עם מקסימום משקל.
ולכמה היית ממליץ לי להוריד את הפחמימות?

שמח לשמוע שאני לא חידוש בעניין...
מתאמן abc כבר כמה שנים כי הכי נוח לי להתאמן כך. 6 פעמים בשבוע.
ומה כוונתך עצימות גבוהה ונפח גבוהה? בגדול אני עושה סטים של 8-10 חזרות, עם מקסימום משקל.
ולכמה היית ממליץ לי להוריד את הפחמימות?

6 פעמים בשבוע?
למה? מאיפה זה בא הרעיון שזה דבר שהוא נכון וטוב?

וסתם מתוך עניין,
מה משקלי העבודה שלך בתרגילים המורכבים?

• פותח/ת השרשור
כי אני שומר שבת ולכן יוצא שבכדי לעשות ABC בשבוע המנוחה שלי יוצאת בשבת. אבל אני מרגיש עם זה טוב.

משקלים קשה קצת לומר כי בזמן האחרון שיניתי כיוון לחזרות קצת יותר גבוהות וביצוע תרגילים שונה קצת. אבל בגדול - בנץ'- סביבות ה 95 והגעתי גם ל 100, אבל לא מצליח מעבר.
סקוואט ודד ליפט הפסקתי לעשות כי היה נתפס לי הגב הרבה פעמים, ותכל'ס להגיד לך, גם כשעשיתי למשך תקופה לא ראיתי ממש הבדל בגוף בין התרגילים האלו לתרגילים אחרים שאני עושה, כמו חתירה כנגד דאמבל שאני מרים בערך 23 בכל יד.

כי אני שומר שבת ולכן יוצא שבכדי לעשות ABC בשבוע המנוחה שלי יוצאת בשבת. אבל אני מרגיש עם זה טוב.

משקלים קשה קצת לומר כי בזמן האחרון שיניתי כיוון לחזרות קצת יותר גבוהות וביצוע תרגילים שונה קצת. אבל בגדול - בנץ'- סביבות ה 95 והגעתי גם ל 100, אבל לא מצליח מעבר.
סקוואט ודד ליפט הפסקתי לעשות כי היה נתפס לי הגב הרבה פעמים, ותכל'ס להגיד לך, גם כשעשיתי למשך תקופה לא ראיתי ממש הבדל בגוף בין התרגילים האלו לתרגילים אחרים שאני עושה, כמו חתירה כנגד דאמבל שאני מרים בערך 23 בכל יד.

אם אתה רוצה להתקדם במשקלים, למה שלא תעבור לטקסס למשל?
זה 3 פעמים בשבוע.

המנוחה תיהיה לך בשישי-שבת.

• פותח/ת השרשור
סליחה על הבורות אבל איך מבצעים טקסס?
ואגב התבלבלתי, בחתירה עם דאמבל התכוונתי 43 כל יד

• פותח/ת השרשור
אחי אני מודה לך מאוד על העזרה. אני אקרא
תוכל רק לומר לי בעניין הבטן, אמרת להוריד פחמימות, לכמה? ומה להעלות במקומן, שומנים או חלבונים או שניהם?

• פותח/ת השרשור
יש מצב שתוכל להסביר לי מה זה אומר?
בגדול הפחמימות שלי הן: לחם כהה( לא מלא), אורז רגיל (לא מלא) ספגטי מלא, תפו״א, חמין שנשאר משבת (מכיל שעועית, חומוס, גריסים...)
ומלטודקסטרין

יש מצב שתוכל להסביר לי מה זה אומר?
בגדול הפחמימות שלי הן: לחם כהה( לא מלא), אורז רגיל (לא מלא) ספגטי מלא, תפו״א, חמין שנשאר משבת (מכיל שעועית, חומוס, גריסים...)
תאכל פחמימות כמו אורז לבן או מלא שיבולת שועל כוסמת ובטטה כתומה ואחרי אימון תאכל תפוחי אדמה

יותר נוח אם כבר פחמימות בעל ערך גליקמי גבוה לאכול תמרים.
יותר בריא, יותר ויטמינים ומינרלים וכמובן מתוק 😃
עדיף לאכול תפוח אדמה כי הוא 100% גלוקוז והוא ממלא את מאגרי הגליקוגן בשריר ולא בכבד ובפירות יש 50% גלוקוז ו50% פרוקטוז והם ממלאים את מאגרי הגליקוגן בכבד ובשריר (למתאמן חשוב שיתמלאו מאגרי הגליקוגן בשריר ולא בכבד)

• פותח/ת השרשור
אם כבר לפרט לגמרי את הפחמימות שלי אז האמת שכחתי לציין - אחרי אימון אני אוכל 2 תמרים. לפני אימון לפעמים פרי.
ובמשך היום אוכל גם שיבולת שועל.
תוכלו בבקשה להסביר לי איזה פחמימות ממה שציינתי לא טובות לי? במה יש גלוטן

אם כבר לפרט לגמרי את הפחמימות שלי אז האמת שכחתי לציין - אחרי אימון אני אוכל 2 תמרים. לפני אימון לפעמים פרי.
ובמשך היום אוכל גם שיבולת שועל.
תוכלו בבקשה להסביר לי איזה פחמימות ממה שציינתי לא טובות לי? במה יש גלוטן
כל מוצרי החיטה מכילים גלוטן

עדיף לאכול תפוח אדמה כי הוא 100% גלוקוז והוא ממלא את מאגרי הגליקוגן בשריר ולא בכבד ובפירות יש 50% גלוקוז ו50% פרוקטוז והם ממלאים את מאגרי הגליקוגן בכבד ובשריר (למתאמן חשוב שיתמלאו מאגרי הגליקוגן בשריר ולא בכבד)

בכמות הפחמימה שהוא צורך אחרי אימון ההבדל בין תמרים לתפוח אדמה מבחינת הפרש כמות הפרוקטוז שיש בתמרים הוא לא ריאלי ולא יפגע במתאמן.

אפשר לדון על זה אם הוא עשה אימון אירובי עצים אבל לאחר אימון אנאירובי רגיל, זאת סתם התקטננות וזה לא משהו שישנה בכמויות האלה.

עדיף לאכול תמרים אחרי אימון כי זה נגיש,מתוק וטעים!
כל מוצרי החיטה מכילים גלוטן

בשיבולת שועל אין גלוטן.

בכמות הפחמימה שהוא צורך אחרי אימון ההבדל בין תמרים לתפוח אדמה מבחינת הפרש כמות הפרוקטוז שיש בתמרים הוא לא ריאלי ולא יפגע במתאמן.

אפשר לדון על זה אם הוא עשה אימון אירובי עצים אבל לאחר אימון אנאירובי רגיל, זאת סתם התקטננות וזה לא משהו שישנה בכמויות האלה.

עדיף לאכול תמרים אחרי אימון כי זה נגיש,מתוק וטעים!

אין בעיה אם תמרים אבל אם אתה רוצה משהו מתוק עדיף סוכר ענבים מאשר תמרים ואחר כך תאכל תפוחי אדמה (אין מה לעשות החלק הקשה בפיתוח גוף זה התזונה)
בשיבולת שועל אין גלוטן.[/QUOTE]
שכחתי לציין את זה

אין בעיה אם תמרים אבל אם אתה רוצה משהו מתוק עדיף סוכר ענבים מאשר תמרים ואחר כך תאכל תפוחי אדמה (אין מה לעשות החלק הקשה בפיתוח גוף זה התזונה)
בשיבולת שועל אין גלוטן.
שכחתי לציין את זה[/QUOTE]

עם*

שוב,
סוכר ענבים זה סבבה אחרי אימון אבל אחרי אימון אנאירובי אני לא רואה ממש סיבה גם לסוכר ענבים וגם לתפוחי אדמה,
אלא אם זה מסתדר לך בתפריט אז סבבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית