הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון פיאר פווארקלין + שאלות לגבי התחרות.

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
רציתי לשאול כמה שאלות לגבי התחרות ועל הדרך שברתי פיאר אז נעלה אותו קודם.
2פלטות פווארקלין :

כמה הערות לגבי הפווארקלין :
* לא מתאמן על זה קבוע, עושה את זה פעם בחודש ככה לכיף, הפעם האחרונה שעשיתי פווארקלין היה לפני איזה 3חודש ( בגלל פציעות בהאמס + פרק כף היד ).
* למדתי טכניקה לבד.
* כל הערה לגבי הטכניקה ( בוגרת ולא סתם הערה מפגרת ) תתקבל בברכה 😃

לגבי השאלות לתחרות :
מחר אני מתכנן אימון סקוואט כבד אחרון ( ניסיון ל4פלטות פיאר )...
יום שני שהיה ניסיתי דדליפט 5פלטות פיאר אבל נכשלתי, אפשר לעשות את זה עוד פעם ביום שני הזה או שזה כבר קרוב מדי לתחרות?
ראשון אני מתכנן בנץ פיאר ואז האימונים הכבדים נגמרים..
עכשיו נשאר יום שני דדליפט, רביעי פרס חמישי סקוואט עד לתחרות... מה אני עושה בדיוק באימונים האלה?
ובשבוע של התחרות איך אני מתאמן?

תודה לעוזרים 😃

דדליפט סתם ישרוף אותך
תעשה את הסקוואט והבנץ
בשבוע הבא (1WK OUT) תעשה אופנרים לקראת סופו (לדעתי אחרי הבנץ בראשון תעשה את האימון הזה ברביעי וסך הכל שתי אימונים בשבוע )
ובשבוע התחרות תעשה אימון קליל כזה של סקוואט-בנץ-דדליפט נגיד בראשון או בשני וזהו תנוח

• פותח/ת השרשור
דדליפט סתם ישרוף אותך
תעשה את הסקוואט והבנץ
בשבוע הבא (1WK OUT) תעשה אופנרים לקראת סופו (לדעתי אחרי הבנץ בראשון תעשה את האימון הזה ברביעי וסך הכל שתי אימונים בשבוע )
ובשבוע התחרות תעשה אימון קליל כזה של סקוואט-בנץ-דדליפט נגיד בראשון או בשני וזהו תנוח
אוקיי תודה רבה 😃

דדליפט סתם ישרוף אותך
תעשה את הסקוואט והבנץ

שבוע וחצי מנוחה לדדליפט לא יספיק לו אם הוא עושה בשני?
ושבועיים סקוואט מנוחה?
נשמע לי מוזר לא לתת כבד במשך שבועיים

ריספקט על המשקל.
אני עדיין לא בכתובת של המשקל הזה, אז אולי כשאני אגיע אני אבין שזה מפגר, אבל - התנועה קצת מחולקת, ולא אחידה. זה צריך להיות יותר מתפרץ. אבל שוב, אולי במשקל הזה זה מה יש.

שבוע וחצי מנוחה לדדליפט לא יספיק לו אם הוא עושה בשני?
ושבועיים סקוואט מנוחה?
נשמע לי מוזר לא לתת כבד במשך שבועיים
דדליפט בדרך כלל נותנים 12-14 בחוץ
סקוואט איזה 10-12
ובנץ איזה 7

התחרות זה המטרה ככה שלנוח יותר זה סבבה לגמרי.
והוא לא מפסיק לעבוד כבד הרי יש לו אופנרים איזה שבוע לפני...

כמובן שזה משתנה מאדם לאדם ומשיטה לשיטה לדוגמא בבולגרית עובדים עד התחרות כמדומני אבל במתכונת טיפה שונה.

דדליפט בדרך כלל נותנים 12-14 בחוץ
סקוואט איזה 10-12
ובנץ איזה 7

התחרות זה המטרה ככה שלנוח יותר זה סבבה לגמרי.
והוא לא מפסיק לעבוד כבד הרי יש לו אופנרים איזה שבוע לפני...

כמובן שזה משתנה מאדם לאדם ומשיטה לשיטה לדוגמא בבולגרית עובדים עד התחרות כמדומני אבל במתכונת טיפה שונה.

תודה על המידע
מעניין הנושא דווקא כי אני בתחרות שלי אימון כבד אחרון היה שבוע לפני התחרות בדיוק פשוט אז אולי אפסיק עכשיו להרים כבד לתחרות
אני אחקור טיפה אברר פרטים

תנועה לא רעה, אי אפשר לראות את הגב מפה אבל תוודא שהוא ישר והכתפיים מעל המוט ולא כמו בדדליפט. בנוסף יש משיכה עם הידיים אחרי הברך מה שמאט את המהירות שלו ומוריד לך משקל. אתה משתמש בהוק גריפ?

• פותח/ת השרשור
תנועה לא רעה, אי אפשר לראות את הגב מפה אבל תוודא שהוא ישר והכתפיים מעל המוט ולא כמו בדדליפט. בנוסף יש משיכה עם הידיים אחרי הברך מה שמאט את המהירות שלו ומוריד לך משקל. אתה משתמש בהוק גריפ?
איך אפשר אחיזה אחרת בפווארקלין ?

הוק זה שכפות הידיים אלייך נכון?
איך אפשר למשל אחיזה משולבת? זה לא הגיוני
לא, הוק זה כשאתה נועל את האגודל שלך בין המוט לאצבע שלידו.

Hook-grip1.jpg

מעולם לא אמרתי שזה אידיאלי.
לי למשל זה נוח וקל יותר, אבל אני גם לא עובר את ה-100.
יכול להיות שעם המוטות הרגילים של המכון זה קצת יותר קשה, אבל ברגע שאתה מתרגל להוק זה מאוד עוזר, מאמין שאני לא צריך להסביר לך

לתפוס את האגודל בין המוט לאצבעות נשמע לא נוח בכלל... האחיזה הרגילה והפשוטה הכי טוב
חלק מהסיבה שאתה מושך עם הידיים זה כי אתה לא מחזיק בהוק גריפ, אם אתה לא עובד כבד יחסית כמו ויבריל אז זה סביר אבל כאן ניסית RM1

יכול להיות שעם המוטות הרגילים של המכון זה קצת יותר קשה, אבל ברגע שאתה מתרגל להוק זה מאוד עוזר, מאמין שאני לא צריך להסביר לך

חלק מהסיבה שאתה מושך עם הידיים זה כי אתה לא מחזיק בהוק גריפ, אם אתה לא עובד כבד יחסית כמו ויבריל אז זה סביר אבל כאן ניסית RM1
כן, אני מודע לזה, ועבדתי בזמנו עם אלייקו באוניברסיטה.
אני פשוט לא צריך הוק בפאוורליפטינג, אני עושה אחיזה משולבת וסוגר פינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית